Deckare

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 187

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Midnattsbrott
  Midnattsbrott
  189 SEK

  Deckarserien om Gerhard Wohltorn

  Läs mer
 2. Page not found
  Page not found
  150 SEK

  När Henrik Åkesson bestämmer sig för att ge sina vänner I det lilla vinsällskapet tidernas vinprovning inser han inte att hans skojfriska upptåg kommer att få stora konsekvenser för de inblandade. Ibland kan ett skämt bli så bra att det inte går att backa tillbaka till sanningen utan det är lika bra att fortsätta på den inslagna vägen. En katolsk kardinal spelar en inte oviktig roll I denna berättelse, precis som den intelligenta spanska advokaten Esther Alonso. Hur hänger allt detta nu ihop? Ja, på något märkligt sätt gör det faktiskt det.

  Läs mer
 3. Kidnappad
  Kidnappad
  189 SEK

  Bianca Petrén är den sista som träffar familjens gode vän innan han blir mördad. Några dagar senare försvinner Biancas trettonåriga dotter Philippa spårlöst. En vit skåpbil med tyska registreringsskyltar är det hetaste spåret.

  Läs mer
 4. Lik och Lussebullar
  Lik och Lussebullar
  189 SEK

  Jag har läst Maria Lang sedan tonåren och verkligen älskar hennes böcker. Det var därför jag beslöt att försöka skriva en “mysdeckare” i hennes anda, fast i min hemmiljö. Det är bara det att så fort den första var färdig så dök det upp en till.

  Läs mer
 5. Gammal vänskap - Gamla oförrätter
  Gammal vänskap - Gamla oförrätter
  189 SEK

  Huvudpersonerna i Gamla vänner - Gamla oförrätter är de gamla studentkamraterna och bästa vännerna Älva och Astrid. De två avser att tillbringa några lugna dagar tillsammans under sommaren, och bara njuta!

  Läs mer
 6. Midvintergästen
  Midvintergästen
  189 SEK

  Det är några veckor före jul 1945 och direktör Nils Henrik Irénius vid herrgården Haneberg i Näshulta socken bjuder in till midvinterfest för ett antal utvalda gäster. Dagen efter ska det arrangeras jakt på ägorna. Henry Widman är på besök hos Oscar Slottwall, en skolkamrat från Högre Allmänna Läroverket, som bor på Magda gård några kilometer från Haneberg. Oscar Slottwall är bjuden och Henry får chansen att följa med honom.

  Läs mer
 7. Pisamordet
  Pisamordet
  89 SEK

  Onsdagen den 8 februari 2017 påträffas advokat Hubert Jönsson död i dammen utanför Ystads tingsrätt. Ganska snart visar det sig att han blivit dränkt och att antalet möjliga gärningsmän är mycket stort. En kungspudel med namnet Trump samt att advokaten var privatspanare visar sig snart vara två av de omständigheter som kriminalinspektör Susanne Persson och hennes kollegor måste utreda.

  Läs mer
 8. I väntan på syndafloden
  I väntan på syndafloden
  295 SEK

  Kriminalromanen I väntan på syndafloden är en fortsättning på Bicicletas och saltomortaler i serien Civilisationens kärna som beskriver tillståndet i världen. Det är en brottsplatsundersökning om terrorangreppet på Gaia  – vår gemensamma levande planet. Med massförstörelsevapen som olja, kemikalier, plast och avgaser har ”terrorister” på några få år utrotat tiotusentals livsformer. Upptäcktsresan tar oss genom vår globala verklighet för att hitta förövarna, stoppa massmorden och rädda Gaia.

  Läs mer
 9. När Djävulen kom till Österlen
  När Djävulen kom till Österlen
  120 SEK

  Linda hörde ett ljud, inte de ljud som kan höras i ett hus, något helt annat. Hon satte sig upp och lyssnade spänt och med isande skräck insåg hon att det var någon i huset. Hon väckte barnen och höll för deras munnar, en eldkvast sköt fram och förtärde allt i dess väg. Hon skrek utom sig av rädsla och fick upp fönstret i sovrummet. När lågorna fick nytt tillskott av syre slukades sängen, alla textilier och villan var på få ögonblick övertänd. Det sista hon såg innan hon snubblade och föll omkull var barnen som sprang mot grannen. Hon ville bara sjunka in i medvetslösheten, men hunden Zack gnydde förtvivlat, knuffade och drog i henne.

  Läs mer
 10. Född i järn och eld
  Född i järn och eld
  120 SEK

  Det som först verkar vara en enkel förhandling ihop med en fest förvandlas till en mardröm där en hänsynslös mördare bereder vägen för onda och urgamla krafter.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 187

Page
per sida
Sätt fallande sortering