Lava

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 459

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Järnridå
  Järnridå
  176 SEK 220 SEK

  Där ute är den stora världen.
  Men det här är den lilla världen.
  Sällan har de med varandra att göra.

  Läs mer
 2. Fucking Trafficking
  Fucking Trafficking
  176 SEK 220 SEK

  En av Jannes kollegor kom inspringande.

  ”Polisen har fiskat upp ännu en kvinna från hamnen, en ung mörk flicka, förmodligen med utländsk härkomst.”

  ”Jag kommer direkt så sticker vi ner.”

  De åkte ner till hamnen. Janne bad polisen som var där att öppna liksäcken. Han tog en snabb blick, vände sig om och höll på att kräkas. I liksäcken låg en mycket illa tilltygad ung flicka. Janne hade sett mycket i sitt polisyrke. Men det var alltid lika fruktansvärt att se dessa unga flickor, som i hans värld fortfarande var barn. Han svor för sig själv. Jag ska ta dessa jävlar.

  Läs mer
 3. Dagar som går
  Dagar som går
  144 SEK 180 SEK

  Vad gör det med en mamma som dag ut och dag in försöker rädda sitt barn?

  Från sig själv
  från inre demoner
  egna bråddjup

  Läs mer
 4. Toxiska relationer
  Toxiska relationer
  176 SEK 220 SEK

  I TOXISKA RELATIONER får vi följa tretton personer, fyra män och nio kvinnor, som alla haft oturen att hamna i en relation med en destruktiv partner. Deras berättelser visar på de förödande konsekvenserna av att vara fast i sådana relationer och ger en djup inblick i olika former av destruktivitet.

  Läs mer
 5. Dolt begär
  Dolt begär
  176 SEK 220 SEK

  Familjefadern Stefan Bergström är en vanlig man som driver eget bolag inom byggbranschen. Han är gift med Hanna, som är advokat, och har två barn. En dag träffar Stefan servitrisen Linda Gabrielsson och en eld tänds inom honom. Ett begär han inte bejakat på år.

  Läs mer
 6. Älgen Aros
  Älgen Aros
  176 SEK 220 SEK

  Kommer älgen Aros och rådjuren Lucy och Max att lyckas med att smita förbi den elaka björnen Bass och tvillingrävarna genom tunneln i berget och fortsätta sin resa tillsammans?

  Läs mer
 7. Kalla mig din
  Kalla mig din
  176 SEK 220 SEK

  Vad händer när du hittar din kille i armarna på en annan kvinna? Förlåter och glömmer du eller går du vidare och lämnar alla minnen i det förflutna?

  Läs mer
 8. Nummer nio
  Nummer nio
  176 SEK 220 SEK

  Två unga pojkar smider planer vid en hotellpool med blick över Adriatiska havet. Lucky sköter tankearbetet och bästisen Boris är agenten. Det började som en lek och har nu blivit verklighet. Ännu en brottsling ska bestraffas med döden.

  Läs mer
 9. Chilis vita citroner
  Chilis vita citroner
  176 SEK 220 SEK

  Chilis vita citroner är en feelgoodroman om krossade hjärtan och längtan efter den stora kärleken. Om lögner och om att våga känna tillit. Om längtan efter barn och viljan att nå framåt och sätta mål för livet. Du tas med på en resa genom attraktion, förälskelse och kärlek där varken ålder eller kön spelar någon roll och där en kvinnas känsloliv får ta plats.

  Läs mer
 10. Dissonans
  Dissonans
  176 SEK 220 SEK

  Anomali, så kallas det när en personlighetsmatris avviker kraftigt från det normala. Tankar, känslor, drömmar: sådant som måste hållas i schack. För en överskridare kan konsekvenserna bli digra.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 459

Sida
per sida
Sätt fallande sortering