Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 299

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Kullamannen återkomsten
  Kullamannen återkomsten
  176 SEK 220 SEK

  Det blåser upp till storm över Kullaberg och idylliska Mölle. Det som först tycks vara en tragisk klättringsolycka visar sig vara någonting helt annat och början på ett drama som skakar Sverige.

  Den pensionerade poliskommissarien Holger Svensson fördriver sina dagar med att spana efter båtar som passerar genom Öresund. Nu drar det mystiska fartyget Zayna in honom i en mördarjakt på Kullaberg med internationella förgreningar.

  Trots våldsamma stormvindar beger sig Holger ut på klipporna för att söka sanningen. Ska han lyckas stoppa mördarna innan katastrofen är ett faktum? Det blir en kapplöpning med tiden och jakten efter Kullamannen blir dramatisk.

  Kullamannen återkomsten är en thriller med bakgrunden hämtad från en skrämmande händelse i svensk nutidshistoria.

  Läs mer
 2. I händelse av krig
  I händelse av krig
  176 SEK 220 SEK

  En död man ligger i vårsolen, mitt på gatan. Platsen är avspärrad och Georg tvingas bromsa cykeln. Han står där med kameran i handen, och tar ett foto. Ett foto som visar sig förändra allt.

   

  Hans stillsamma värld ruckas och motvilligt dras han in i landets storpolitik. Georg och hans vänner hamnar i ett äventyr där de utmanar krafter långt starkare och mäktigare än de själva. Trots att de mest är upptagna av sina små vardagsbestyr tvingas de förändra sina liv.

   

  Georg söker kärlek, men tvingas riskera sin trygga tillvaro och sitt liv för något som är mer än han själv. Ensam klarar han inte att skydda sig mot ondska och förslagenhet. Även hans vänners liv blir annorlunda. Också Pippi, Doris och Lana måste ta ställning och göra motstånd för att skydda sig själva och det land de lever i. De är alla jagade och ständigt hamnar de i det oväntade.

   

  Erik Centerwall är författare till ett 20-tal titlar som ”Sätt att älska”, ”Livstid”, ”Här finns en jag gillar”, ”Kärlek känns! förstår du” m.fl. Hans böcker finns översatta till ett flertal språk. Centerwall har arbetat som utbildare och sexualupplysare i Sverige såväl som internationellt. Han var under trettio år musikkritiker i SvD och har skrivit boken ”Jazz en kärlekshistoria”. Under senare år har Centerwall kommit ut med tre fotoböcker med bilder från sina tidiga tonår.

  Läs mer
 3. Paris kommer alltid att finnas kvar
  Paris kommer alltid att finnas kvar
  210 SEK

  Paris kommer alltid att fi nnas kvar är en spänningsroman i fransk och värmländsk miljö. En bok om passionerad längtan – och skuld. Om att bryta loss och våga ta steget. Om rasism och fördomar. Om 70-tal.

  Läs mer
 4. Flora: Arvet
  Flora: Arvet
  189 SEK

  Arvet är en mystisk spänningsroman om de svarta pengar som tvättas i svenska banker. Samtliga historier om Tors arbete är baserade på sanna händelser.

  Läs mer
 5. Rödhake: Blodspår
  Rödhake: Blodspår
  176 SEK 220 SEK

  TIDEN LÄKER INTE ALLA SÅR – HÄMND VÄXER OCH FÖRGIFTAR

   

  Femton år har gått och de har spritts över Europa. Alla har de försökt att glömma, men ingen av dem lyckas bli av med händelsen som för alltid färgar deras liv.

  Ex-spionen Anders Rödhake arbetar på reportervikariatet i Stockholm, men han tvingas bryta mot regler, utnyttja gamla kontakter och arbetssätt för att behålla jobbet. Hemmafrun Claudia Meier kämpar mot tristessen i Berlin medan Viktor Farafonovs kriminella imperium minskar till oigenkännlighet i Sankt Petersburg.

  Händelsen i Stockholms skärgård hemsöker dem alla och ingen kan bli av med operationen som gick snett. En sak är säker: Tiden läker inte alla sår.

   

  RÖDHAKE: BLODSPÅR är den andra fristående delen om Anders Rödhake där hans förflutna kommer i kapp och han drar inte bara ned sig själv i djupet – andras liv sätts på spel och han tvingas tillbaka till det liv han en gång försökt lämna.

  Läs mer
 6. Hennings sista jakt
  Hennings sista jakt
  176 SEK 220 SEK

  Långt inne i Hälsingeskogen hittas den pensionerade språkläraren Henning Molin död. Han har ett riktigt otäckt sår i tinningen. Jaktlaget som finner honom inser att skadan knappast kan vara självförvållad och tillkallar polisen.


  Utredningen leds av kommissarie Jasmina Ahmad som just flyttat från ett problematiskt liv i Stockholm. Till sin hjälp har hon ett par yngre kollegor, men från polisledningen får hon inte mycket stöd.


  I byn är ingen vare sig upprörd eller ledsen över att Henning Molin är död. Han var en bitter och besvärlig man som gjorde sig ovän med många. De flesta i byn tycker att det är skönt att han är borta. Men ändå... att ta död på honom var kanske att gå väl långt?


  Växelvis med polisutredningen berättas historien om Hennings liv. Den börjar redan innan han föddes, och ger ledtrådar till hur det kunde gå så illa för honom. Varför var han så hatad?


  Hennings sista jakt är en berättelse om livet i en liten by förr och nu. Men den handlar också om kärlek och brist på kärlek, om självkänsla och om nödvändigheten av att stå upp för sig själv.

   

   
  Läs mer
 7. En sista deal : Svek och svarta pengar
  En sista deal : Svek och svarta pengar
  199 SEK

  En sista deal är en spänningsroman om svek och svarta pengar.

  Läs mer
 8. Nimis Net
  Nimis Net
  176 SEK 220 SEK

  I ett samhälle som snabbt faller samman beslutar sig Lis Borg för att lämna huvudägarskapet och VD-rollen i familjeföretaget för att aktivt bygga framtidens hållbara nätverkssamhälle. Hon går från känd affärskvinna till jagad aktivist i media. När hon börjar söka efter Bo Park öppnar sig en värld helt skild från dagens traditionellt hierarkiska och patriarkala samhälle.

  Läs mer
 9. El Franco och Farfar
  El Franco och Farfar
  176 SEK 220 SEK

  Luften bär ett löfte om förändring. Han känner det, där han sitter högt upp i ett träd och tittar ut över skogen. Men har man levt så länge som Farfar har man upplevt detta flera gånger tidigare. Varför skulle den här gången vara annorlunda?

  Läs mer
 10. Nasafjällets skugga
  Nasafjällets skugga
  199 SEK

  Nasafjällets skugga är en spänningsroman som berör naturens värde, vår ursprungsbefolkning, identitetssökande och exploatering av Sveriges norra landsända.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 299

Sida
per sida
Sätt fallande sortering