Lava

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 31

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Heder före samvete
  Heder före samvete
  159 SEK 199 SEK

  Polisen Petra Svärd har handplockats till en nystartad antiterroristgrupp vi Malmöpolisen. Omgående ställs hon inför sitt livs största utmaning som polis, att sätta stopp för en islamistisk terroristcell som smällt av en bilbomb i centrala Malmö och tagit livet ett 60-tal ungdomar. För Petra och hennes grupp blir det en kamp mot klockan. De islamistiska extremisterna planerar nämligen ytterligare terrordåd. De håller på att utveckla ett biologiskt vapen, ett dödligt virus, som de tänker fyra av över Rosenbad och den svenska regeringen.

  Läs mer
 2. Glimmer
  Glimmer
  151 SEK 189 SEK

  En man på Rörstrandsgatan i Stockholm, med italiensk pudertvål i portföljen och titeln beteendedesigner på visitkortet. En kvinna i 1920-talets Uppsala, hängiven vetenskapen och sina känslor för en viss tysk gästforskare. En man i Östberlins maktelit, med uppdrag att producera guldmedaljer åt republiken.

  Läs mer
 3. Hälsningar från den andra sidan
  Hälsningar från den andra sidan
  143 SEK 179 SEK

  Jag växte upp med en mor och en far, Olof Palme, Gin och Tonic och berättelser om spöken.

  Läs mer
 4. Anna Susanna Teolinda
  Anna Susanna Teolinda
  143 SEK 179 SEK

  När Olof Skärström sporrade hästen och försvann i mörkret var han nästan medvetslös av smärta och anspänning.

  Läs mer
 5. Carol
  Carol
  151 SEK 189 SEK

  Tores äldsta dotter Carol Jönsson blir ofrivilligt vittne till ett bikermord på Alnön utanför Sundsvall. En mc-klubb med kopplingar till Ryssland ligger bakom och en affärsman i Sundsvall är inblandad. Snart visar det sig att hennes liv är i fara. Carol ligger på sjukhus med bevakning och Pantheon MC är fast beslutna att tysta henne. Kommer de att lyckas?

  Läs mer
 6. Jasna
  Jasna
  151 SEK 189 SEK

  Ljudet från motorn och däcken mot vägbanan blir sövande. Tankarna flyter ihop, ett mörker tränger sig på, han rycker till när däcken snuddar vägbanans och det dånar i bilen. Somnade till en mikrosekund. Han sträcker på ryggen, byter grepp på ratten. Ser på henne, släpper blicken från vägen.

  Läs mer
 7. Livet som blev mitt
  Livet som blev mitt
  176 SEK 220 SEK

  ”Jag kommer inte överleva, hinner jag tänka innan jag ser att han inte är färdig utan går med bestämda steg mot mig. Hans blick är svart. Det är som om han inte ser mig eller vet vad han gör längre. Jag tänker inte, jag bara reser mig hastigt upp för att komma undan och börjar springa mot toaletten…”

  Läs mer
 8. Reflektioner vid en fyr
  Reflektioner vid en fyr
  176 SEK 220 SEK

  Kim och Chris lär känna varandra när de bor i samma samfällighet med sina partners och barn. Det uppstår omedelbart en gnista och snart är de goda vänner. När Kim separerar och flyttar därifrån tappar de kontakten, men ett år senare får Kim ett infall och bjuder in Chris till sin fyr.

  Läs mer
 9. Internutredaren
  Internutredaren
  176 SEK 220 SEK

  Länskriminalens sektion för särskilda insatser – SSI – har ansetts vara Stockholmspolisens spjutspets mot den grova organiserade brottsligheten. Under flera års tid har man visat enastående resultat. Men det börjar bli tydligt att resultaten har uppnåtts genom våldsamma och olagliga metoder. Även mutor och korruption förekom.

  Läs mer
 10. Bortom vreden
  Bortom vreden
  176 SEK 220 SEK

  Felicia stirrade på bandaget runt sin terapeuts hand. Hon visste inte om det var läge att fråga vad som hade hänt. Terapeuten hann före och berättade att hon skar sig när hon skulle kasta glasflaskor. Men det var en lögn. Händelsen som orsakat såret under bandaget var mycket mer urspårad än så.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 31

Sida
per sida
Sätt fallande sortering