Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 353

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Kartellen
  Kartellen
  176 SEK 220 SEK

  "Vad fan har du gjort?”

  Till min stora förvåning blev jag inte lovordad.

  ”Vet du inte att till Finland säljer vi ingenting? Finland sköter om sina egna kunder och de hålls borta från våra i Sverige!”

  Nej, detta hade ingen sagt till mig …

  Trots sina tabbar sänds Calle Block i trilogins första del till Italien för att ersätta Gabriel Palebo. Calle är ingen hårdkokt detektiv, utan snarare en något naiv men skicklig försäljare med ett öga för både affärer och kvinnor.

  Läs mer
 2. Vinterhämnd
  Vinterhämnd
  179 SEK

  Temperaturen ligger på i snitt minus 20 grader och det blir inte bättre av att någon börjar ta livet av våldtäktsmän ute i kylan utan att lämna spår. Medierna börjar kalla seriemördaren för Nemesis, vedergällningens gudinna, eftersom det är tydligt att någon är ute efter hämnd.

  Läs mer
 3. Tomten kom aldrig till Fjällforsen
  Tomten kom aldrig till Fjällforsen
  176 SEK 220 SEK

  En dag hittas den lokala smågangstern Ruben död vid sin snöskoter. Människorna i det isolerade Fjällforsen hävdar att det var en vargattack och ger sig av till skogs. Samtidigt dyker rovdjurexperten Nora Hassan upp för att utreda fallet.

  Läs mer
 4. Vi för alltid av Nina Niketic
  Vi för alltid av Nina Niketic
  176 SEK 220 SEK

  I hjärtat av Norrtälje och på den pittoreska ön Singö kolliderar vänskap med hemligheter och förtroenden sätts på spel. När några vänner samlas för att fira midsommar på Elins sommarställe upptäcker de att den perfekta ytan inte är så perfekt i alla fall. När en efter en av vännerna plötsligt dör blir poliserna Wendela och Erik indragna i en oväntad utredning.

   

  Vi för alltid är en kriminalroman som utspelar sig i Stockholms skärgård. Berättelsen bottnar i stark kärlek, livslögn och dess ödesdigra konsekvenser. Det är en spännande berättelse som har flera av de ingredienser som en lyckad spänningsroman av idag bör ha.

  Läs mer
 5. Polarnatt
  Polarnatt
  176 SEK 220 SEK

  Krister Ståhl är polis i den lilla gruvstaden Kiruna. När två äldre män påträffas mördade i sitt hem och tillika samägda snickeri dras det på rejält inom polisen. När det kommer fram att de båda äldre herrarna även saknar sina huvuden vet ingen vad de ska tro.

  Läs mer
 6. Hämnden
  Hämnden
  176 SEK 220 SEK

  Vänersborgs tidning år 2005, en tid när papperstidningen fortfarande är något att räkna med, faxen en naturlig del av varje tidningsredaktion och mobiltelefoner just bara är telefoner.

  Läs mer
 7. CORONAMORDEN
  CORONAMORDEN
  176 SEK 220 SEK

  När den annars så pigge och nytre pensionären Lars vaknar från den senaste varianten av Covid, är det bara för att ramla direkt ner i källaren.

  Nyhetsmedia ylar om mord på en, eventuellt två, kvinnor som är bekanta för honom. Men hans minne är helt raderat sedan tiden före pandemin.

  En skräckfylld oro gnager sig in i hans inre.

  Har HAN haft något med morden att göra? Är det rentav HAN som har ...? Nej! En odyssé av oanade dimensioner inleds ...

  Läs mer
 8. Lina: En syster åt döden
  Lina: En syster åt döden
  176 SEK 220 SEK

  En ung kvinna försvinner och hennes vilsne pojkvän Jimmy famlar efter förklaringar och tröst. Samtidigt hittas två lik i en utbränd bil norr om stan. För dessa brända kroppar finns ingen tröst att finna, kanske en förklaring.

  Läs mer
 9. Brott i bruksorten
  Brott i bruksorten
  176 SEK 220 SEK

  När Kalle Björkman, en uteliggare, upptäcker att källardörren där han har huserat hela hösten är låst, blir han först helt förbryllad - att låsa den här natten, precis innan julafton. Men i nöden tar han sig i stället ner till den offentliga toaletten på torget. Tyvärr är den redan upptagen av en död man.

   

  På julaftons eftermiddag inträffar ett liknande mord på en kvinna.

   

  När två brutala mord sker samma dag i Finspång dras snart poliserna Lasse Åberg och Carina Sköld in i en komplex utredning. Medan de arbetar intensivt för att lösa fallet, försätter deras privatliv att påverka dem. Carina sörjer sin mycket sjuka man och Lasse kämpar med ensamhet som förvärras av att hans vän och kollega Pelle Hallin är borta på semester på Grand Canaria med sin fru och fyra barn.

   

  Hänger morden samman? Hur går det med Carinas make? Och hur ska de överleva julperioden och lösa fallet utan Pelles hjälp?

   

  Mia Möller skriver sina böcker med humor, värme och vardagsrealism.

  Läs mer
 10. Några få sekunder
  Några få sekunder
  176 SEK 220 SEK

  Även om Några få sekunder är en roman så har författaren lagt ned mycket tid och research på att kunna spegla IS verksamhet, samt hur antiterrorarbete bedrivs på ett internationellt plan. Boken är den första i en trilogi om Hassan.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 353

per sida
Sätt fallande sortering