Lava

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 701

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Shamanen i Älvsjö
  Shamanen i Älvsjö
  176 SEK 220 SEK

  Aldrig hade han trott, ens i sin vildaste fantasi att han skulle bli en shaman. Men nu var det som det var med den saken. Skilsmässan stod inte bara för dörren, den hade fått in ena foten, men om bara tvätten blev tvättad så fanns det hopp.

  Läs mer
 2. Vindkraftsparken
  Vindkraftsparken
  176 SEK 220 SEK

  Mellanhogna är ett lugnt samhälle som ligger långt från stadens buller. En plats med djupa, nyckfulla myrar och täta, tysta skogar. Den drömlikt vackra platsen lockar till sig människor av alla slag; rika stadsmänniskor i desperat behov av återhämtning i naturens fristad, naturdyrkare och miljökämpar. Där finns också inbitna bybor som vill bevara sin hembygd precis som den är.

  Läs mer
 3. Glidaren
  Glidaren
  176 SEK 220 SEK

  Vem vill inte vara en glidare? Oscar anser sig vara en stjärna inom affärsvärlden och glidandets kung i storstaden. Han undviker effektivt att anstränga sig på jobbet, precis som han undviker att gå in i fasta relationer med någon av de många kvinnor som finns i hans liv. Men även för en mästerglidare kan det uppstå bekymmer med sådant som har med hjärtat att göra. Glidaren är en humoristisk utvecklingsroman med ett allvar under ytan, en beskrivning av en självsäker ung mans sökande sedan hans glidartillvaro plötsligt skakats om i grunden.

  Läs mer
 4. Du, jag och världen
  Du, jag och världen
  176 SEK 220 SEK

  I denna diktsamling bjuds du in till en upptäcktsfärd i varandets nyanserade värld. En oförutsägbar resa genom lek och allvar, vardag och djup och med humorn som en trogen
  följeslagare. Du får färdas från tidlösa tankar till trivialiteter. Mellan eviga element, elände och ekon av hjärtats skatter.

  Läs mer
 5. Mimmi och morfar målar
  Mimmi och morfar målar
  136 SEK 170 SEK

  Välkommen till en magisk sommar med Mimmi och morfar! Mimmi har sommarlov och tillbringar några oförglömliga dagar hos sin älskade morfar. Tillsammans utforskar de en spännande konstvärld, från färgsprakande akvareller till livfulla oljemålningar. De besöker konstutställningar och Mimmi får lära sig att skapa sina egna konstverk i morfars ateljé. Hon upptäcker också konsten att göra grafiska tryck.

  Läs mer
 6. Hon som ser och andra noveller
  Hon som ser och andra noveller
  176 SEK 220 SEK

  Novellsamling med skräcktema som har något för alla - här får vi följa både människor med övernaturliga gåvor, skräckingivande varelser från ett dimhöljt förflutet, dödas andar som bundits fast i de levandes värld på grund av oavslutade affärer och även vanligt folk som du och jag som plötsligt befinner sig i situationer skapade av det oförklarliga som ligger och lurar i skuggorna vi inte vill kännas av. Följ med och läs om du vågar…

  Läs mer
 7. Oscar och Pelle i Sagoskogen
  Oscar och Pelle i Sagoskogen
  152 SEK 190 SEK

  Oscar är en pojke som har en mycket rufsig hund. En dag när de är ute och går i skogen händer magiska saker.

  Allt börjar när de går över stengärdsgården till skogen. Plötsligt är de i en sagoskog.

  Läs mer
 8. Fanny, Pang& Räven
  Fanny, Pang& Räven
  152 SEK 190 SEK

  Flickan Fanny är ledsen för att hennes katt är sjuk. Hon springer hemifrån, ut i skogen där hon träffar på Pang, en knasig fubbel. Pang har också sprungit hemifrån eftersom han måste flytta, vilket han absolut inte vill.

  Läs mer
 9. Prästens välvilja
  Prästens välvilja
  176 SEK 220 SEK

  Vid Stora Kopparberget i Falun år 1639 snubblar den föräldralöse Emma fram i snöslasket. Magen är tom och värker av hunger. Så faller hon omkull och blir liggandes. Som i dvala ser hon sin mors huvud rulla mot marken då bödelns bila fallit. Hon ser sin far som blivit levande begravd under rasmassorna i gruvan. Hon känner ingen saknad efter de två, bara en lättnad över att de nu är borta. Men vart ska hon nu ta vägen? Hon vet att man söker efter henne! Synden är också hennes!

  Prästens välvilja är en gripande 1600-tals roman som tar läsaren med på en resa genom misär, överlevnad och kärlek, där Emma kämpar för att hitta sin plats i en värld som ständigt utmanar hennes styrka och mod. En bok som rör, upprör och inte lämnar någon oberörd.

  Läs mer
 10. Abborren Benny och gäddan
  Abborren Benny och gäddan
  152 SEK 190 SEK

  Gäddan - vem är det undrar abborren Benny? Häng med på hans stora äventyr i den lilla sjön när han rymmer hemifrån och gör nya upptäckter. Kommer han att träffa den där gäddan, och hittar han hem igen?

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 701

Sida
per sida
Sätt fallande sortering