Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 287

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Farlig flykt
  Farlig flykt
  239 SEK

  Farlig flykt är en fartfylld spänningsroman där vi möter skurkar och människor som söker rättvisa i en ödesdiger konflikt.

  Läs mer
 2. Kanizsas triangel
  Kanizsas triangel
  176 SEK 220 SEK

  Ett bråk bryter tystnaden i högskolebiblioteket i Borås. Alex tittar irriterat upp från kursboken och försöker lyssna varifrån de arga rösterna kommer, men ljudet studsar mellan våningarna. Plötsligt hörs ett fruktansvärt skrik. Någon faller från fjärde våningen.

  Läs mer
 3. GRYNING, SKYMNING, SKEPNAD
  GRYNING, SKYMNING, SKEPNAD
  184 SEK 230 SEK

  Den unga, självständiga och egensinniga juristen Diana Bellua hade gett sig själv ett löfte. När hon väl fick den position som hon kämpat så hårt för på den prestigefyllda advokatbyrån Steinberg & Partners skulle hon på inga villkors vis inleda någon romans med någon av sina nya kollegor. Byråns karismatiske delägare Carl von Steinberg gjorde det dock svårt att stå fast vid löftet.

  Läs mer
 4. Med döden på turné
  Med döden på turné
  135 SEK 169 SEK

  En kvinna hittas strypt med en mystisk inskription i nacken. Helena Sandin från Stockholm får i uppdrag att lösa mordfallet, men det visar sig att mördaren inte var färdig. Fler kroppar och frågor dyker upp men svaren är ingenstans att finna. Samtidigt som Helena måste kämpa med sina personliga problem kommer hon till en isande insikt mördaren hon söker kan mycket väl vara någon av hennes vänner. 

  Läs mer
 5. Padelkriget
  Padelkriget
  143 SEK 179 SEK

  Padel har kommit för att stanna. Det blir svårare och svårare att boka tid i kommunens Österköping kommuns padelhall. Men så hittas en person mördad i ett omklädningsrum. Mordvapnet - Ett padelracket.

  Läs mer
 6. Servitrisen
  Servitrisen
  143 SEK 179 SEK

  Efter en turbulent tid ska Lotten och Rasmus förnya sina äktenskapslöften. Rasmus affär var svår för Lotten att hantera, men till slut gick hon med på att stanna kvar. Ovetande om att kvinnan han var otrogen med, och fullkomligt kär i, faktiskt var hennes bästa vän Carin.

  Läs mer
 7. Skipar min egen rättvisa
  Skipar min egen rättvisa
  184 SEK 230 SEK

  Skipar min egen rättvisa är en högaktuell kriminalthriller som utspelar sig i Stockholm under det sena 2010-talet, med tillbakablickar mot tidigare decennier. Perspektivet växlar mellan det utsatta unga paret och polisinspektör Peter Johansson som på 80-talet ingår i en ökänd polisenhet.

  Läs mer
 8. Rosenträdgården
  Rosenträdgården
  176 SEK 220 SEK

  ”Den här byn sjuder av visdom. Men allt är inte av godo, det ska gudarna veta. Det finns det som borde komma fram. Gamla troll spricker i solljuset, eller förvandlas till stenar, om de avslöjas. Är det inte så det står i sagorna?”

  Detta är en sorts deckare à la Agatha Christie i modern tappning. Personliga porträtt av invånarna i byn och deras förehavande blir till ett bildspel med målande bilder att se på sin inre filmduk.

  Läs mer
 9. Avtalsbrott
  Avtalsbrott
  176 SEK 220 SEK

  Ett oväntat och förödande beslut hos ett svenskt börsbolag slår ner som en bomb hos Becker Industrie i München. Wolfgang Becker drabbas av panik när det lönsamma avtalet sägs upp och i ren desperation kontaktar han en person med ett kriminellt förflutet. Förhoppningen är att med dennes hjälp lyckas förmå den svenske VD:n att återkalla uppsägningen. Men någonting går väldigt fel.

   

  Kriminalkommissarie Carl Bergwall och hans utredningsgrupp arbetar under oerhört hård tidspress. En uppgörelse tycks vara nära förestående, frågan är bara var och hur. Det drar ihop sig till en kapplöpning med tiden om polisen ska lyckas gripa förövarna.

   

   

  Läs mer
 10. Betraktaren
  Betraktaren
  151 SEK 189 SEK

  Tonåringen John bor i en rivningskåk sedan hans familj försvann. Han spenderar sina dagar på att titta på de tre nyinflyttade som bor över gatan. Tre till synes lyckliga människor som, precis som John, bär på mörka hemligheter. Hemligheter som inte låter sig glömmas.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 287

per sida
Sätt fallande sortering