Psykologi & pedagogik

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 301

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Klas. Ingen är precis som jag - alla är speciella
    Klas. Ingen är precis som jag - alla är speciella
    180 SEK

    Jörgen Nordenström skriver insiktsfullt om problematiken med neuropsykiatriska funktionshinder (NPF) och med varma känslor om sin bortgångne bror Klas i en stil som kan sägas vara en hybrid av skönlitterär och facklitterär text där den senare utgår från hans bakgrund som läkare och professor

    Läs mer
  2. De 7 goda vanorna : grunden för personlig utveckling och hållbart ledarskap
    De 7 goda vanorna : grunden för personlig utveckling och hållbart ledarskap
    219 SEK

    Stephen R. Coveys bok De 7 goda vanorna (The 7 Habits of Highly Effective People) publicerades 1989 och blev genast en succé. Denna klassiker är världens mest spridda ledarskapsbok och har sedan utgivningen sålts i fler än 40 miljoner exemplar på 38 språk.

    Läs mer
  3. Livsbalans på 30 dagar
    Livsbalans på 30 dagar
    179 SEK

    Livsbalans på 30 dagar är en enkel, pedagogisk, bok som hjälper läsaren att skapa hållbara rutiner för egenvård som fungerar i vardagen. Fysisk, mental och social hälsa integreras med andra faktorer som påverkar vårt välbefinnande så som ekonomi, hem och hushåll.  

    Läs mer
  4. Bemästra dig själv
    Bemästra dig själv
    189 SEK

    Lär dig mer om din intuitiva kraft, hur du kan tolka din kropp, minne, känslor och själ mot integration och självuppfyllelse. Lär dig hur du kan hjälpa dig själv och andra att integrera sig i samhället, finna ett arbete, starta företag, rusta dig för livets utmaningar.

    Läs mer
  5. Konsten att valla katter : en Mensaordförandes erfarenheter
    Konsten att valla katter : en Mensaordförandes erfarenheter
    179 SEK

    Den här boken är en spännande, givande och stundtals humoristiskt inblick i hur att leda människor med hög intelligens. Att leda begåvade personer som gärna tänker själva och inte lika gärna underordnar sig en auktoritet kan vara en utmaning som kräver sin ledare. Men kan man lyckas med detta konststycke blir också resultatet utöver det vanliga! Genom målande beskrivningar och handfasta råd som sträcker sig utanför boxen delar en ordförande i Föreningen Mensa generöst med sig av sina personliga erfarenheter av att leda högintelligenta personer i ett arbete.  

    Läs mer
  6. Besvärliga människor : offerrollen avkodad - lär dig hantera besvärliga människor
    Besvärliga människor : offerrollen avkodad - lär dig hantera besvärliga människor
    35 SEK 175 SEK

    Besvärliga människor varvar författaren, som själv har många års erfarenhet som psykolog och parterapeut, sina egna erfarenheter med vetenskapliga studier och rapporter inom relationspsykologi. Förutom att hänvisa till vedertagna teorier om olika personlighetstyper applicerar han också dessa rön i nya, mer moderna områden såsom sociala medier. Han frågar sig vad som är drivkrafterna till näthat och att vilja ta del av andras inte endast positiva utan också negativa upplevelser och hur vi i vår tur låter oss påverkas. På samma sätt som du är upphovsman till din egen passivitet och negativitet, och låter dig påverkas av andras, kan du bli upphovsman till din egen livsintensitet och kreativitet: Till framgång i livet.

    Läs mer
  7. Get your sh*t together : hur du slutar oroa dig över vad du borde göra så du kan avsluta det du måste få gjort och ägna dig åt det du vill göra
    Get your sh*t together : hur du slutar oroa dig över vad du borde göra så du kan avsluta det du måste få gjort och ägna dig åt det du vill göra
    35 SEK 175 SEK

    NEW YORK TIMES BESTSELLER FRÅN FÖRFATTAREN TILL THE MAGIC OF NOT GIVING A F*CK OCH YOU DO YOU! Den smartaste, mest frispråkiga och minst begränsande självhjälpsbok du kan hitta för att leva det liv du drömmer om.

    Läs mer
  8. The magic of not giving a f*ck : och ändå få ut mer av livet
    The magic of not giving a f*ck : och ändå få ut mer av livet
    189 SEK

    Är du sönderstressad, överbokad, och underväldigad av livet? Utled på att vara alla andra till lags men inte dig själv? Då är det dags att sluta giving a f*ck. Sarah Knights briljanta, roliga och praktiska handbok förklarar hur du ska skaka av dig ofrivilliga måsten, skam och skuld och i stället bry dig om de människor och aktiviteter som gör dig lycklig. I samma anda som Caitlin Moran, Corporate Bullshit av Lars Melin eller Corinne Maiers Hej lättja! levererar hon de sanningar du behöver för att lätta på kraven.

    Läs mer
  9. minaNYCKLAR
    minaNYCKLAR
    295 SEK

    Äntligen en bok som ger oss svar på många av våra livsavgörande frågor när det gäller hälsa och välmående. Med praktiska övningar och verktyg som fungerar får Du möjlighet att bli medveten om hur Du lever och hur Du vill leva Ditt liv. Naturligt och enkelt kan Du forma Din vardag så som Du vill och längtar till.

    Läs mer
  10. På väg av Lars Ulfvensjö
    På väg av Lars Ulfvensjö
    118 SEK

    Hlins hus och Brokks hus är öppenvårdsverksamheter i Örebro för kvinnor respektive män med beroendeproblematik vad gäller alkohol och andra droger.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 301

per sida
Sätt fallande sortering