Deckare

Visa som Listvy Grid

Artiklar 11-20 av 187

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Sommarmorden
  Sommarmorden
  189 SEK

  PÅ NATIONALDAGEN SKAKAS GÖTEBORG av ett brutalt mord på en ung kvinna. När ytterligare två kvinnor hittas döda inom ett fåtal dagar får mordgruppen i Göteborg det hett om öronen. Det enda som tycks vara en gemensam nämnare mellan mordoffren är tre syskon som har en minst sagt udda relation. Hinner mordgruppen hitta mördaren innan fler offer drabbas?

  Läs mer
 2. Mannen som sprängde bort ansiktet - Uppbrott
  Mannen som sprängde bort ansiktet - Uppbrott
  149 SEK

  Per Lund söker lugn och harmoni i sitt liv efter kidnappningen i Kanada. Hans nära relation med familj, vänner och arbetskamrater stärker honom. När han maskerar sig som Svarte John undviker han till sin lättnad att figurera i tidningar och på TV. Han hämtar sig sakta från sina traumatiska upplevelser och han uppnår en inre balans genom att umgås ofta med sina närmaste. Han arbetar hårt och allt utvecklas som han tänkt.

  Läs mer
 3. Mörkrets demoner av Karin Solum
  Mörkrets demoner av Karin Solum
  189 SEK

  ”Kriminalkommissarie Göran Granrud stirrade bestört framför sig, då han lade på luren. Hon är då en ytt erst märklig kvinna den där Bett an Karlsson, tänkte han och rafsade åt sig allt han behövde för uppdraget och rusade ut genom dörren. Jag sitt er vid en stor mossig sten mitt i skogen och det ligger en död människa här, hade hon sagt… igen!”

  Läs mer
 4. Lee Linn – En svensk underrättelseagent
  Lee Linn – En svensk underrättelseagent
  189 SEK

  Under en sommarnatt ute i Stockholms yttre skärgård får Lee Linn, svensk underrättelseagent, ett meddelande att återvända till den egna organisationens högkvarter i Stockholm. En hemlig organisation, fristående från såväl den militära underrättelseverksamheten som SÄPO. De uppdrag som utförs av denna organisation har aldrig dokumenterats och kommer så heller aldrig att ske. Rapportering sker endast muntligen, direkt till försvarsministern.

  Läs mer
 5. MÖRKER
  MÖRKER
  199 SEK

  WOHLTORNSMORDEN är serien om kriminalkommissarie Gerhard Wohltorn. MÖRKER är den andra delen.

  Läs mer
 6. Joe
  Joe
  189 SEK

  När en äldre kvinna avlider leder det till en serie händelser. Två män mördas som en följd av hennes död och flera svävar i omedelbar fara.

  Läs mer
 7. Körkarlen
  Körkarlen
  249 SEK

  Ett brutalt dubbelmord i en tävlingsbil under Kungliga Automobilklubbens stora vintertävling 1920 blir början på en jakt efter en mystisk körkarl, en chaufför vars identitet länge gäckar polisen i Stockholm.

  Läs mer
 8. Viskningar i lunden
  Viskningar i lunden
  199 SEK

  Frans Hedelius, en ny stjärna på den svenska poesihimlen befinner sig i sin stuga vid koloniområdet Linnea i Eskilstuna för att i lugn och ro skriva färdigt diktsamlingen, Viskningar i lunden. Förlaget tror stort på honom och hans första diktsamling rönte stor uppmärksamhet.
  Samtidigt är Henry Widman på besök hemma hos konstnären Axel Carlgren i dennes hus på Köpmangatan och njuter en sensommarfest i augustimörkret. När han lämnar konstnären har denne druckit sig redlöst onykter och somnat.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 11-20 av 187

per sida
Sätt fallande sortering