Skönlitteratur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2368

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Firman
  Firman
  176 SEK 220 SEK
  När Johan försvinner spårlöst under ett rutinuppdrag för Firman, kastas hans fru in i en mardröm av ovisshet. Wird det någonsin möjligt för henne att acceptera att han är borta, eller kommer hon för alltid att jaga skuggor?
   
  I en värld präglad av farliga hemligheter och tystnad möter vi Sofi, en mystisk kvinna som tycks veta mer än vad hon låter påskina. Kan hon hjälpa Johans fru att navigera i det komplexa och farliga nät av intriger som plötsligt omger henne?
   
  "Firman" är en spänningsroman som utforskar den tunna linjen mellan lojalitet och förräderi, och de oväntade allianser som kan uppstå i jakten på sanningen. Med en blandning av rå realism och psykologisk insikt, fångar berättelsen läsaren i ett fast grepp från första till sista sidan.
   
  Ge dig in i en berättelse där ingen går att lita på och varje beslut kan vara livsfarligt. Vad är sanningen om Johan, och kan rättvisa skipas i en värld där moralen ofta får stå tillbaka för överlevnad?
  Förbered dig på en läsupplevelse som kommer att hålla dig på helspänn och ifrågasätta vad du skulle göra för att avslöja sanningen.
  Läs mer
 2. MÅNDAG 11.07
  MÅNDAG 11.07
  176 SEK 220 SEK

  Den låga östersolen bländar när minibussen kör över Västerbron. Det känns overkligt och nervöst att vara på egen hand och åka hem till något som är välbekant men ändå främmande – min fysiska status är helt förändrad. När jag sluter ögonen känns det som att jag sitter i ett flygplan ovan molnen; på väg någonstans och ingenstans, som att befinna sig vid en ny nollpunkt i livet. På samma sätt som det kändes att komma hem tropikklädd mitt i vintern efter mina långa uppdrag som fältarbetare med Afrikas röda jord på sandalerna.

  Läs mer
 3. Ur elden i askan
  Ur elden i askan
  189 SEK

  “Ett begär red mig, ett ursinnigt begär efter en kram, en smekande hand, en puss. Jag trånade efter att detta skulle ges mig. Vågade inte tänka längre än så. Jag törstade, jag var hungrig. Jag badade i glittret från hans mandlar till ögon. Jag dansade till hans puls som jag förnam genom luftströmmarna. I den stunden var han som ett smörgåsbord av manliga at- tribut som serverats mig och bara för mig att intaga.”

  Ur elden i askan handlar om en kvinnlig medelålders kulturvetare som lever i ett äktenskap utan samliv. Hennes man ser henne som en drottning, bortom och höjd över fysisk närhet och sex. Själv stillar han sina primitiva behov med porr. Tjejerna måste vara utsatta för att han ska tända till. Så kommer en an- nan man in i hennes liv och nu riktas hennes begär mot honom. Vem kan han bli för henne? Ska han kunna möta hennes starka behov och längtan? En roman om ensamhet, saknad, begär och förnedring.

  Läs mer
 4. En själs gudaskymning
  En själs gudaskymning
  176 SEK 220 SEK

  Linna har precis fyllt trettio år. Från utsidan ser det ut som att hon har allt. Hon är en omtyckt läkare och älskad av sina vänner och sin familj. Hon har också en pojkvän i konstnären Simon, som skulle göra allt för henne.

  Vore det så att hon behövde hjälp i någon form, så skulle han göra allt för att hjälpa henne. Men Linna, som har allt och är duktig, framgångsrik och älskad, behöver väl inte hjälp med någonting? Men bakom den lyckliga, välputsade och organiserade ytan, döljer sig ett fruktansvärt mörker. Ett mörker hon inte delar med någon - utom sin terapeut. Ett mörker som hon inte vet hur hon ska överleva.

  Och frågan är - kommer hon att överleva?

  Läs mer
 5. Tinder och en dejt till!
  Tinder och en dejt till!
  176 SEK 220 SEK

  Efter ett liv som uppoffrande hustru och mamma, finner vår protagonist Sofia sig plötsligt ensam och fri efter en bitter skilsmässa. Hon är redo att återupptäcka sig själv och kliver in i den moderna dejtingvärlden genom Tinder. Sofia kastar sig in i en virvelvind av passionerade möten, bisarra personligheter och oförglömliga upplevelser – från gränslösa njutningar till oväntade besvikelser.

  Med humor och ärlighet skildrar “Tinder och en dejt till” Sofias resa genom Tinders djungel; en resa fylld med både guldkorn och fallgropar. Hon möter män som söker allt från flyktiga förbindelser till djupa emotionella band och allt däremellan. Genom sina äventyr utvecklar Sofia en förståelse för sig själv och vad hon verkligen söker i livet.

  Erika Ekroos tar läsaren med på en intrikat resa där gränsen mellan verklighet och fiktion suddas ut. Detta är en berättelse om att våga, att förlora sig själv för att åter bli hel, och att finna kärleken i det oförutsägbara. “Tinder och en dejt till” är en fängslande roman om modet att börja om och att våga älska på nytt.

  Läs mer
 6. De enfaldigas sammansvärjning
  De enfaldigas sammansvärjning
  176 SEK 220 SEK

  Kliv in i den politiska virvelvinden i De enfaldigas sammansvärjning, en fängslande roman som levandegör komplexiteten i vår tids politiska dynamik genom en fascinerande skildring av Demokratiska Nationella Partiet under ledning av Kenny Åkerman.

  Denna bok avtäcker de intensiva och ofta dolda interna striderna som utspelar sig bakom ett partis offentliga ansikte. Följ med på en gripande resa till ett flyktingläger, där flygblad fladdrar genom luften som svekfulla löften, och bevittna hur varje karaktär intrikat vävs samman i en komplex väv av maktspel och ideologiska ståndpunkter.

  De enfaldigas sammansvärjning är mer än en politisk berättelse; den är en djupgående reflektion över vår samtid, ett drama fyllt med mänsklighet och en skildring av de oanade konsekvenserna av våra val.

  Läs mer
 7. Vänskapsviljan
  Vänskapsviljan
  179 SEK

  "Vänskapsviljan" är en uppföljare till "Vänskapsväven", där vi fortsatt får följa Elin, Julienne och Lykke. Men nu är det inte bara deras relationer som vävs ihop, de behöver också ifrågasätta om de har viljan att bjuda in en ny person i gruppen – Amanda.

  Läs mer
 8. Norrsken
  Norrsken
  176 SEK 220 SEK

  Förbered dig på att dras med i en tid och plats där själar inte alltid finner frid, och där varje förändring i norrskenet kan föra med sig en ny, mörk upptäckt.

  Läs mer
 9. Barnfåglar
  Barnfåglar
  176 SEK 220 SEK

  En roman som sveper in läsaren i en magisk atmosfär av hemligheter. Barnfåglar är en berättelse om att hitta sitt eget bo i livet, oavsett hur komplicerat det förflutna må vara.

  Läs mer
 10. Fjällbruden
  Fjällbruden
  176 SEK 220 SEK

  Fjällbruden är en roman som stannar kvar länge efter att den sista sidan är vänd. Den utmanar läsaren att tänka över gränserna mellan verklighet och fiktion, mellan ett liv levt och ett liv återberättat.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2368

Sida
per sida
Sätt fallande sortering