Lava

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 862

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Kråkmåne
  Kråkmåne
  176 SEK 220 SEK

  Kråkmåne är den andra boken i kultserien om Immokalee och är även den en rafflande triller i internationell miljö.

  Läs mer
 2. Attraktionslagen av Fredrik Eriksson
  Attraktionslagen av Fredrik Eriksson
  176 SEK 220 SEK

  Har du någonsin undrat över kraften i dina egna tankar? De flesta människor tänker 75 000 tankar varje dygn – en hisnande mängd! Men visste du att nästan 95% av dessa tankar är repetitioner av gårdagens tänkande, ofta trampande samma nedslitna stigar av oro och negativitet?

  Läs mer
 3. Utanförskap
  Utanförskap
  176 SEK 220 SEK

  Teodor Gustafssons djärva och tankeväckande verk skildrar en resa genom det svenska samhället och politiska landskap, där Sverigedemokraternas väg till inflytande speglar djupare strömningar i den nationella och individuella själen.

  Läs mer
 4. Nafs
  Nafs
  176 SEK 220 SEK

  Välkommen till en gripande resa genom Hakeems ögon, där varje ord bär på bördan av en kollektiv smärta och hopp. Nafs är en berättelse om en man som lämnar sitt älskade Palestina i strävan efter trygghet, bara för att mötas av en värld som inte alltid öppnar sina armar för honom.

  Läs mer
 5. Betongsoldaten
  Betongsoldaten
  176 SEK 220 SEK

  BETONGSOLDATEN – en spännande färd in i Stockholms undre värld där gängkriminalitet och droghandel härskar. Följ med på en resa genom en värld av skuggor där varje beslut kan vara skillnaden mellan liv och död.

  Läs mer
 6. Badkarsresan
  Badkarsresan
  176 SEK 220 SEK

  Gubben och gumman ville resa ut på havet. Någon båt hade de inte så de tog helt enkelt och sjösatte sitt badkar.

  Läs mer
 7. Jag ska se till att barnen hatar dig
  Jag ska se till att barnen hatar dig
  176 SEK 220 SEK
  I Jag ska se till att barnen hatar dig presenteras en gripande och stark berättelse om föräldraalienation, en verklighet som många lever med men få vågar tala om. Författaren, en modig kvinna, öppnar upp om hur hennes äktenskap tar slut och leder till ett smärtsamt förlopp där hennes barn fjärmas från henne.
   
  Läs mer
 8. Ålvarligt talat!
  Ålvarligt talat!
  176 SEK 220 SEK

  I det stora havet simmar det många fiskar som alla är på väg någonstans. Angie har en särskild resa genom havet.

  Läs mer
 9. Våld Krymper
  Våld Krymper
  176 SEK 220 SEK
  våldet krymper mig
  visste ni det när ni slog
  far och mor
   
  - om att vara barn i en våldsam familj
   
  Texterna i den här boken handlar om att vara barn utsatt för våld. De författades i ett sökande av hur Lars-Åke påverkades av sin uppväxt men också av andras berättelser han får till sig i sitt yrke som psykoterapeut.
  De här dikterna vill förmedla barnets innersta upplevelse av våld. Författaren när en önskan om att de når läsaren känslomässigt och då, bortom orden.
  Läs mer
 10. Det Glömda Testamentet. Mannen vid slussen.
  Det Glömda Testamentet. Mannen vid slussen.
  176 SEK 220 SEK

  Den här berättelsen tar sin början i Stockholm 1912, samma år som Titanic förliser och August Strindberg går bort. Det är också året då de olympiska spelen går av stapeln i huvudstaden. Samtidigt i det fördolda verkar en rad mystiska händelser utspela sig i Gamla Stan. Och vad har de händelserna att göra med att en ung präststuderande förolyckas när han är på väg för att hålla sin första predikan i Tyska kyrkan?

  Hundra år senare finner en ung kvinna ett rött plåtskrin som gömts i en lägenhet på Prästgatan i Gamla Stan. I sitt sökande efter svar på de gåtfulla anteckningar hon finner i skrindet, ger hon sig så småningom ut på en resa genom Europa och ner till norra Afrika för att leta efter något, som med tiden visar sig vara mycket större och viktigare än hon någonsin kunnat ana.

  Mannen vid Slussen är det första inledande Preludiet till trilogin Det glömda Testamentet.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 862

Sida
per sida
Sätt fallande sortering