Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 359

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Advokat Sand på en altan i Åkarp
    Advokat Sand på en altan i Åkarp
    179 SEK

    Den 23 april 2019 försvinner en liten pojke från en förskola i Åkarp. Samtidigt genomgår Åkarp en historisk, omvälvande förändring när Södra stambanan grävs ner i ett fyrahundra meter långt schakt.

    Läs mer
  2. Blodröd fana
    Blodröd fana
    176 SEK 220 SEK

    JULEN NALKAS I ENKÖPING och polisen Sara Lindén ställs inför en gåtfull och skrämmande utmaning när ett makabert mord i Skokloster kastar skuggor över högtiden.

    Läs mer
  3. Hör ni vad jag säger
    Hör ni vad jag säger
    176 SEK 220 SEK

    När Per Jansson brutalt mördas i sitt hus är det upptakten till en serie händelser som för alltid kommer att påverka flera andra personer. Det som till synes verkar vara ett rånmord tar plötsligt en annan vändning när en yngre man hittas mördad med stöldgods vid sin sida.

    Läs mer
  4. Ringfuru
    Ringfuru
    176 SEK 220 SEK

    Juni 1714. I närheten av sockengränsen mellan Järfsiö och Dilsbo i Hälsingland. Kronolänsman Erik Forsbeck och hans kollega Petter Lundman beger sig upp till Piparvallen där en hemkommen soldat tagit en stuga i besittning. Väl framme möts de av uppjagade vallpigor som hittat en ung pojke dränkt i Stormyrtjärnen.

    Läs mer
  5. Scenskräck
    Scenskräck
    176 SEK 220 SEK

    Scenskräck är en fristående uppföljare till Döden på turné, och är en kriminalroman med högt tempo i text och handling. Den har pusseldeckarens ingredienser och upplösningen låter vänta på sig till sista kapitlet.

    Läs mer
  6. Brottsplats
    Brottsplats
    176 SEK 220 SEK

    I de skuggiga gränderna i nordirländska Belfast kämpar en muslimsk familj för överlevnad när deras värld plötsligt kastas in i kaos. En misstänkt brandattack har drabbat deras kafé och familjecenter, och en person betalar det högsta priset. Samtidigt som deras dotter Nayle skadas och hamnar på sjukhuset.

     

    Denna tragiska händelse markerar början på en intensiv jakt efter sanningen. Olika poliser, åklagare och läkare kämpar för att avslöja vem som ligger bakom den dödliga branden samtidigt som de tampas med sina egna demoner och privata problem.

     

    Samtidigt tar vi en tillbakablick för att utforska hur Nayle korsar sina öden med Otto Lanchester, sonen till familjens tyranniska hyresvärd. Deras förbjudna kärlek tvingar dem att avslöja hemligheter och orättvisor som gömmer sig i skuggorna. Nayle, som ständigt övervakas av en släkting som vaktar hennes tro, måste gömma sitt förhållande med Otto till varje pris. När sanningen bakom den dödliga branden avslöjas, blir det tydligt att ingen är säker från konsekvenserna.

     

    I Brottsplats följer vi en explosiv berättelse om mörka hemligheter, kärlek, fördomar och hämnd.
    Det är en uppföljare i en serie kring Belfast.

    Läs mer
  7. Kartellen
    Kartellen
    176 SEK 220 SEK

    "Vad fan har du gjort?”

    Till min stora förvåning blev jag inte lovordad.

    ”Vet du inte att till Finland säljer vi ingenting? Finland sköter om sina egna kunder och de hålls borta från våra i Sverige!”

    Nej, detta hade ingen sagt till mig …

    Trots sina tabbar sänds Calle Block i trilogins första del till Italien för att ersätta Gabriel Palebo. Calle är ingen hårdkokt detektiv, utan snarare en något naiv men skicklig försäljare med ett öga för både affärer och kvinnor.

    Läs mer
  8. Vinterhämnd
    Vinterhämnd
    179 SEK

    Temperaturen ligger på i snitt minus 20 grader och det blir inte bättre av att någon börjar ta livet av våldtäktsmän ute i kylan utan att lämna spår. Medierna börjar kalla seriemördaren för Nemesis, vedergällningens gudinna, eftersom det är tydligt att någon är ute efter hämnd.

    Läs mer
  9. Tomten kom aldrig till Fjällforsen
    Tomten kom aldrig till Fjällforsen
    176 SEK 220 SEK

    En dag hittas den lokala smågangstern Ruben död vid sin snöskoter. Människorna i det isolerade Fjällforsen hävdar att det var en vargattack och ger sig av till skogs. Samtidigt dyker rovdjurexperten Nora Hassan upp för att utreda fallet.

    Läs mer
  10. Vi för alltid av Nina Niketic
    Vi för alltid av Nina Niketic
    176 SEK 220 SEK

    I hjärtat av Norrtälje och på den pittoreska ön Singö kolliderar vänskap med hemligheter och förtroenden sätts på spel. När några vänner samlas för att fira midsommar på Elins sommarställe upptäcker de att den perfekta ytan inte är så perfekt i alla fall. När en efter en av vännerna plötsligt dör blir poliserna Wendela och Erik indragna i en oväntad utredning.

     

    Vi för alltid är en kriminalroman som utspelar sig i Stockholms skärgård. Berättelsen bottnar i stark kärlek, livslögn och dess ödesdigra konsekvenser. Det är en spännande berättelse som har flera av de ingredienser som en lyckad spänningsroman av idag bör ha.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 359

per sida
Sätt fallande sortering