Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 71-80 av 277

per sida
Sätt fallande sortering
  1. En dag cyklade jag omkull
    En dag cyklade jag omkull
    189 SEK

    En olycka inträffade och jag vaknade upp på sjukhuset. Fyra år tog det att återhämta mig från den svåra hjärnskada jag fick. Fyra år av målmedvetet arbete.

    Läs mer
  2. Högkänslighet & Intuition
    Högkänslighet & Intuition
    210 SEK

    Boken Högkänslighet & Intuition är en självhjälpsbok i hur du går ifrån att vara högkänslig till att använda din sensitivitet och intuition på rätt sätt. I boken beskriver Helen hur du med enkla medel, steg för steg går ifrån högkänslighet och trötthet – till intuition och energi!

    Läs mer
  3. Blåshalskörtelblues
    Blåshalskörtelblues
    189 SEK

    Hur hanterar man sitt liv på ålderns höst, när man fått sin diagnos: "Du har prostatacancer!"
    Hur kommunicerar man sådant? Vad säger man till sin famil)? Vad svarar du vännen som frågar: "Hur mår du, Ingmar?" Hur mycket talar man i det dagliga livet om saken med
    sin hustru?
    Hur hanterar man all den sjukvård man blir utsatt för.
    Alla resor. Hur gör man för att vardagen skall kunna hållas någorlunda vardaglig?

     

    Läs mer
  4. Integrativ bildterapi : Relationellt trauma och bildskapande ur ett neurovetenskapligt perspektiv
    Integrativ bildterapi : Relationellt trauma och bildskapande ur ett neurovetenskapligt perspektiv
    319 SEK

    Den här boken är en explorativ forskningsresa för att vidga perspektivet på bildterapi. Den sammanför och förankrar bildens vitala dynamik i ett psykoterapeutiskt och konstnärligt perspektiv. Texten har fokus på anknytning, affektreglering och relationellt trauma för att undersöka hur psykologisk vetskap tar form i det bildterapeutiska rummet. Neurovetenskap har ett parallellt fokus som en röd tråd i texten för att synliggöra hur hjärnan är inblandad i det kreativa och terapeutiska bildskapandet.

    Läs mer
  5. Första Hjälpen Kit -  Farliga relationer
    Första Hjälpen Kit - Farliga relationer
    189 SEK

    Boken är skriven till dig som lever i en farlig relation för att få igenkänning och förståelse över din situation.

    Läs mer
  6. Föredragen om Satipatthana sutta
    Föredragen om Satipatthana sutta
    249 SEK

    I över 40 års tid undervisade S.N. Goenka (1924-2013) i Vipassanameditation, enligt de instruktioner han fått av sin lärare, Sayagyi U Ba Khin (1899-1971).

    Läs mer
  7. A/S Ekteskapet : Ditt livs viktigste firma
    A/S Ekteskapet : Ditt livs viktigste firma
    350 SEK

    Dette er ikke noen samlivsterapibok hvor vi skal snakke
    om følelser, åpne oss for hverandre eller finne deg selv.
    Det er en enkel, ryddig og metodisk oppskrift på god drift
    av ditt livs viktigste investering – firmaet A/S Ekteskapet.

    Läs mer
  8. Vila i dig själv : hitta din inre styrka och vishet med compassion och restorative yoga
    Vila i dig själv : hitta din inre styrka och vishet med compassion och restorative yoga
    215 SEK 269 SEK

    Vi vill alla må bra, uppleva lycka, välmående och kärlek. Leva ett liv i balans och vara mer närvarande. Men livet innebär upp- och nedgångar. Vid tillfällen när vi upplever inre eller yttre hot, när det vi tagit för givet förändras, kan det kännas svårt. Våra invanda beteenden för att lösa problem fungerar inte och vi behöver hitta nya strategier. Det är något vi kan träna på. Compassion och yoga är förhållningssätt till livet som hjälper oss att komma i kontakt med värme, vishet och förståelse för att bättre ta hand om oss själva och vår omgivning. Genom att kombinera dessa två insida och utsida, sinne och kropp kan vi grunda oss själva och hitta vår inre styrka och trygghet. 

    Läs mer
  9. Musikalisk uppförandepraxis: tvång eller frihet?
    Musikalisk uppförandepraxis: tvång eller frihet?
    199 SEK

    ”Tidig musik”, vilken musik är det egentligen? Måste jag spela denna musik på ett särskilt ”tidstroget” sätt? Om jag spelar denna musik som jag vill, blir det fel då?

     

    Recension BTJ-häfte nr 5, 2021 av lektör Morgan Palmqvist:

     

    "Med sin långa bakgrund som musikhögskolelärare är Pehrsson väl skickad att hitta graden av fördjupning så att det hamnar på en användbar nivå för utövande musiker och inte blir musikvetenskap. Den som vill fördjupa sig teoretiskt får annars några litteraturtips av författaren. Boken torde vara användbar vid musikutbildningar på olika nivåer, eller för all del ensembler som vill ta upp äldre tiders musik på repertoaren och få insikter i vilka utmaningar som följer, samt naturligtvis för den ambitiöse lyssnaren som vill öka sin kunskap."

    Läs mer
  10. Din Hälsoguide - Vitaminer, Mineraler & Antioxidanter av Berit Bergklint, Kristine Arhage, Maria Å Persson, Petra Johansson
    Din Hälsoguide - Vitaminer, Mineraler & Antioxidanter av Berit Bergklint, Kristine Arhage, Maria Å Persson, Petra Johansson
    189 SEK

    För att vi ska må bra och för att vår kropp ska fungera på bästa sätt är det viktigt att vi dagligen får i oss tillräckligt av olika näringsämnen, då dessa är involverade och påverkar många av kroppens funktioner. Genom att tillföra fett, kolhydrater och protein samt viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter i stor variation får kroppen en rejäl hälsoboost!

     

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 71-80 av 277

per sida
Sätt fallande sortering