Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 362

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. I barndomens farvatten
  I barndomens farvatten
  176 SEK 220 SEK

  ”Efraim ville inte bryta arm med Torvald för han hatade honom verkligen efter vad han gjort mot Anna. Torvald sprang runt och kallade Efraim för feg och gjorde fula grimaser åt honom.

  Sigvard tog då Efraim åt sidan och sa att han gärna såg att Efraim bröt arm med sonen och vann över honom ordentligt så att Torvald lärde sig en läxa innan han blev alldeles för stursk. Du slipper dagsverken i två veckor om du klår honom, sa Sigvard. Skriv på här så har du det på pränt. Efraim plirade på storbonden och kikade på papperet som breddes ut framför honom. Efraim kunde läsa, men kanske inte så bra. Nu när han var full och ögonen gick i kors gick det väl ännu sämre, men han
  uppfattade ordet dagsverke på papperet och skrev på.”

  100 år senare blev historien åter igen aktuell då den siste av Torvalds släkt mördades och kriminalpolisen Lena Leandersson fick ta hjälp av både sin pojkvän Jonas och Efraims spöke för att kunna lösa fallet.

  Läs mer
 2. En clowns död
  En clowns död
  189 SEK

  Ståuppkomikern Måns Hall är i slutet av sin karriär och är inbokad att framträda vid en parkinvigning i Trelleborg. Under öppningsceremonin sprängs han i luften. Vem var egentligen det tilltänkta offret? Under utredningen dyker fler fall upp. På vilket sätt kan de knytas till varandra?

  Kriminalkommissarie Joel Dahlin och hans grupp tvingas söka sanningen i en småstadsvärld fylld av korruption och maktmissbruk.

   

  Tomas Ahlbeck har en lång bakgrund som kriskommunikatör inom offentlig sektor, samt som internationellt turnerande ståuppkomiker. En clowns död utspelar sig i hans tidigare hemstad Trelleborg och är den första i en serie böcker om kriminalkommissarie Joel Dahlin och hans team.

   

  Läs mer
 3. Döda vatten
  Döda vatten
  176 SEK 220 SEK

  Alltför snart efter sitt förra uppdrag får den fransk-ryske kvarterskommissarien Vladimir Rjurikov en hemlighetsfull order från hög instans: att skugga en pensionerad diplomat i Stockholm. Innan han börjat ana vad som ligger bakom ordern finner han sig inblandad i det sena 1700-talets konflikter mellan makt och inbillning, dolda agendor och gammal magi.

  Läs mer
 4. På djupt vatten
  På djupt vatten
  189 SEK

  När några skelettdelar hittas i ett galler som finns vid en bäck kallas kriminalaren Ella in för att lösa fallet.

  Läs mer
 5. Jakten på ACUS
  Jakten på ACUS
  176 SEK 220 SEK

  I Jakten på ACUS ställs läsaren inför ett hisnande äventyr med oväntade vändningar där säkerheten för hela nationen hänger på en skör tråd. Säpoutredaren Vilda Silvander och underrättelseofficeren Hugo Björk kastas handlöst in i ett dödligt spel som för dem till den svenska fjällvärlden, där mötet med en yrkesmördare med metoder från andra världskriget hotar att dra undan mattan för dem båda.

  Läs mer
 6. Inte utan skuld
  Inte utan skuld
  176 SEK 220 SEK

  När Stockholms gator fl imrar i den brännande värmeböljan 2018, väcks staden till liv av något mer oroande än hettan själv. Kriminalkommissarie Konrad Kraft, vars liv är lika rörigt som de fall han hanterar, står inför sitt svåraste test hittills: att jaga en serievåldtäktsman som har skrämt Stockholm i tre långa år.

  Läs mer
 7. Fäbodpsalm
  Fäbodpsalm
  168 SEK 210 SEK

  Det har varit en ovanligt het sommar och skogsbränder härjar när en ung kvinna försvinner. Kvinnan har tagit avstånd från sociala medier och lämnar inga spår. Samtidigt är Mikaela Fridtorps semester slut, och efter att ha anmält sin f.d chef för våldtäkt är hon omplacerad och veckopendlar mellan Uppsala och Falun. Trots skogsbränderna åker Mikaela tillsammans med en väninna på utflykt till en fäbod där de gör en chockartad upptäckt.

  Läs mer
 8. Kråkmåne
  Kråkmåne
  176 SEK 220 SEK

  Kråkmåne är den andra boken i kultserien om Immokalee och är även den en rafflande triller i internationell miljö.

  Läs mer
 9. Betongsoldaten
  Betongsoldaten
  176 SEK 220 SEK

  BETONGSOLDATEN – en spännande färd in i Stockholms undre värld där gängkriminalitet och droghandel härskar. Följ med på en resa genom en värld av skuggor där varje beslut kan vara skillnaden mellan liv och död.

  Läs mer
 10. Våndan
  Våndan
  176 SEK 220 SEK

  Det är inte vilket mord som helst utan det här är ett oerhört mord! En toppolitiker har blivit brutalt mördat i hjärtat av Stockholm. Alla initiala försök från polisens sida att lista ut mördarens identitet slutar i misslyckanden och då börjar polisinspektör Peter Falkengren röra upp gamla skelett i den mördade mannens garderob, vilket leder till oväntade upptäckter som radikalt förändrar utredningens bana. Peter Falkengren och hans team av utredare måste ta reda på hur mordet på en skandalpolitiker hänger ihop med historiska händelser som inträffade i Lettland under kriget, där smärta, mobbning, rädsla och mord följer romanens hjältar från förr till nutid.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 362

Sida
per sida
Sätt fallande sortering