Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 356

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Kråkmåne
  Kråkmåne
  176 SEK 220 SEK

  Kråkmåne är den andra boken i kultserien om Immokalee och är även den en rafflande triller i internationell miljö.

  Läs mer
 2. Betongsoldaten
  Betongsoldaten
  176 SEK 220 SEK

  BETONGSOLDATEN – en spännande färd in i Stockholms undre värld där gängkriminalitet och droghandel härskar. Följ med på en resa genom en värld av skuggor där varje beslut kan vara skillnaden mellan liv och död.

  Läs mer
 3. Våndan
  Våndan
  176 SEK 220 SEK

  Det är inte vilket mord som helst utan det här är ett oerhört mord! En toppolitiker har blivit brutalt mördat i hjärtat av Stockholm. Alla initiala försök från polisens sida att lista ut mördarens identitet slutar i misslyckanden och då börjar polisinspektör Peter Falkengren röra upp gamla skelett i den mördade mannens garderob, vilket leder till oväntade upptäckter som radikalt förändrar utredningens bana. Peter Falkengren och hans team av utredare måste ta reda på hur mordet på en skandalpolitiker hänger ihop med historiska händelser som inträffade i Lettland under kriget, där smärta, mobbning, rädsla och mord följer romanens hjältar från förr till nutid.

  Läs mer
 4. Skymningsstad
  Skymningsstad
  189 SEK

  Skymningsstad är den tredje delen i spänningsserien om journalisten Dea Wilenius. De föregående böckerna heter Blodsådd och Ingen kvinnas land.

  Läs mer
 5. Syndabot
  Syndabot
  199 SEK

  Där Gamla Stan möter Whitechapel

  Här befinner sig detektivkonstapel Emanuel Liljefelt i sin jakt efter såväl huvudstadens mördare som nästa karriärsteg.

  Läs mer
 6. Hjältarna på Mistelön. Om Alzheimer och de andra
  Hjältarna på Mistelön. Om Alzheimer och de andra
  176 SEK 220 SEK

  Hur känns det att ha Alzheimers sjukdom? Mikaela hade redan innan den formella diagnosen förstått att det hon drabbats av inte bara var ‘vanlig glömska’.

  Läs mer
 7. Ondska på hög nivå
  Ondska på hög nivå
  176 SEK 220 SEK

  I den grönskande idyllen av en liten svensk stad vävs en berättelse fylld med värme, hemligheter och omställningar. Följ med Elisabeth Bengtsson, en kvinna som nyss trätt in i medelåldern med en chefskarriär bakom sig, men som nu står inför sin största utmaning; att hitta en ny mening med livet efter en plötslig sjukskrivning.

  Läs mer
 8. Späckhuggaren
  Späckhuggaren
  176 SEK 220 SEK

  Efter förlusten av pappa Henry återvänder Alivia Krans till Projektgruppen och dess ledare M. Under månaderna som passerat har gruppen framgångsrikt utfört ett flertal konststölder. Och under samma period har Adrian, Alivias före detta bästa vän och medlem i Projektgruppen, inte synts till. Snart tvingas Alivia ställa sig en viktig fråga: Har Adrian verkligen försvunnit på eget bevåg?

  Läs mer
 9. Avveckling AB
  Avveckling AB
  176 SEK 220 SEK

  Detta är en spänningsroman, som följer mördarna i deras jakt på mord och sexuell tillfredsställelse i samband med genomförda uppdrag. Läsaren kommer verkligen nära Anders, vars perspektiv genomsyrar hela boken. Han planerar och tänker på hur allt ska fungera, samtidigt som han vill ge sin fru bästa möjliga resultat. Men allt är inte problemfritt. De behöver inte bara undvika polisen, utan de är påpassade från alla håll. Ska det här vara deras liv även i framtiden, blir det viktigt att ha koll. Klarar de det?

  Läs mer
 10. Springpojken
  Springpojken
  149 SEK

  Anki och Mats blir utropade som första polispatrull till Långholmen i Stockholm. I ett träd strax under Västerbron hänger en död pojke.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 356

Sida
per sida
Sätt fallande sortering