Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 193

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Se mörkret
  Se mörkret
  99 SEK

  I den fristående uppföljaren till Generation Loss har Elizabeth Hand förlagt handlingen till Norden, närmare bestämt Helsingfors och Reykjavik, efter börskraschen. Det är kallt och jävligt, solen går aldrig upp, ingen har pengar, folk bor i ockuperade trasiga lägenheter och lever på brännvin.

  Läs mer
 2. Generation Loss
  Generation Loss
  45 SEK

  Cass Neary gjorde sig ett namn under sjuttiotalets musikerna och deras entourage, de ökända, de fördömda och de döda skänkte henne femton minuter av framgång. Trettio år senare är hon på glid, på väg ned och är nästan bortglömd när en gammal bekant av ren barmhärtighet skickar henne på ett jobb för att intervjua en skygg fotograf som bor på en ö utanför Maine. När hon kommer dit hamnar hon mitt i en sedan decennier olöst gåta som fortfarande Patricia Highsmith möter Patti Smith i denna fängslande litterära thriller.

  Läs mer
 3. Psykologen
  Psykologen
  179 SEK

  Psykologen är en tät och fängslande berättelse om en man som söker sanningen kring sin mors försvinnande. Är hon död eller levande? En berättelse om ensamhet, saknad och hemligheter och om ett hysteriskt mörker som ständigt lurar under ytan.

  Läs mer
 4. Trattoria Primitivo
  Trattoria Primitivo
  145 SEK

  När restaurangägaren Christiano Scusa stegade in på mitt kontor en helt vanlig morgon och berättade sin historia, insåg jag snabbt att den lugna vardagslunken skulle bytas mot något annat. När sedan Karl Rydbom, min gode vän, biträdande chefen för nationella operativa avdelningen i Sverige, hörde av sig angående en italiensk man som hittats mördad i Stockholm, stod det ännu mer klart att det skulle bli ytterligare en glödhet sommar.

  Läs mer
 5. Dubbelmordet
  Dubbelmordet
  179 SEK

  När Per och Sanne ser varandra är det kärlek vid första ögonkastet, allt känns så bra redan på deras första dejt.
  De två är som gjorda för varandra och allt går så fort, snart flyttar de ihop och ett nytt hus är på väg att byggas upp.
  Livet är perfekt tills ett litet snedsteg förändrar allt och den fina drömmen är förstörd.

  Läs mer
 6. The Last Visit
  The Last Visit
  189 SEK

  Have you ever thought about suicide? Most people are perfectly fine afterwards. Better actually. Because their friends and family can finally see how much they were hurting. After my suicide attempt. I appreciated my life like never before. I felt truly happy for the first time in my life.

   

  Läs mer
 7. Midnattsbrott
  Midnattsbrott
  189 SEK

  Deckarserien om Gerhard Wohltorn

  Läs mer
 8. DÖDA LÄTT Morden i Vaxholm
  DÖDA LÄTT Morden i Vaxholm
  84 SEK

  Ett lik hittas en kall novemberdag i Söderhamnen. Har mannen blivit mördad? Är det ett svartsjukedrama eller ligger något annat bakom? Lugnet i det idylliska Vaxholm är rubbat. Damerna i Antikrundan spanar och är snart mördaren på spåren.

  Läs mer
 9. Page not found
  Page not found
  150 SEK

  När Henrik Åkesson bestämmer sig för att ge sina vänner I det lilla vinsällskapet tidernas vinprovning inser han inte att hans skojfriska upptåg kommer att få stora konsekvenser för de inblandade. Ibland kan ett skämt bli så bra att det inte går att backa tillbaka till sanningen utan det är lika bra att fortsätta på den inslagna vägen. En katolsk kardinal spelar en inte oviktig roll I denna berättelse, precis som den intelligenta spanska advokaten Esther Alonso. Hur hänger allt detta nu ihop? Ja, på något märkligt sätt gör det faktiskt det.

  Läs mer
 10. Kidnappad
  Kidnappad
  189 SEK

  Bianca Petrén är den sista som träffar familjens gode vän innan han blir mördad. Några dagar senare försvinner Biancas trettonåriga dotter Philippa spårlöst. En vit skåpbil med tyska registreringsskyltar är det hetaste spåret.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 193

Sida
per sida
Sätt fallande sortering