Deckare

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 174

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Mörkrets demoner av Karin Solum
  Mörkrets demoner av Karin Solum
  189 SEK

  ”Kriminalkommissarie Göran Granrud stirrade bestört framför sig, då han lade på luren. Hon är då en ytt erst märklig kvinna den där Bett an Karlsson, tänkte han och rafsade åt sig allt han behövde för uppdraget och rusade ut genom dörren. Jag sitt er vid en stor mossig sten mitt i skogen och det ligger en död människa här, hade hon sagt… igen!”

  Läs mer
 2. Körkarlen
  Körkarlen
  249 SEK

  Ett brutalt dubbelmord i en tävlingsbil under Kungliga Automobilklubbens stora vintertävling 1920 blir början på en jakt efter en mystisk körkarl, en chaufför vars identitet länge gäckar polisen i Stockholm.

  Läs mer
 3. Viskningar i lunden
  Viskningar i lunden
  199 SEK

  Frans Hedelius, en ny stjärna på den svenska poesihimlen befinner sig i sin stuga vid koloniområdet Linnea i Eskilstuna för att i lugn och ro skriva färdigt diktsamlingen, Viskningar i lunden. Förlaget tror stort på honom och hans första diktsamling rönte stor uppmärksamhet.
  Samtidigt är Henry Widman på besök hemma hos konstnären Axel Carlgren i dennes hus på Köpmangatan och njuter en sensommarfest i augustimörkret. När han lämnar konstnären har denne druckit sig redlöst onykter och somnat.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 174

Page
per sida
Sätt fallande sortering
Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se