Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 198

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Vit död: en Åredeckare
  Vit död: en Åredeckare
  179 SEK

  De första solstrålarna belyser Åreskutan. Det lyser trivsamt i fönstren på Pensionatet där de första sportlovsbesökarna just installerat sig.

  Läs mer
 2. Kidnappningen
  Kidnappningen
  189 SEK

  – Hjälp, snälla hjälp mig, skriker hon från det mörka kalla rummet.
  Nu vill hon hem till sin familj igen, hur länge har hon varit försvunnen?
  Snöret har skurit in så hårt runt hennes handleder att det har börjat blöda, snart fanns ingen känsel kvar i hennes kropp.

  Läs mer
 3. Den svarta ryttaren
  Den svarta ryttaren
  189 SEK

  Det är bara en sägen. Det är vad major Cronstedt vid Älunda gård säger när saken kommer på tal. Men att hans dott er Claudia Cronstedt tar sina nattliga turer har han ingen aning om. Han vet heller inte att hon vid ett av dessa tillfällen har sett den svarta ryttaren.

  Läs mer
 4. Sydväst om Ytterskär
  Sydväst om Ytterskär
  169 SEK

  Ett obehagligt fynd görs i havet utanför Oxelösund. Upptäckten som är mycket uppseendeväckande väcker många frågor och ger eko över hela landet. Kriminalinspektör Arne Olofsson och hans kollegor vid Nyköpingspolisen får ta sig an en ovanligt knivig utredning som berör Arne personligen. Han blir djupt engagerad i att finna sanningen och hans grävande leder honom långt tillbaka i tiden.

  Läs mer
 5. Secta
  Secta
  189 SEK

  Tre brutala mord, utförda med ett par års mellanrum, gäckar Ulrik Nielsen och hans närmaste chef på SÄPO. Tillvägagångssättet är i princip identiskt med ett tidigare mord och allt pekar på en seriemördare. Det finns bara ett problem – det sitter redan en gärningsman dömd för det första mordet. Har han verkligen lyckat begå fler brott under sina permissioner?

  Läs mer
 6. Se mörkret
  Se mörkret
  99 SEK

  I den fristående uppföljaren till Generation Loss har Elizabeth Hand förlagt handlingen till Norden, närmare bestämt Helsingfors och Reykjavik, efter börskraschen. Det är kallt och jävligt, solen går aldrig upp, ingen har pengar, folk bor i ockuperade trasiga lägenheter och lever på brännvin.

  Läs mer
 7. Generation Loss
  Generation Loss
  45 SEK

  Cass Neary gjorde sig ett namn under sjuttiotalets musikerna och deras entourage, de ökända, de fördömda och de döda skänkte henne femton minuter av framgång. Trettio år senare är hon på glid, på väg ned och är nästan bortglömd när en gammal bekant av ren barmhärtighet skickar henne på ett jobb för att intervjua en skygg fotograf som bor på en ö utanför Maine. När hon kommer dit hamnar hon mitt i en sedan decennier olöst gåta som fortfarande Patricia Highsmith möter Patti Smith i denna fängslande litterära thriller.

  Läs mer
 8. Psykologen
  Psykologen
  179 SEK

  Psykologen är en tät och fängslande berättelse om en man som söker sanningen kring sin mors försvinnande. Är hon död eller levande? En berättelse om ensamhet, saknad och hemligheter och om ett hysteriskt mörker som ständigt lurar under ytan.

  Läs mer
 9. Morden ombord
  Morden ombord
  198 SEK

  Jörn Hammarstrand är tillbaka med en ny skrönesamling. Jörn har en egen unik ton, en blandning mellan skratt och allvar, en sarkastisk ironisk gestaltning men alltid med en skarp seriös udd. Berättelserna präglas av starkt autentiska skildringar från många år till sjöss. När tar verkligheten i de olika berättelserna slut? När övergår de till skröna? Ja, inte vet jag. Ovissheten gör läsningen extra spännande!

  Läs mer
 10. Trattoria Primitivo
  Trattoria Primitivo
  145 SEK

  När restaurangägaren Christiano Scusa stegade in på mitt kontor en helt vanlig morgon och berättade sin historia, insåg jag snabbt att den lugna vardagslunken skulle bytas mot något annat. När sedan Karl Rydbom, min gode vän, biträdande chefen för nationella operativa avdelningen i Sverige, hörde av sig angående en italiensk man som hittats mördad i Stockholm, stod det ännu mer klart att det skulle bli ytterligare en glödhet sommar.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 198

Sida
per sida
Sätt fallande sortering