Mat för barn med autism och ADHD av Annika Röed

Praktisk handbok för föräldrar till barn med autism, ADHD och allergier Ungefär ett barn av hundra får idag diagnosen autism i Sverige. Diagnosen ADHD är det någon eller några i varje […]
Loading Updating cart…

Provence – Vita, röda och även roséviner av Göran Boman

Provence är känt som det världsledande rosevinsområdet men det som inte är känt är att det finns vita och röda viner av en mycket hög kvalite som även är lagringsviner. […]
Loading Updating cart…

Fika Eatclean Vegan av Yvonne Hedberg

Här presenteras eatclean recept på hälsosamma och nyttiga godsaker för våra största högtider. Baka för jul, nyår, påsk och midsommar men även annars. Eatclean/ren mat innebär att man väljer så mycket […]
Loading Updating cart…

Mumsig mat av Ulf Gustavsson och Theodor Skoglund

En kokbok med världens mumsigaste mat! Inspirerande maträtter, tips och kostalternativ. Färgstarka barnteckningar illustrerar recepten. Stor och lättläst text. Av stora och små, för stora och små! […]
Loading Updating cart…

Skapa din hälsa av Yvonne Hedberg

Bättre immunförsvar, piggare och gladare, lugnare mage och bättre hy. Ja det kan vara några av de positiva effekterna du upplever om du börjar äta mer ”ren” mat. Här hittar […]
Loading Updating cart…

It’s all Veggielicious av Johan Martin

”Food should be about sharing not about diet or quick fixes. Food should be about gathering, celebrating and eating with love.” It´s All Veggielicious is all about sharing creativity, yumminess […]
Loading Updating cart…

Spännaregårdens humleresa av Gunilla Hellsten Boman

Humledrottningens handbok för humleodlare. En lika fängslande som praktisk användbar bok med massor av råd om hur man odlar humle professionellt och med inspirerande bilder från Spännaregården, som har Sveriges […]
Loading Updating cart…

Nya Gluten och Mjölk av Michael Håkansson

Trilogin Gluten & Mjölk blev snabbt en populär bokserie och det som stod som rubrik på baksidan av första boken i serien är aktuellt än och även för denna bok: Känner du […]
Loading Updating cart…

Välkommen till bords! av Barbro Lindell

En kokbok med minnen. Vänner och släktingar har bjudit mig på god mat, inspirerat mig, gett mig goda råd och generöst delat med sig av sina bästa recept. Jag har […]
Loading Updating cart…

Vad finns i vinet? Naturvin av Rudolf Sillén

Är du vinentusiast? Vill du lära dig mer om vad som finns i olika typer av viner? Då är detta boken för dig. Industriella viner ställs mot ekologiska-, natur- och […]
Loading Updating cart…

Beer guide to Vietnam and neighbouring countries av Jonathan Gharbi

The first beer guide to Vietnam with pictures and details of more than 45 microbreweries. The guide starts with the breweries in Ho Chi Minh City and covers every known […]
Loading Updating cart…

Handboken för ett gluten- och mejerifritt liv av Michael Håkansson

Att ställa om till ett gluten- och mejerifritt liv kräver kunskap och lite tålamod. Det stora problemet är alla dolda källor till allergener som gömmer sig i livs-medel, ofta är […]
Loading Updating cart…

Mat och händelser från Hotell Överum! av Johan Hyltenstam

För drygt 10 år sedan började Patrik och jag att prata om att öppna restaurang. Patrik hade redan många år i branschen och ett brinnande intresse för mat och vin. Jag hade […]
Loading Updating cart…

Gluten och mjölk, del 3, så påverkas du av maten av Michael Håkansson

En utländsk professor inom pediatrik som länge forskat runt glutenintolerans sade följande kloka ord vid en intervju 2010: “Varför säger inte läkarkåren sanningen? Då kunde 80 % av patienterna gått hem från sjukhusen […]
Loading Updating cart…

Favorit recept av Lillemor Pettersson

  Denna recept bok har skapats av alla mina recept man har samlat på sej från sina nära & kära. Tanken är med denna bok att recepten ska bli enkla att hitta […]
Loading Updating cart…

Mat och händelser från hotell överum av Johan Hyltenstam

För drygt 10 år sedan började Patrik och jag att prata om att öppna restaurang. Patrik hade redan många år i branschen och ett brinnande intresse för mat och vin. Jag hade […]

Min ryska kokbok av Sabina Romanova

Ryssland är ett stort land som gränsar till Europa, Asien och Mellanöstern vilket har gett ett variationsrikt och spännande kök med allt från franskinfluerade sallader till sibiriska dumplings. Min ryska […]

Druvor & vinets aromer av Ian Österlöf

Vad är en flaska vin? Ett vin är så mycket mer än bara ett namn på endruva eller en vingård. Det är historia som sträckersig tusentals år tillbaka i tiden […]

Den Rockande Kocken : favoriter av Tobbe Hvornum

Här hittar du varken nakna eller elaka kockar, bara en rockande matglad kreatör. Med över 30 års kulinariska äventyr i bagaget i det fördolda är det nu hög tid att […]
Loading Updating cart…
LoadingUppdaterar…

Varukorg

Din varukorg är tom
Besök butiken

  • Produktkategorier

  • Beställ bokerbjudande

  • Vill du bli kontaktad om våra bokerbjudanden?

  • Vad tycker andra om Vulkan?