Maggies skafferi – vegansk mat för hela familjen av Maggie Bergius

Har du och din familj fastnat i gamla matvanor? Tryter inspirationen? Skulle du vilja äta mer nyttigt och hållbart men utan att det blir för dyrt och krångligt? Eller vill […]
Loading Updating cart…

Maggies skafferi – vegansk mat för hela familjen av Maggie Bergius

Har du och din familj fastnat i gamla matvanor? Tryter inspirationen? Skulle du vilja äta mer nyttigt och hållbart men utan att det blir för dyrt och krångligt? Eller vill […]
Loading Updating cart…

Mat för barn med autism och ADHD av Annika Röed

Praktisk handbok för föräldrar till barn med autism, ADHD och allergier Ungefär ett barn av hundra får idag diagnosen autism i Sverige. Diagnosen ADHD är det någon eller några i varje […]
Loading Updating cart…

Provence – Vita, röda och även roséviner av Göran Boman

Provence är känt som det världsledande rosevinsområdet men det som inte är känt är att det finns vita och röda viner av en mycket hög kvalite som även är lagringsviner. […]
Loading Updating cart…

Fika Eatclean Vegan av Yvonne Hedberg

Här presenteras eatclean recept på hälsosamma och nyttiga godsaker för våra största högtider. Baka för jul, nyår, påsk och midsommar men även annars. Eatclean/ren mat innebär att man väljer så mycket […]
Loading Updating cart…

Mumsig mat av Ulf Gustavsson och Theodor Skoglund

En kokbok med världens mumsigaste mat! Inspirerande maträtter, tips och kostalternativ. Färgstarka barnteckningar illustrerar recepten. Stor och lättläst text. Av stora och små, för stora och små! […]
Loading Updating cart…

En Outsäglig soppa av Charley Cash Money och Apaté Canard

Många goda berättare, särskilt de med muntlig svada och skriftlig pregnans, rör sig mellan det personligt erfarna och det djärvt fantasifulla. Läsare och åhörare får ta del av livet i […]
Loading Updating cart…

Lantmat då och nu av Sigbritt Segergren

På femtiotalet hade inte moderniteterna kommit till den lilla småländska lantgården. Det fanns varken elspis, kyl, frys eller hushållsassistent. Maten lagades i huvudsak av det som producerades på gården, nämligen […]
Loading Updating cart…

Matprat till tusen av Marianne Stellin

Påverka ditt mående med maten du äter. Små förändringar kan göra stor skillnad. Tillåt dig att förändringen får ta tid. Det har kommit att bli mina ledord i mitt arbete […]
Loading Updating cart…

Skapa din hälsa av Yvonne Hedberg

Bättre immunförsvar, piggare och gladare, lugnare mage och bättre hy. Ja det kan vara några av de positiva effekterna du upplever om du börjar äta mer ”ren” mat. Här hittar […]
Loading Updating cart…

Osötat av Camilla Näslund och Petra Igemark

Sockerfri livsstil i en översötad värld. Är du trött på att vara trött? Har du mycket värk eller är du nedstämd och utmattad? Har du svårt att få saker gjort […]
Loading Updating cart…

It’s all Veggielicious av Johan Martin

”Food should be about sharing not about diet or quick fixes. Food should be about gathering, celebrating and eating with love.” It´s All Veggielicious is all about sharing creativity, yumminess […]
Loading Updating cart…

Etableringskursens kokbok

Då det stod klart att Skeppsholmens folkhögskola skulle starta upp en Etableringskurs – en satsning för nyanlända där fokus ligger på integration i det svenska samhället bl.a. genom språkstudier och […]
Loading Updating cart…

Smaskigt värre! av Emil Andersson, Oscar Flodin & Rickard Hägg

Smaskigt värre är boken för dig som är sugen på att veta mer om godisets söta värld. Du får en härlig blandning av spännande fakta om godis kombinerat med en […]
Loading Updating cart…

Spännaregårdens humleresa av Gunilla Hellsten Boman

Humledrottningens handbok för humleodlare. En lika fängslande som praktisk användbar bok med massor av råd om hur man odlar humle professionellt och med inspirerande bilder från Spännaregården, som har Sveriges […]
Loading Updating cart…

Snabbt, Lätt, Enkelt & Gott av Cassandra Solback

Det här är en kokbok för dig som har annat för dig än att bo bakom spisen dagarna i enda och har dåligt samvete för det! – Det behöver inte […]
Loading Updating cart…

Nya Gluten och Mjölk av Michael Håkansson

Trilogin Gluten & Mjölk blev snabbt en populär bokserie och det som stod som rubrik på baksidan av första boken i serien är aktuellt än och även för denna bok: Känner du […]
Loading Updating cart…

Ett hopkok från all världens kvinnor av Marianne Lööf & Zdenka Kalisky

Denna bok är slutsåld i hårdpärmsutförande, du kan dock beställa den i mjukpärmsutförande i vår butik. […]

Välkommen till bords! av Barbro Lindell

En kokbok med minnen. Vänner och släktingar har bjudit mig på god mat, inspirerat mig, gett mig goda råd och generöst delat med sig av sina bästa recept. Jag har […]
Loading Updating cart…

50 Shades of Chocolate av Johanna Ekblad

CHOKLAD! Om bara ordet fångar din uppmärksamhet är det inget jämfört med vad den här boken kommer att göra! Fylld med 50 fantastiska recept på allt från tryfflar och glass […]
Loading Updating cart…

Ett hopkok från all världens kvinnor av Marianne Lööf & Zdenka Kalisky

En publikation av kvinnocentret i Bergsjön. […]
Loading Updating cart…

Olgas Recept Bak och kakrecept efter gammal Svensk tradition av Alf Ljung

Detta är en samling recept från tiden då Sverige fortfarande var en bondesamhälle. Receptsamlingen är ursprungligen anteckningar från ett lantbrukshushåll från slutet av 1800 talet, och var den ”Bibel” som […]
Loading Updating cart…

Vad finns i vinet? Naturvin av Rudolf Sillén

Är du vinentusiast? Vill du lära dig mer om vad som finns i olika typer av viner? Då är detta boken för dig. Industriella viner ställs mot ekologiska-, natur- och […]
Loading Updating cart…

Olgas recept kuriosa och tips av Alf Ljung

Denna bok behandlar recept som användes i ett lanthushåll och som ingick i den ”Bibel” som en bondmora måste kunna för att kunna fungera och utföra sitt jobb på den […]
Loading Updating cart…

Monika Hela Sveriges Matmamma av Monika Hallberg

Monika Hallberg deltog i ”Sveriges mästerkock” 2014. Varje avsnitt var rafflande med utröstning av en deltagare varje vecka. Monika höll sig kvar, tack vare sin fantastiska mat […]
Loading Updating cart…

Olgas receptbok Del 1 av Alf Ljung

Detta är en samling recept från tiden då Sverige fortfarande var en bondesamhälle. Receptsamlingen är ursprungligen anteckningar från ett lantbrukshushåll vid […]
Loading Updating cart…

Beer guide to Vietnam and neighbouring countries av Jonathan Gharbi

The first beer guide to Vietnam with pictures and details of more than 45 microbreweries. The guide starts with the breweries in Ho Chi Minh City and covers every known […]
Loading Updating cart…

CHI FAN Cookbook av Johanna Pollnow

CHI FAN Cookbook – 101 western everyday recipes in English and Chinese (bilingual cookbook) Here it is! A savior every day when that thought comes creeping up on you – What […]
Loading Updating cart…

Handboken för ett gluten- och mejerifritt liv av Michael Håkansson

Att ställa om till ett gluten- och mejerifritt liv kräver kunskap och lite tålamod. Det stora problemet är alla dolda källor till allergener som gömmer sig i livs-medel, ofta är […]
Loading Updating cart…

Pappas Prinsessors Kok – och Klokbok av Sten E Larson

Vissa människor älskar mat. Andra att delta och debattera i det som sker i samhället, inom politiken och i världen. Vare sig han/hon begriper det eller inte. Denna lilla bok […]
Loading Updating cart…

Vardagskocken av Tobbe Hvornum

En annorlunda kokbok från Godare Mat full med läckra recept skapade mitt i vardagen. Här finner du allt från enkla vardagsrätter till läckra pajer och tårtor. […]
Loading Updating cart…

Lilla Pajboken av Tobbe Hvornum

Lilla Pajboken innehåller allt du behöver för att bli en mästare på pajer. Här hittar du allt från grundrecepten och tillbehören till läckra mat- och dessertpajer. Boken innehåller […]
Loading Updating cart…

Bagarboden av Tobbe Hvornum

Varför spendera dyra pengar på att köpa bröd och kakor när du själv kan göra allting billigare och godare? I Bagarboden hittar du allt från matbröd till småkakor […]
Loading Updating cart…

Soppköket av Tobbe Hvornum

Vi tillagar alldeles för få soppor och grytor i Sverige och det vill jag bidra till att ändra på. Det är oftast rätter som är enkla att göra, […]
Loading Updating cart…

Lilla Fikaboken av Tobbe Hvornum

Länge leve det svenska fikabordet! Det är en utdöende konstart, det svenska kafferepet, och det vill jag med den här boken ändra på. Låt dig inspireras att återställa […]
Loading Updating cart…

Lilla Pastaboken av Tobbe Hvornum

Pasta är nog det mest italienska som finns i matväg och det har även med åren blivit den nya svenska husmanskosten. Det finns nog ingen rätt som kan […]
Loading Updating cart…

Mat och händelser från Hotell Överum! av Johan Hyltenstam

För drygt 10 år sedan började Patrik och jag att prata om att öppna restaurang. Patrik hade redan många år i branschen och ett brinnande intresse för mat och vin. Jag hade […]
Loading Updating cart…

Gluten och mjölk, del 3, så påverkas du av maten av Michael Håkansson

En utländsk professor inom pediatrik som länge forskat runt glutenintolerans sade följande kloka ord vid en intervju 2010: “Varför säger inte läkarkåren sanningen? Då kunde 80 % av patienterna gått hem från sjukhusen […]
Loading Updating cart…

Mexikanska dukfläckare av Gabriela Villagrán Backman

Vinnaren av Taffel & Vulkans kokbokstävling 2009 är en samling av äkta mexikanska recept anpassade till svenska förhållanden. Läs om vad mexikaner äter till frukost, bli inspirerad av delikata förkolumbianska […]
Loading Updating cart…
LoadingUppdaterar…