Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 350

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Ringfuru
  Ringfuru
  176 SEK 220 SEK

  Juni 1714. I närheten av sockengränsen mellan Järfsiö och Dilsbo i Hälsingland. Kronolänsman Erik Forsbeck och hans kollega Petter Lundman beger sig upp till Piparvallen där en hemkommen soldat tagit en stuga i besittning. Väl framme möts de av uppjagade vallpigor som hittat en ung pojke dränkt i Stormyrtjärnen.

  Läs mer
 2. Scenskräck
  Scenskräck
  176 SEK 220 SEK

  Scenskräck är en fristående uppföljare till Döden på turné, och är en kriminalroman med högt tempo i text och handling. Den har pusseldeckarens ingredienser och upplösningen låter vänta på sig till sista kapitlet.

  Läs mer
 3. Brottsplats
  Brottsplats
  176 SEK 220 SEK

  I de skuggiga gränderna i nordirländska Belfast kämpar en muslimsk familj för överlevnad när deras värld plötsligt kastas in i kaos. En misstänkt brandattack har drabbat deras kafé och familjecenter, och en person betalar det högsta priset. Samtidigt som deras dotter Nayle skadas och hamnar på sjukhuset.

   

  Denna tragiska händelse markerar början på en intensiv jakt efter sanningen. Olika poliser, åklagare och läkare kämpar för att avslöja vem som ligger bakom den dödliga branden samtidigt som de tampas med sina egna demoner och privata problem.

   

  Samtidigt tar vi en tillbakablick för att utforska hur Nayle korsar sina öden med Otto Lanchester, sonen till familjens tyranniska hyresvärd. Deras förbjudna kärlek tvingar dem att avslöja hemligheter och orättvisor som gömmer sig i skuggorna. Nayle, som ständigt övervakas av en släkting som vaktar hennes tro, måste gömma sitt förhållande med Otto till varje pris. När sanningen bakom den dödliga branden avslöjas, blir det tydligt att ingen är säker från konsekvenserna.

   

  I Brottsplats följer vi en explosiv berättelse om mörka hemligheter, kärlek, fördomar och hämnd.
  Det är en uppföljare i en serie kring Belfast.

  Läs mer
 4. Kartellen
  Kartellen
  176 SEK 220 SEK

  "Vad fan har du gjort?”

  Till min stora förvåning blev jag inte lovordad.

  ”Vet du inte att till Finland säljer vi ingenting? Finland sköter om sina egna kunder och de hålls borta från våra i Sverige!”

  Nej, detta hade ingen sagt till mig …

  Trots sina tabbar sänds Calle Block i trilogins första del till Italien för att ersätta Gabriel Palebo. Calle är ingen hårdkokt detektiv, utan snarare en något naiv men skicklig försäljare med ett öga för både affärer och kvinnor.

  Läs mer
 5. Vinterhämnd
  Vinterhämnd
  179 SEK

  Temperaturen ligger på i snitt minus 20 grader och det blir inte bättre av att någon börjar ta livet av våldtäktsmän ute i kylan utan att lämna spår. Medierna börjar kalla seriemördaren för Nemesis, vedergällningens gudinna, eftersom det är tydligt att någon är ute efter hämnd.

  Läs mer
 6. Tomten kom aldrig till Fjällforsen
  Tomten kom aldrig till Fjällforsen
  176 SEK 220 SEK

  En dag hittas den lokala smågangstern Ruben död vid sin snöskoter. Människorna i det isolerade Fjällforsen hävdar att det var en vargattack och ger sig av till skogs. Samtidigt dyker rovdjurexperten Nora Hassan upp för att utreda fallet.

  Läs mer
 7. Vi för alltid av Nina Niketic
  Vi för alltid av Nina Niketic
  176 SEK 220 SEK

  I hjärtat av Norrtälje och på den pittoreska ön Singö kolliderar vänskap med hemligheter och förtroenden sätts på spel. När några vänner samlas för att fira midsommar på Elins sommarställe upptäcker de att den perfekta ytan inte är så perfekt i alla fall. När en efter en av vännerna plötsligt dör blir poliserna Wendela och Erik indragna i en oväntad utredning.

   

  Vi för alltid är en kriminalroman som utspelar sig i Stockholms skärgård. Berättelsen bottnar i stark kärlek, livslögn och dess ödesdigra konsekvenser. Det är en spännande berättelse som har flera av de ingredienser som en lyckad spänningsroman av idag bör ha.

  Läs mer
 8. Polarnatt
  Polarnatt
  176 SEK 220 SEK

  Krister Ståhl är polis i den lilla gruvstaden Kiruna. När två äldre män påträffas mördade i sitt hem och tillika samägda snickeri dras det på rejält inom polisen. När det kommer fram att de båda äldre herrarna även saknar sina huvuden vet ingen vad de ska tro.

  Läs mer
 9. Hämnden
  Hämnden
  176 SEK 220 SEK

  Vänersborgs tidning år 2005, en tid när papperstidningen fortfarande är något att räkna med, faxen en naturlig del av varje tidningsredaktion och mobiltelefoner just bara är telefoner.

  Läs mer
 10. CORONAMORDEN
  CORONAMORDEN
  176 SEK 220 SEK

  När den annars så pigge och nytre pensionären Lars vaknar från den senaste varianten av Covid, är det bara för att ramla direkt ner i källaren.

  Nyhetsmedia ylar om mord på en, eventuellt två, kvinnor som är bekanta för honom. Men hans minne är helt raderat sedan tiden före pandemin.

  En skräckfylld oro gnager sig in i hans inre.

  Har HAN haft något med morden att göra? Är det rentav HAN som har ...? Nej! En odyssé av oanade dimensioner inleds ...

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 350

Sida
per sida
Sätt fallande sortering