Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 236

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Av djävulen utvald
  Av djävulen utvald
  176 SEK 220 SEK

  Vad gör du när du håller på att förlora förståndet, ondskan lurar och du inser att du är helt själv?

   

  Den rutinerade fastighetsmäklaren Clara Liif får i uppdrag att sälja en sekelskiftesvilla i ett av Göteborgs finare områden. Villans ägare ska skilja sig och uppdraget ser ut att vara både enkelt och lönsamt. Under ytan ruvar dock mörka hemligheter och Clara börjar uppleva skrämmande saker i huset.

   

  Ondskan förföljer henne, även på mäklarkontoret blir hon alltmer påverkad av sin omgivning. Vad är verkligt och vad är hallucinationer? Och vad är det för rött märke som plötsligt dyker upp på armen?

   

  "Av djävulen utvald" är en isande skräckroman med oförklarliga dödsfall, antika symboler, och otäcka insekter. Omgiven av ondskan och onda ögat måste Clara göra allt för att komma loss. Innan det är för sent.

  Läs mer
 2. Morden i Lysekil
  Morden i Lysekil
  169 SEK

  Lysekils polisstation har legat nere en längre period. Efter beslut av kommunfullmäktige ska det bli ändring på det. Polisveteranen Klas Jonasson får jobbet som stationens nya chef. Hans plan att slappna av från kaoset i Malmö innan pensionen går dock fel. Snart börjar det ske mord i Lysekil.

  Klas kämpar nu med flera saker. Privat och på jobbet. Det blir en kamp då han bestämmer sig för att inte gå i pension innan mördaren är funnen. Det då han lovat sig själv att inte gå i pension med oavslutade fall på sitt skrivbord. Men kommer han att få tag på mördaren över huvud taget?

  Läs mer
 3. Utan personligt ansvar
  Utan personligt ansvar
  151 SEK 189 SEK

  Den hemliga säkerhetsagenten Robert Lorentzon får i uppdrag att spana på en militär forskningsanstalt utanför Karlstad. Arbetet leds av generallöjtnant Kallander, en minst sagt skrupelfri man med långt gångna planer på att genomföra olagliga, militära experiment på människor. Till sin hjälp har Kallander inte bara hårdföra legosoldater och världens främsta hjärnkirurg – han verkar också ha obegränsat med ekonomiska resurser.

  Läs mer
 4. Rött läge
  Rött läge
  176 SEK 220 SEK

  En pojke hittas död i en översnöad bil i Borlänge. Han är skjuten i tinningen. Några veckor senare hittas resterna av en människokropp i det stora köp centret. Makabra bilder på offren skickas till journalisten Arvid Falk, men varför just honom?

   

  Samtidigt slåss nazister och religiösa extremister på stadens gator. Politikerna blundar och håller för öronen, men någon får nog. Det ska bli ordning i staden, oavsett vad.

   

  "Rött läge" är en spänningsroman om ett splittrat samhälle och desperata individer.

  Läs mer
 5. Lyckopiller
  Lyckopiller
  176 SEK 220 SEK

  Ett läkemedelsföretag i Västsverige når ett internationellt genombrott men drabbas snart av oförutsedda motgångar. Företagshemligheter hamnar hos ett konkurrerande bolag i Kina och ett spelberoende leder till att en drog med ödesdigra egenskaper når oskyldiga människor.

   

  I Göteborg hittas två kvinnor mördade i närheten av varandra och efter ytterligare våldsbrott sprids skräcken i samhället. Den intensiva medierapporteringen piskar upp stämningen. Att gripa gärningsmännen blir högsta prioritet för kriminalkommissarie Carl Bergwall och hans utredningsgrupp.

   

  "Lyckopiller" är en laddad kriminalroman om desperation, droger och vad som händer när kraftfulla preparat hamnar hos fel personer..

  Läs mer
 6. Sällan viskar jag ditt namn
  Sällan viskar jag ditt namn
  151 SEK 189 SEK

  Liv lämnar sin rämnande tillvaro i Stockholm för att åka till den gamla släktgården hon ärvt efter sin avlidna pappa. Vid ankomsten i Bergslagen möts hon av en öde gårdsplan, men snart visar det sig att hon inte är ensam.

  Läs mer
 7. Wayne och Cecilia
  Wayne och Cecilia
  199 SEK

  Hon pendlar den fem mil långa vägen mellan Sundsvall och Hassela till sitt arbete som butiksföreståndare. En sen oktoberkväll är hon
  på väg hemåt. Hon har lovat sig själv att aldrig stanna om något skulle hända längs den mörka vägen. Ändå gjorde hon det. Cecilia Hagman kommer inte till sitt arbete dagen efter och snabbt inser både familj och kollegor att något måste ha hänt henne.

  Läs mer
 8. Sanden
  Sanden
  151 SEK 189 SEK

  För tolv år sedan på midsommarafton försvann Annie, vid Sanden i Sankt Anna skärgård. Janice kan inte glömma sin dotters försvinnande och har fastnat i sökandet. Sorgen och pusslandet av minnen och spår tär på henne. Hon är redo att ge upp när en ny kollega på jobbet dyker upp.

  Läs mer
 9. Zornmorden
  Zornmorden
  189 SEK

  Två renommerade konstförmedlare hittas mördade i Stockholm inom loppet av en vecka. Spåren leder till ekonomen Andreas Hafman som spelar på hästar och är jagad av professionella indrivare på grund av svarta pengar han lånat. Hafman är pressad av hoten och har stulit en dyrbar Zorntavla ur företagets välbevakade styrelserum som han har tillgång till.

  Läs mer
 10. Södra sidan av lagen
  Södra sidan av lagen
  269 SEK

  Tom har bestämt sig för att ta ett ödesmättat steg. Det kan inbringa en stor summa kontanter, eller sluta med fängelse i upp till tio år. Allt är planerat i detalj. Det får inte misslyckas, då hans mammas liv står på spel. 

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 236

Sida
per sida
Sätt fallande sortering