Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 361

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Skymningsstad
  Skymningsstad
  189 SEK

  Skymningsstad är den tredje delen i spänningsserien om journalisten Dea Wilenius. De föregående böckerna heter Blodsådd och Ingen kvinnas land.

  Läs mer
 2. Syndabot
  Syndabot
  199 SEK

  Där Gamla Stan möter Whitechapel

  Här befinner sig detektivkonstapel Emanuel Liljefelt i sin jakt efter såväl huvudstadens mördare som nästa karriärsteg.

  Läs mer
 3. Hjältarna på Mistelön. Om Alzheimer och de andra
  Hjältarna på Mistelön. Om Alzheimer och de andra
  176 SEK 220 SEK

  Hur känns det att ha Alzheimers sjukdom? Mikaela hade redan innan den formella diagnosen förstått att det hon drabbats av inte bara var ‘vanlig glömska’.

  Läs mer
 4. Ondska på hög nivå
  Ondska på hög nivå
  176 SEK 220 SEK

  I den grönskande idyllen av en liten svensk stad vävs en berättelse fylld med värme, hemligheter och omställningar. Följ med Elisabeth Bengtsson, en kvinna som nyss trätt in i medelåldern med en chefskarriär bakom sig, men som nu står inför sin största utmaning; att hitta en ny mening med livet efter en plötslig sjukskrivning.

  Läs mer
 5. Späckhuggaren
  Späckhuggaren
  176 SEK 220 SEK

  Efter förlusten av pappa Henry återvänder Alivia Krans till Projektgruppen och dess ledare M. Under månaderna som passerat har gruppen framgångsrikt utfört ett flertal konststölder. Och under samma period har Adrian, Alivias före detta bästa vän och medlem i Projektgruppen, inte synts till. Snart tvingas Alivia ställa sig en viktig fråga: Har Adrian verkligen försvunnit på eget bevåg?

  Läs mer
 6. Avveckling AB
  Avveckling AB
  176 SEK 220 SEK

  Detta är en spänningsroman, som följer mördarna i deras jakt på mord och sexuell tillfredsställelse i samband med genomförda uppdrag. Läsaren kommer verkligen nära Anders, vars perspektiv genomsyrar hela boken. Han planerar och tänker på hur allt ska fungera, samtidigt som han vill ge sin fru bästa möjliga resultat. Men allt är inte problemfritt. De behöver inte bara undvika polisen, utan de är påpassade från alla håll. Ska det här vara deras liv även i framtiden, blir det viktigt att ha koll. Klarar de det?

  Läs mer
 7. Springpojken
  Springpojken
  149 SEK

  Anki och Mats blir utropade som första polispatrull till Långholmen i Stockholm. I ett träd strax under Västerbron hänger en död pojke.

  Läs mer
 8. Den andra döden
  Den andra döden
  176 SEK 220 SEK

  Patrik Nyberg och Sandra Åström utreder i hemlighet vad som egentligen hände den natt för mer än trettiofem år sedan då hela hans familj omkom. En brand som formade Nyberg och som ständigt återkommer i hans drömmar.

   

  Samtidigt hittas en kvinna ihjälslagen och misstankarna faller omedelbart i en given riktning. Men när Sandra utsätts för hot från en våldsam bedrägeriliga börjar de ifrågasätta om fallet är så enkelt som de först trott. Ett oväntat samtal en sen kväll kastar allt över ända och de tvingas tänka om.

   

  I slutändan ställs Nyberg inför ett val som tvingar honom att utmana sig själv och ifrågasätta den han trodde att han var. När en man ur hans förflutna ger honom ett erbjudande han inte kan tacka nej till vacklar han på gränsen till det otänkbara.

   

  Den andra döden är en historia om mord, men också om barndomstrauma och om en skuld och skam. Om vem som är gärningsman och vem som är offer. Ond eller god.

  Läs mer
 9. Elias
  Elias
  176 SEK 220 SEK

  Elias är inte bara en blivande polis och nattarbetande ambulansförare – han är också småbarnsförälder och sambo som balanserar på gränsen av sin uthållighet.

  I denna gripande roman följer vi hans kamp mot de mörka tankar som driver honom mot narkotika för attorka med sitt krävande liv.När en serie mystiska dödsfall drabbar patienter somElias har haft kontakt med, börjar han misstänka sin kollega Pelle, en nykomling i avdelningen. Samtidigt brottas Elias chef med svåra beslut om resursfördelning och patienters värde.

  Elias är en spänningsroman och en djupdykning i de komplexa frågor som rör mental ohälsa, etik och moral inom sjukvården.

  Läs mer
 10. Blodsdåd i Simrishamn
  Blodsdåd i Simrishamn
  189 SEK

  Blodsdåd i Simrishamn är en fristående spänningsroman om en seriemördare, som sprider skräck i Simrishamn och grannkommuner. Juristen och polisen Eugen Brandt är en alldaglig man bosatt i Simrishamn och dras med alla de bekymmer som vi lite till mans konfronteras med i större eller mindre omfattning.

  Genom sin dotter Emelie blir Eugen motvilligt indragen i en mordisk karusell, som sätter deras egen och medborgarnas trygga tillvaro i allvarlig gungning. Eugen och hans kolleger får med skräckfylld fasa uppleva en tid av ohyggligheter, både privat och i yrkesrollen i jakten på en samvetslös seriemördare.

  I en skoningslös kamp mot klockan kämpar en grupp slitna poliser, hårt pressade fysiskt och psykiskt när de själva blir måltavlor, i jakten på mördaren.
  Hinner de hitta och rädda mördarens nästa offer?

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 361

Sida
per sida
Sätt fallande sortering