Skönlitteratur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2169

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Bortom huden
  Bortom huden
  176 SEK 220 SEK

  En kall och fuktig novemberkväll, tidigt 1990-tal, genomför en framväxande och alltmer modig nationalistisk rörelse en manifestation till minne av Karl den XII i Kungsträdgården i Stockholm. Utkommenderad polis försöker hålla motdemonstranter och anhängare åtskilda. I oredan som uppstår misshandlas en ung skinhead till döds.

  Läs mer
 2. Järnridå
  Järnridå
  176 SEK 220 SEK

  Där ute är den stora världen.
  Men det här är den lilla världen.
  Sällan har de med varandra att göra.

  Läs mer
 3. Fucking Trafficking
  Fucking Trafficking
  176 SEK 220 SEK

  En av Jannes kollegor kom inspringande.

  ”Polisen har fiskat upp ännu en kvinna från hamnen, en ung mörk flicka, förmodligen med utländsk härkomst.”

  ”Jag kommer direkt så sticker vi ner.”

  De åkte ner till hamnen. Janne bad polisen som var där att öppna liksäcken. Han tog en snabb blick, vände sig om och höll på att kräkas. I liksäcken låg en mycket illa tilltygad ung flicka. Janne hade sett mycket i sitt polisyrke. Men det var alltid lika fruktansvärt att se dessa unga flickor, som i hans värld fortfarande var barn. Han svor för sig själv. Jag ska ta dessa jävlar.

  Läs mer
 4. Dagar som går
  Dagar som går
  144 SEK 180 SEK

  Vad gör det med en mamma som dag ut och dag in försöker rädda sitt barn?

  Från sig själv
  från inre demoner
  egna bråddjup

  Läs mer
 5. Kalla mig din
  Kalla mig din
  176 SEK 220 SEK

  Vad händer när du hittar din kille i armarna på en annan kvinna? Förlåter och glömmer du eller går du vidare och lämnar alla minnen i det förflutna?

  Läs mer
 6. Chilis vita citroner
  Chilis vita citroner
  176 SEK 220 SEK

  Chilis vita citroner är en feelgoodroman om krossade hjärtan och längtan efter den stora kärleken. Om lögner och om att våga känna tillit. Om längtan efter barn och viljan att nå framåt och sätta mål för livet. Du tas med på en resa genom attraktion, förälskelse och kärlek där varken ålder eller kön spelar någon roll och där en kvinnas känsloliv får ta plats.

  Läs mer
 7. Receptsamlarna
  Receptsamlarna
  176 SEK 220 SEK

  Receptsamlarna är en frejdig historisk skröna som utspelar sig under tre sekler, bland annat i studentstaden Uppsala och på det folkkära Skansen i Stockholm.

  Läs mer
 8. Schack på Cuba
  Schack på Cuba
  176 SEK 220 SEK

  I Havannas pulserande gator möter vi Johan, en resenär utan fast mål men med ett hjärta fyllt av förväntan. Med plånboken tunnare än planerat finner han sig själv i en jakt efter en överkomlig bostad. Men ödet har andra planer.

  Läs mer
 9. Kräftans tid
  Kräftans tid
  176 SEK 220 SEK

  På avstånd kunde man höra stadens rörelser. Lördagens dagsutflykter och äventyr uti natten, söndagens loja snickrande på garageuppfarten och fixande i radhusrabatten, måndagens språngmarsch med kaffe i handen på väg till bussen. Jag längtade dit – till liv, människor och rörelse.

  Läs mer
 10. Katarinafallet
  Katarinafallet
  176 SEK 220 SEK

  Katarina försvinner spårlöst efter en utekväll i Piteå 1990. Trettio år senare flyttar Talia, som nyss blivit utskriven från en psykiatrisk avdelning, till grannbyn. Hon tar upp kontakten med sin barndomsvän Carla, som har gift sig med sin ungdomskärlek från byn.

   

  Hon blir också vän med Janne, en man vars papparoll tagits ifrån honom i och med dotterns försvinnande för trettio år sedan. Talia å sin sida har blivit fråntagen modersrollen i och med att hon inte förmår ta hand om sina barn.

   

  Att hitta Katarina blir Talias nya livsuppgift för att kunna läka sitt förflutna. Men allt står inte rätt till i den norrbottniska urskogen – vad är det egentligen för krafter i omlopp och vem kan man lita på?

   

  Katarinafallet är en nagelbitande spänningsroman som utspelar sig i vacker Norrlandsmiljö.

   

   

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2169

Sida
per sida
Sätt fallande sortering