Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 256

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. SYN
  SYN
  199 SEK

  Trettonåriga Agnes försöker få tonårslivet att fungera med sin överbeskyddande mamma hemma i Göteborg. Det ingen vet är att Agnes bär på en hemlighet, hon får smärtsamma syner där hon ser framtiden.

  Läs mer
 2. Nemesis
  Nemesis
  183 SEK 229 SEK

  Under Svenska kyrkans Skärtorsdagsevenemang vid Tele2 Arena, bränns en man på bål i något som misstänks vara en islamistisk terrorattack. På den runda byggnaden bredvid projiceras ett budskap: KUFR.

   

  Läs mer
 3. Vi som hade det så trevligt
  Vi som hade det så trevligt
  176 SEK 220 SEK

  Rektorn Susanna får minst sagt en turbulent start på höstterminen. En tjuv härjar på skolan och värdefulla saker försvinner på ett märkligt sätt. Samtidigt blossar en rad konflikter upp i den normalt så harmoniska lärarkåren. Mest spänt är det mellan den fyrkantiga teknikläraren Ulf och den temperamentsfulla och frispråkiga svenskläraren Hanna.

  Läs mer
 4. Tandläkaren
  Tandläkaren
  176 SEK 220 SEK

  Ondska finns överallt. Även i en småstad i Mellansverige. När mörkret faller kryper den ut och gör vad den alltid gjort, förstör människors liv för sin egen vinning.


  Men kan någon som njuter av att döda bry sig om en annan människa?
  Tandläkare Olof Lantti får anledning att fundera över svaret på den
  frågan när en vacker arbetskamrat, Annika, väcker något hos honom
  som han inte trodde fanns.


  Den begåvade före detta polisen Staffan får också upp sina ögon för
  Annika. Och när Staffans väg korsar med Olofs har Staffan ingen aning
  om att han har att göra med ett kallblodigt monster.

   

  JENS JOHANSSON är född 1981, bor i Piteå och jobbar som tandläkare.

  Läs mer
 5. Trädgårdsmästaren som försvann
  Trädgårdsmästaren som försvann
  151 SEK 189 SEK

  Under ett par vårdagar inträffar händelser som ruskar om den idylliska kuststaden Kronehamn: Ett brutalt rån av en juvelerarbutik, ett attentat på puben ”Den Glada Spädgrisen”, och det egendomliga försvinnandet av stadsparkens trädgårdsmästare. 

  Läs mer
 6. Den falskspelande violinisten
  Den falskspelande violinisten
  176 SEK 220 SEK

  Violinisten Daniel Wronge står på toppen av sin karriär. Från att en gång ha betraktats som begåvat underbarn har han nu hela världen som sitt arbetsfält. En enad kritikerkår hyllar honom oreserverat. Men det finns ett undantag. Ett avgörande undantag.

  Läs mer
 7. Mordet i Marseillan
  Mordet i Marseillan
  143 SEK 179 SEK

  Det här är berättelsen om polisen Amélie som på gränsen till sammanbrott efter sin makes otrohetsaffär flyr till södra Frankrike för att landa och läka hos väninnan Jondi.

  Läs mer
 8. Riggad insider
  Riggad insider
  143 SEK 179 SEK

  "Riggad insider" är Gustaf Bodins debutroman och den första delen i en serie böcker om advokaten Eric Meurner.

  Läs mer
 9. Handlöst blev ditt fall
  Handlöst blev ditt fall
  176 SEK 220 SEK

  ”Som ett jagat djur." Så hade mamman beskrivit Liliana innan katastrofen skedde och Marina blev ansvarig för sin systers nyfödda son. Elva år har nu gått sedan Liliana lämnade dem. Elva år av obesvarade frågor och såriga relationer. Vad var det egentligen som trasade sönder Liliana de där sista veckorna på Island?

  Läs mer
 10. Vågor av vrede
  Vågor av vrede
  176 SEK 220 SEK

  Två toppolitiker hittas bestialiskt mördade i sina hem och sektionen för särskilda mord kopplas in. Kriminalinspektör Anna Vigg och hennes kollegor inleder mördarjakten och spåren leder till Stockholms och Tallinns undre värld.


  Vigg får tidigt känslan att utredningen drar dem i fel riktning och inleder en parallell undersökning på eget initiativ. Snart finner hon sig indragen i ett drama där närmare tusen människors liv står på spel.


  Vågor av vrede är en berättelse om svek och hämnd, men också om sorg och att leva vidare efter en tragedi. På ett stormigt hav en svart septembernatt får denna thriller sin sensationella upplösning.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 256

Sida
per sida
Sätt fallande sortering