Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 279

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Ditt liv är mitt, SILJANSMORDEN DEL 1
  Ditt liv är mitt, SILJANSMORDEN DEL 1
  220 SEK

  Vid norra delen av sjön Siljan i Dalarna, sker ett par till synes mystiska händelser på en stormarknad. En hemlös man hittas knivskuren på lastbryggan, kroppen försvinner spårlöst. En butiksmedarbetare jagar en man genom kassalinjen, i desperation knuffar medarbetaren till så hårt att mannen slungas in i väggen utanför och skadas svårt. 

  Läs mer
 2. De försvunna
  De försvunna
  176 SEK 220 SEK

  Hur överlever man sorgen efter att ha förlorat ett barn? Polismannen David Berg har helt tappat livsglädjen efter att hans dotter Lina dött i en tragisk olycka, men han kämpar ändå vidare för sin fru Charlotte och deras andra dotter Sara.

   

  Efter en utryckning blir han skjuten och svårt skadad. Han överlever, men någonting är annorlunda. Han hittar teckningar på ett gammalt hus och börjar samtidigt se och höra Lina. Hon vill att han ska hitta de försvunna, men han förstår inte vad hon menar. Har teckningarna på huset med de försvunna att göra - och vilka är det egentligen som försvunnit?

   

  David avfärdar allt som hjärnspöken, orsakade av skadan i huvudet och de smärtstillande medicinerna han tar, men dras ändå motvilligt in i att lösa mysteriet med de försvunna samtidigt som han kämpar för att inte gå under av sin sorg. Snart kommer David inse att det finns ondare människor än vad han någonsin hade kunnat föreställa sig och att hela hans familj är i fara.

  Läs mer
 3. Resa sig ur askan
  Resa sig ur askan
  176 SEK 220 SEK

  "Resa sig ur askan" är en berättelse om vänskap och längtan, om snåriga relationer och drömmar, om kvinnor som ger igen.

   

  Läs mer
 4. Farlig flykt
  Farlig flykt
  239 SEK

  Farlig flykt är en fartfylld spänningsroman där vi möter skurkar och människor som söker rättvisa i en ödesdiger konflikt.

  Läs mer
 5. Kanizsas triangel
  Kanizsas triangel
  176 SEK 220 SEK

  Ett bråk bryter tystnaden i högskolebiblioteket i Borås. Alex tittar irriterat upp från kursboken och försöker lyssna varifrån de arga rösterna kommer, men ljudet studsar mellan våningarna. Plötsligt hörs ett fruktansvärt skrik. Någon faller från fjärde våningen.

  Läs mer
 6. GRYNING, SKYMNING, SKEPNAD
  GRYNING, SKYMNING, SKEPNAD
  184 SEK 230 SEK

  Den unga, självständiga och egensinniga juristen Diana Bellua hade gett sig själv ett löfte. När hon väl fick den position som hon kämpat så hårt för på den prestigefyllda advokatbyrån Steinberg & Partners skulle hon på inga villkors vis inleda någon romans med någon av sina nya kollegor. Byråns karismatiske delägare Carl von Steinberg gjorde det dock svårt att stå fast vid löftet.

  Läs mer
 7. Med döden på turné
  Med döden på turné
  135 SEK 169 SEK

  En kvinna hittas strypt med en mystisk inskription i nacken. Helena Sandin från Stockholm får i uppdrag att lösa mordfallet, men det visar sig att mördaren inte var färdig. Fler kroppar och frågor dyker upp men svaren är ingenstans att finna. Samtidigt som Helena måste kämpa med sina personliga problem kommer hon till en isande insikt mördaren hon söker kan mycket väl vara någon av hennes vänner. 

  Läs mer
 8. Padelkriget
  Padelkriget
  143 SEK 179 SEK

  Padel har kommit för att stanna. Det blir svårare och svårare att boka tid i kommunens Österköping kommuns padelhall. Men så hittas en person mördad i ett omklädningsrum. Mordvapnet - Ett padelracket.

  Läs mer
 9. Servitrisen
  Servitrisen
  143 SEK 179 SEK

  Efter en turbulent tid ska Lotten och Rasmus förnya sina äktenskapslöften. Rasmus affär var svår för Lotten att hantera, men till slut gick hon med på att stanna kvar. Ovetande om att kvinnan han var otrogen med, och fullkomligt kär i, faktiskt var hennes bästa vän Carin.

  Läs mer
 10. Skipar min egen rättvisa
  Skipar min egen rättvisa
  184 SEK 230 SEK

  Skipar min egen rättvisa är en högaktuell kriminalthriller som utspelar sig i Stockholm under det sena 2010-talet, med tillbakablickar mot tidigare decennier. Perspektivet växlar mellan det utsatta unga paret och polisinspektör Peter Johansson som på 80-talet ingår i en ökänd polisenhet.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 279

Sida
per sida
Sätt fallande sortering