Deckare

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 178

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. I väntan på syndafloden
  I väntan på syndafloden
  295 SEK

  Kriminalromanen I väntan på syndafloden är en fortsättning på Bicicletas och saltomortaler i serien Civilisationens kärna som beskriver tillståndet i världen. Det är en brottsplatsundersökning om terrorangreppet på Gaia  – vår gemensamma levande planet. Med massförstörelsevapen som olja, kemikalier, plast och avgaser har ”terrorister” på några få år utrotat tiotusentals livsformer. Upptäcktsresan tar oss genom vår globala verklighet för att hitta förövarna, stoppa massmorden och rädda Gaia.

  Läs mer
 2. När Djävulen kom till Österlen
  När Djävulen kom till Österlen
  120 SEK

  Linda hörde ett ljud, inte de ljud som kan höras i ett hus, något helt annat. Hon satte sig upp och lyssnade spänt och med isande skräck insåg hon att det var någon i huset. Hon väckte barnen och höll för deras munnar, en eldkvast sköt fram och förtärde allt i dess väg. Hon skrek utom sig av rädsla och fick upp fönstret i sovrummet. När lågorna fick nytt tillskott av syre slukades sängen, alla textilier och villan var på få ögonblick övertänd. Det sista hon såg innan hon snubblade och föll omkull var barnen som sprang mot grannen. Hon ville bara sjunka in i medvetslösheten, men hunden Zack gnydde förtvivlat, knuffade och drog i henne.

  Läs mer
 3. Mannen som sprängde bort ansiktet - Uppbrott
  Mannen som sprängde bort ansiktet - Uppbrott
  149 SEK

  Per Lund söker lugn och harmoni i sitt liv efter kidnappningen i Kanada. Hans nära relation med familj, vänner och arbetskamrater stärker honom. När han maskerar sig som Svarte John undviker han till sin lättnad att figurera i tidningar och på TV. Han hämtar sig sakta från sina traumatiska upplevelser och han uppnår en inre balans genom att umgås ofta med sina närmaste. Han arbetar hårt och allt utvecklas som han tänkt.

  Läs mer
 4. Mörkrets demoner av Karin Solum
  Mörkrets demoner av Karin Solum
  189 SEK

  ”Kriminalkommissarie Göran Granrud stirrade bestört framför sig, då han lade på luren. Hon är då en ytt erst märklig kvinna den där Bett an Karlsson, tänkte han och rafsade åt sig allt han behövde för uppdraget och rusade ut genom dörren. Jag sitt er vid en stor mossig sten mitt i skogen och det ligger en död människa här, hade hon sagt… igen!”

  Läs mer
 5. MÖRKER
  MÖRKER
  199 SEK

  WOHLTORNSMORDEN är serien om kriminalkommissarie Gerhard Wohltorn. MÖRKER är den andra delen.

  Läs mer
 6. Körkarlen
  Körkarlen
  249 SEK

  Ett brutalt dubbelmord i en tävlingsbil under Kungliga Automobilklubbens stora vintertävling 1920 blir början på en jakt efter en mystisk körkarl, en chaufför vars identitet länge gäckar polisen i Stockholm.

  Läs mer
 7. Viskningar i lunden
  Viskningar i lunden
  199 SEK

  Frans Hedelius, en ny stjärna på den svenska poesihimlen befinner sig i sin stuga vid koloniområdet Linnea i Eskilstuna för att i lugn och ro skriva färdigt diktsamlingen, Viskningar i lunden. Förlaget tror stort på honom och hans första diktsamling rönte stor uppmärksamhet.
  Samtidigt är Henry Widman på besök hemma hos konstnären Axel Carlgren i dennes hus på Köpmangatan och njuter en sensommarfest i augustimörkret. När han lämnar konstnären har denne druckit sig redlöst onykter och somnat.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 178

Page
per sida
Sätt fallande sortering