Psykologi & pedagogik

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 302

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Bomullssystrar
  Bomullssystrar
  151 SEK 189 SEK

  "Ja, de är döda," säger läkaren medan hon sakta stänger av och tar bort ultraljudet från min mage.

  Läs mer
 2. Fuck psykisk ohälsa : vägen till bättre mående - KORTVERSION med övningar
  Fuck psykisk ohälsa : vägen till bättre mående - KORTVERSION med övningar
  149 SEK

  Psykisk ohälsa drabbar många. Vi svenskar är ett av världens mest digitaliserade, stressade och stillasittande folk. Dessutom försöker vi leva upp till den perfekta drömvärld som visas i sociala medier. Oavsett orsak kan du vända den negativa spiralen och påbörja en mer hälsosam resa.

  Läs mer
 3. Livsåskådning och värderingar
  Livsåskådning och värderingar
  169 SEK

  Boken vänder sig till alla som är intresserade av livsåskådning.
  Den är särskilt avsedd för högskoleutbildningar för kontaktyrken som vårdpersonal, socionomer, lärare, poliser, diakoner med flera.
  Denna bok är även lämplig som bredvidläsning i gymnasieskolan i ämnena filosofi och religion.

   

  Läs mer
 4. Visdomshinder och visdomsnycklar - 24 saker att ha koll på om du vill vara klok
  Visdomshinder och visdomsnycklar - 24 saker att ha koll på om du vill vara klok
  195 SEK

  I denna tankeväckande bok visar författaren hur filosofins tankestoff och metoder kan hjälpa oss att orientera oss i vardagen. Detta är hennes andra bok om hur filosofi inte bara är en akademisk angelägenhet, utan i högsta grad något som kan och bör praktiseras i livet. 

   

  Läs mer
 5. Les Jeunes filles difficiles?
  Les Jeunes filles difficiles?
  200 SEK

  Elle a pratiqué son métier pendant trente an. Elle est spécialisée et formée surtout dans la problématique concernant des enfants autistes.Pendant sa vie professionnelle elle a fait des analyses et a donné des conseils aux parents, professeurs et aux soignants sur une base regulière.

   

  Quand le livre a été publié en Suède, il a eu une bonne réception, a été publié dans des journaux pour professeurs.

  Läs mer
 6. Det handlar om MAKT är inte en teoretisk, akademisk eller byråkratisk bok. Vad vi är bra på är att beskriva hur jämställdhet eller ojämställdhet yttrar sig i vardagen
  Det handlar om MAKT är inte en teoretisk, akademisk eller byråkratisk bok. Vad vi är bra på är att beskriva hur jämställdhet eller ojämställdhet yttrar sig i vardagen
  189 SEK

  Det handlar om MAKT är inte vare sig en teoretisk, akademisk eller byråkratisk bok. Sådana böcker gör andra bättre än oss. Vad vi där emot är bra på båda två, är att enkelt beskriva hur jämställdhet eller ojämställdhet yttrar sig i vardagliga situationer och vilka effekterna av det ena eller andra blir. Hur det påverkar oss som människor.

  Läs mer
 7. Strutssyndromet
  Strutssyndromet
  159 SEK

  Psykisk ohälsa i alla åldrar ökar i samhället och genom denna bok hoppas jag att kunna öka förståelsen kring detta trauma och vilka konsekvenser det kan få.

   

  PTSD; post traumatiskt stressyndrom, detta trauma som ofta uppstår i samband med eller efter sexuella övergrepp i barndomen kan leda till social isolering, vredesutbrott och irritation, för att nämna några.

   

  Men som vuxna människor har vi ett val att göra, att välja ljus eller mörker.

  Läs mer
 8. Konfliktlathund för chefer och personalspecialister
  Konfliktlathund för chefer och personalspecialister
  100 SEK

  Denna konfliktlathund är skriven främst för dig som är chef eller personalspecialist. Den syftar till att vara ett stöd i mer utmanande konfliktsituationer på arbetsplatser.

  Läs mer
 9. Ärligt talat av en lärare
  Ärligt talat av en lärare
  239 SEK

  Välkommen in bakom kulisserna i en värld som inte liknar någon annan. Där saker drivs till sin spets – och förbi den. Välkommen till skolans värld. I denna bok får du ta del av galenskap från svensk skola. Eller vad sägs till exempel om klassrum utan väggar? Jodå, du läste rätt.

  Läs mer
 10. Skolnärvaro-frågan : vad säger forskningen?
  Skolnärvaro-frågan : vad säger forskningen?
  209 SEK

  Vad handlar all denna frånvaro i skolan om? Hur allvarligt är det för individen, familjen, skolan, samhället och demokratin? Och hur skulle man kunna komma tillrätta med problemen? Behöver vi skolan? I vilken tappning?

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 302

per sida
Sätt fallande sortering