Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 208

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Slutsignal
  Slutsignal
  100 SEK

  De båda kompisarna hade haft hyfsade framgångar på spel - tills de en dag sprang på några våldsamma representanter för ett östeuropeiskt spelsyndikat, och en av dem dödades, och plötsligt alla indicier och all skuld pekade mot den överlevande kamraten.

  Läs mer
 2. Döden i Nynäshamn III
  Döden i Nynäshamn III
  129 SEK

  På den gnistrande isen utanför Nynäshamn snubblar en ung pojke på en fastfrusen låda. Kriminalkommissarie Sten Strand som också är ute på en skridskotur hjälper till att hacka loss och öppna den mystiska lådan. Den visar sig innehålla en avsevärd mängd pengar. Det blir början på en spännande vår för Sten Strand och hans team, som även får flera dödsfall på sitt bord. Hör de ihop med den upphittade lådan?

  Läs mer
 3. Midnattsbrand : En Gerhard Wohltorn Deckare
  Midnattsbrand : En Gerhard Wohltorn Deckare
  150 SEK

  Året är 2021. Det sker en masskjutning på polishuset i Oslo. Det är Harald Hagen som utför dådet på sin pappas begäran. För att frita honom skjuts tjugosju polismän ihjäl och till sin hjälp har han en nybliven kumpan.

  Läs mer
 4. Amnestin
  Amnestin
  159 SEK

  Karl Eidem är författare och finansiell analytiker. Han har skrivit ett flertal framgångsrika och fängslande böcker om David Karlén, detta är den första som utspelar sig i den finansiella industrin.

  Läs mer
 5. Förlorade vingar
  Förlorade vingar
  198 SEK

  Astrid hade vaknat av något som störde hennes sömn.
  Hon gick upp och bort mot köket. Det drog kallt, en gardin fladdrade I rummet längst bort. Hon gick med tveksamma steg. Fönstret var öppet. Nere på gatan gick en kvinna med snabba steg mot Kongens Nytorv. Det hade snöat hela natten så allting var orört. Kvinnan lämnade inga fotspår. Hon vände sig om. De fick ögonkontakt. Astrid drog sig tillbaka. När hon tittade ut igen var kvinnan borta. Det låg något på golvet under fönstret. Det var en svart fjäder.

  Efter framgångarna med Ängeln på Gråbrödretorv återkommer Ulf Jonsson med den spännande fristående fortsättning Förlorade vingar.

  Läs mer
 6. Active Shooter : A Tom Cody novel
  Active Shooter : A Tom Cody novel
  189 SEK

  This hyper-drive, fifth-gear thriller chronicles the day when the unthinkable happens: An ACTIVE SHOOTER penetrates the security perimeter, kills several Police Officers and barricades himself in an abandoned building where he takes up a rooftop nest to kill more cops. 

  Läs mer
 7. Härdsmälta
  Härdsmälta
  189 SEK

  Den före detta militära helikopterpiloten och operatören vis specialförbanden John Hamrin driver eget företag I säkerhetsbranschen. Ett uppdrag som handlar om sabotage mot ett svenskt kärnkraftverk visar sig ha kopplingar till rysk maffia och John och hans medhjälpare dras in I allt våldsammare uppgörelser där både S:t Petersburg och svenska västkusten blir platser där sammandrabbningar äger rum.

  Läs mer
 8. Tredje varvet
  Tredje varvet
  189 SEK

  Hanna Hansdotter som nyligen tagit över ledningen av varvet efter sin far, bestämmer sig tillsammans med styrelsen för att satsa och öka försäljningen.

  För att kunna genomföra satsningen behövs investeringar, och för att kunna investera behövs kapital.

  Läs mer
 9. Vit död: en Åredeckare
  Vit död: en Åredeckare
  179 SEK

  De första solstrålarna belyser Åreskutan. Det lyser trivsamt i fönstren på Pensionatet där de första sportlovsbesökarna just installerat sig.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 208

Sida
per sida
Sätt fallande sortering