Lava

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 239

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Tre små drakars äventyr. Uppdrag – skattjakt
  Tre små drakars äventyr. Uppdrag – skattjakt
  127 SEK 159 SEK

  De tre små drakarna Astrid, Signe och Tage bor i stora träd i skogen, de är vänner och tycker om att ge sig ut på olika uppdrag.

  Läs mer
 2. Flykten från mörkret
  Flykten från mörkret
  159 SEK 199 SEK

  Allt kommer att bli mörkt. Ingen vet exakt när, men det kommer att ske snart. Under flera år har forskarna mottagit mystiska radiovågor från avlägsna stjärnor. När en solliknande stjärna oförklarligt försvinner förändras allt. Mycket tyder på att solens bränsle är slut långt tidigare än forskarna trott. Nyheten får det trygga samhället att rasa samman. När det står klart att bara utvalda människor kan räddas måste vanliga invånare göra allt för att överleva.

  Läs mer
 3. Erik
  Erik
  183 SEK 229 SEK

  I en tragisk olycka 1914, försvinner nybyggarsonen Erik i Umeälven. Familjen sörjer i tron att Erik drunknat, ovetande att han nyss påbörjat sin vandring mot Norge. Och mot havet.

  Läs mer
 4. Det gömda templet
  Det gömda templet
  176 SEK 220 SEK

  Efter att byn Léi lóng i det magiska riket Atria invaderats av en mäktig kejsare tvingas den åttaårige pojken Kashi och hans syskon ut på en farofylld och äventyrlig resa för att rädda sin familj och sitt hem från förtrycket.

  När det yngsta syskonet KaiPo kidnappas av en mystisk orden av magiker i syfte att skapa en ny världsordning måste Kashi, hans syskon och den mästerlige jägaren Tao Fang dessutom riskera allt för att rädda KaiPo - och där igenom hela Atria. På vägen möter de en tjuv, ett gäng pirater, en underlig stamchef och sagoväsen de trodde var myter.

  Läs mer
 5. Ljus över sundet
  Ljus över sundet
  176 SEK 220 SEK

  Köpenhamn, 1943. Olaf har precis blivit legitimerad läkare när han av en slump kastas in i motståndsrörelsen. När han hittar den skottskadade engelsmannen kan han nämligen inte låta bli att hjälpa honom, han har svurit att rädda liv, väl medveten om att mannen är en fiende mot de som har kontroll i landet.

  Läs mer
 6. Lilla fågel
  Lilla fågel
  176 SEK 220 SEK

  Allt förändras när Silvas hus brinner ner. Fyra år gammal har hon ett perfekt liv. Hon har en mamma som älskar henne, två syskon som avgudar henne och hon får till och med tårta när hon fyller år!

  Läs mer
 7. När du älskar fler än en
  När du älskar fler än en
  176 SEK 220 SEK

  Är du nyfiken på flersamhet? Att vara i en relation kan vara både härligt och svårt, men hur är det att vara i kärleksrelationer med flera personer samtidigt? Hur kan kommunikation och överenskommelser se ut?

  Läs mer
 8. Avdelning 7 - en cancerresa ur en dotters synvinkel
  Avdelning 7 - en cancerresa ur en dotters synvinkel
  176 SEK 220 SEK

  Marken under mina fötter försvinner, ska pappa dö? Han är ju så ung, det var ju inte cancer. Det händer andra, inte oss.

   

  “Avdelning 7 - en cancerresa ur en dotters synvinkel” är en sann berättelse om författarens pappas cancer och sjukdomstid. Det är en berättelse i dagboksformat om sorg, om ett virrvarr av känslor hos en nära anhörig och om hur hjärnan skapar alternativa vägar för att slippa inse verkligheten.

  Läs mer
 9. Jäklar Anamma, sanna berättelser om drivkraft och uthållighet
  Jäklar Anamma, sanna berättelser om drivkraft och uthållighet
  176 SEK 220 SEK

  Per Holmlöv har samtalat med trettio berättare mellan trettio och nittio år från livets alla skeden. De delar i Jäklar Anamma med sig av motgång och framgång.

  Läs mer
 10. Sitta uppriktigt
  Sitta uppriktigt
  176 SEK 220 SEK

  Maria och Susanna lever i samma stad utan att känna varandra, men de har en gemensam länk. Maria pendlar till arbetet tillsammans med Susannas man Tomas. Vänskap uppstår mellan de pendlande och snart sätts lojaliteter på prov.

   

  Maria som lever ensam med sin tonårsson och är upptagen av sitt kompisgäng på Hogarth Café, har inte utrymme för någon kärlekshistoria, särskilt inte med en gift man. Samtidigt ifrågasätter Susanna sitt äktenskap med Tomas och hans, i hennes ögon, överdrivna feministiska ideal. Hon börjar syna deras kärlek i sömmarna.

   

  SITTA UPPRIKTIGT är en roman om tre personer med helt olika syn på kärlek, vänskap, jämlikhet och föräldraskap. Vad får deras agerande för konsekvenser för dem själva och för andra?

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 239

Sida
per sida
Sätt fallande sortering