Filosofi och religion

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 246

per sida
Sätt fallande sortering
  1. En annan tanke
    En annan tanke
    176 SEK 220 SEK

    Gabriel har avslutat sista årskursen i grundskolan och han ser fram mot sommarlovet. Några veckor av lovet ska han tillbringa hos farfar som bor på en ö i skärgården, där också hans bästa vän och klasskamrat Tom bor med sin familj. Det är något Gabriel gjort sedan några år tillbaka och han har samlat på sig många fina minnen från dessa somrar.  Han står sin farfar nära och uppskattar de samtal och tankar som han delat med honom under deras sommarveckor tillsammans. Den här sommaren berör samtalen även de djupare livsfrågorna och de kommer även in på vad döden innebär. Är döden det definitiva slutet på all upplevelse, eller kanske en dörr in till en annan och annorlunda upplevelse och tillvaro, är bland annat frågor de ställer sig.

    Läs mer
  2. Ett perspektiv av sanningen
    Ett perspektiv av sanningen
    176 SEK 220 SEK

    Trots att du lever i hypermodern värld där du har hela mänsklighetens samlade kunskap bara ett tryck bort på din telefon, så kanske du innerst inne inser att livets viktigaste frågor fortfarande är obesvarade. Frågor som vad är meningen med livet, eller syftet med hela universum? Varför finns det ondska och orättvisor, och vad kan du göra för att skapa en bättre värld? 

    Läs mer
  3. Nu, då och sedan: Vansinnets riktiga historia
    Nu, då och sedan: Vansinnets riktiga historia
    160 SEK

    Det finns ett farligt och svårt uppdrag som måste genomföras. Det är otydligt vem som ger instruktioner och vad som måste göras, men det är viktigt att lyckas.
    Uppoffringar som krävs är omfattande, kanske för omfattande. Val som måste göras är svåra, kanske för svåra. Varför verkar allt hänga på mig och varför tittar alla på mig som om jag är ansvarig?

     

    Läs mer
  4. Sov gott med Reiki Ryoho
    Sov gott med Reiki Ryoho
    280 SEK

    Kan vi må bra, bli lyckliga och känna mer glädje med Reiki Ryoho? Om du kan Reiki eller är nyfiken på Reiki spelar ingen roll du kommer här att lära dig massor om dig själv. Det är en handbok där Solkarina delar personliga erfarenheter att sova gott med Reiki Ryoho.

    Läs mer
  5. Islam under slöjan : Tredje omarbetade upplagan
    Islam under slöjan : Tredje omarbetade upplagan
    189 SEK

    Islam under slöjan vill ge en ganska fullständig men ändå kortfattad beskrivning av islam, dess bakgrund, framväxt och tidiga expansion över stora geogra ska områden. Boken försöker sammanfatta grunderna i den islamiska ideologin så som dessa framstår i islams egna skrifter. Den försöker även belysa hur islam relaterar till det moderna demokratiska samhället och inte minst dess företrädares aspirationer för islam i väst. Boken har tillkommit under en tid då islam och dess yttringar fått en aktualitet i västvärlden, som få kunde ana för bara ett par decennier sedan.

    Läs mer
  6. Träna dina känslor och lev i flöde : En liten arbetsbok i självkännedom
    Träna dina känslor och lev i flöde : En liten arbetsbok i självkännedom
    249 SEK

    I den här boken hittar du en metod för att känna dig mer nöjd med livet och känna att du lever i flöde. Det finns små hemligheter och tekniker som idag kallas för positiv psykologi.

    Läs mer
  7. Din sanna essens är ljus : Tankar från Shamballa
    Din sanna essens är ljus : Tankar från Shamballa
    189 SEK

    Med Shamballas ljus som är en meditations-metod guidar Solkarina människor att manifestera mer ljus på jorden genom att dimensionsvandra.

    Läs mer
  8. Lär känna din inre röst : En liten arbetsbok i självkännedom
    Lär känna din inre röst : En liten arbetsbok i självkännedom
    189 SEK

    Den här arbetsboken lär dig att utforska dina inre röster. Vad säger dem och vad vill dem? Vad tycker dina inre röster?

    Läs mer
  9. Den inre världen
    Den inre världen
    159 SEK

    Genom meditationer kan Du uppmärksamma tankar och känslor för att också kunna reagera och agera i det yttre.

    Läs mer
  10. Spökindustrin
    Spökindustrin
    143 SEK 179 SEK

    - Hon saknar barnbarnen, hälsa dem, väser jag. Kvinnan blir djupt berörd. Jag fylls av en mäktig känsla. Seansen är fullsatt och allas blickar är riktade mot mig. Det är bara ett problem. Jag är en bluff. Jag kan inte prata med andar.

     

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 246

per sida
Sätt fallande sortering