Deckare

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 186

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Lik och Lussebullar
  Lik och Lussebullar
  189 SEK

  Jag har läst Maria Lang sedan tonåren och verkligen älskar hennes böcker. Det var därför jag beslöt att försöka skriva en “mysdeckare” i hennes anda, fast i min hemmiljö. Det är bara det att så fort den första var färdig så dök det upp en till.

  Läs mer
 2. Gammal vänskap - Gamla oförrätter
  Gammal vänskap - Gamla oförrätter
  189 SEK

  Huvudpersonerna i Gamla vänner - Gamla oförrätter är de gamla studentkamraterna och bästa vännerna Älva och Astrid. De två avser att tillbringa några lugna dagar tillsammans under sommaren, och bara njuta!

  Läs mer
 3. Midvintergästen
  Midvintergästen
  189 SEK

  Det är några veckor före jul 1945 och direktör Nils Henrik Irénius vid herrgården Haneberg i Näshulta socken bjuder in till midvinterfest för ett antal utvalda gäster. Dagen efter ska det arrangeras jakt på ägorna. Henry Widman är på besök hos Oscar Slottwall, en skolkamrat från Högre Allmänna Läroverket, som bor på Magda gård några kilometer från Haneberg. Oscar Slottwall är bjuden och Henry får chansen att följa med honom.

  Läs mer
 4. Pisamordet
  Pisamordet
  89 SEK

  Onsdagen den 8 februari 2017 påträffas advokat Hubert Jönsson död i dammen utanför Ystads tingsrätt. Ganska snart visar det sig att han blivit dränkt och att antalet möjliga gärningsmän är mycket stort. En kungspudel med namnet Trump samt att advokaten var privatspanare visar sig snart vara två av de omständigheter som kriminalinspektör Susanne Persson och hennes kollegor måste utreda.

  Läs mer
 5. I väntan på syndafloden
  I väntan på syndafloden
  295 SEK

  Kriminalromanen I väntan på syndafloden är en fortsättning på Bicicletas och saltomortaler i serien Civilisationens kärna som beskriver tillståndet i världen. Det är en brottsplatsundersökning om terrorangreppet på Gaia  – vår gemensamma levande planet. Med massförstörelsevapen som olja, kemikalier, plast och avgaser har ”terrorister” på några få år utrotat tiotusentals livsformer. Upptäcktsresan tar oss genom vår globala verklighet för att hitta förövarna, stoppa massmorden och rädda Gaia.

  Läs mer
 6. När Djävulen kom till Österlen
  När Djävulen kom till Österlen
  120 SEK

  Linda hörde ett ljud, inte de ljud som kan höras i ett hus, något helt annat. Hon satte sig upp och lyssnade spänt och med isande skräck insåg hon att det var någon i huset. Hon väckte barnen och höll för deras munnar, en eldkvast sköt fram och förtärde allt i dess väg. Hon skrek utom sig av rädsla och fick upp fönstret i sovrummet. När lågorna fick nytt tillskott av syre slukades sängen, alla textilier och villan var på få ögonblick övertänd. Det sista hon såg innan hon snubblade och föll omkull var barnen som sprang mot grannen. Hon ville bara sjunka in i medvetslösheten, men hunden Zack gnydde förtvivlat, knuffade och drog i henne.

  Läs mer
 7. Född i järn och eld
  Född i järn och eld
  120 SEK

  Det som först verkar vara en enkel förhandling ihop med en fest förvandlas till en mardröm där en hänsynslös mördare bereder vägen för onda och urgamla krafter.

  Läs mer
 8. Sommarmorden
  Sommarmorden
  189 SEK

  PÅ NATIONALDAGEN SKAKAS GÖTEBORG av ett brutalt mord på en ung kvinna. När ytterligare två kvinnor hittas döda inom ett fåtal dagar får mordgruppen i Göteborg det hett om öronen. Det enda som tycks vara en gemensam nämnare mellan mordoffren är tre syskon som har en minst sagt udda relation. Hinner mordgruppen hitta mördaren innan fler offer drabbas?

  Läs mer
 9. Mannen som sprängde bort ansiktet - Uppbrott
  Mannen som sprängde bort ansiktet - Uppbrott
  149 SEK

  Per Lund söker lugn och harmoni i sitt liv efter kidnappningen i Kanada. Hans nära relation med familj, vänner och arbetskamrater stärker honom. När han maskerar sig som Svarte John undviker han till sin lättnad att figurera i tidningar och på TV. Han hämtar sig sakta från sina traumatiska upplevelser och han uppnår en inre balans genom att umgås ofta med sina närmaste. Han arbetar hårt och allt utvecklas som han tänkt.

  Läs mer
 10. Mörkrets demoner av Karin Solum
  Mörkrets demoner av Karin Solum
  189 SEK

  ”Kriminalkommissarie Göran Granrud stirrade bestört framför sig, då han lade på luren. Hon är då en ytt erst märklig kvinna den där Bett an Karlsson, tänkte han och rafsade åt sig allt han behövde för uppdraget och rusade ut genom dörren. Jag sitt er vid en stor mossig sten mitt i skogen och det ligger en död människa här, hade hon sagt… igen!”

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 186

Page
per sida
Sätt fallande sortering