Skönlitteratur

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 1510

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Love or alive - en saga som gick åt helvete
  Love or alive - en saga som gick åt helvete
  180 SEK

  Hon tror på en saga, emigrerar och vaknar till slut i ett overkligt helvete.Marika drömmer om äkta kärlek. När hon möter en skotte kliver hon in i en saga, blir kär och fullständigt blind för varningssignaler om att det är något som inte stämmer. Hon emigrerar, hennes uppfattning om rimliga relationer förvrids gradvis och hon tror att allt ska bli så bra, så bra. Marika får en dyrköpt insikt - Livet är en ostadig lina att balansera på. En sann historia. Allt har hänt, menpersonnamnen är fiktiva.Boken är till största delen på svenska,men det finns vissa inslag av engelska.

  Läs mer
 2. Ragges tips räddar världen. Inga konstigheter, bara sunt förnuft och tankar utanför boxen.
  Ragges tips räddar världen. Inga konstigheter, bara sunt förnuft och tankar utanför boxen.
  150 SEK

  Detta blir troligen den intressantaste boken du läst. Den vänder sig till alla som önskar en bättre och enklare värld baserad på sunt förnuft. Du har väl hört om klimatförändringen? Lösningen finns här, och du kan hjälpa till enbart med att föra idén vidare. Boken tar även död på några myter och gamla lögner. Eftertryck för kommersiell försäljning är inte tillåten. Kopiering av vissa delar samt tillverkning efter mina idéer är tillåtet och troligen extra roligt för mig. Eventuella patentansökningar tillåter jag, men jag vill bli informerad. Trevlig läsning! Ragge

  Läs mer
 3. Det engelska arvet
  Det engelska arvet
  250 SEK

  Det engelska arvet är en släktsaga med rötterna i England och med  grenar som sträcker sig till Flor i Hälsingland och Luleå i Norrbotten. Den svenska textilhistorien, skildrad ur ett starkt kvinnoperspektiv, går som en röd tråd genomberättelsen.

  Läs mer
 4. Visdomsord och Lustigheter av kända och okända golfspelare
  Visdomsord och Lustigheter av kända och okända golfspelare
  245 SEK

  BERTIL GARPENHOLT, Herrskräddargesäll, Designer, Marknadsförare, PGA Club Professional, Mental Coach, Kommunikationsstartare. Många titlar på sitt CV innebär en stor erfarenhet, med kommunikation som gemensam nämnare. Vad som också löpt som en röd tråd genom Bertils liv är Golf, en sport som Bertil upptäckte en sommardag på Visby GK i mitten av 60-talet och tack vare en skotsk pro, Jim Suckling föddes en kärlek till en sport som efter en utbildning till PGA Club Professional startade en resa där Bertil haft möjligheten att arbeta internationellt: Sverige, Österrike, Egypten, Guate-mala och Grekland bl. a. Många människor och intressanta kulturer har passerat revy.

  Läs mer
 5. Kalila & Dimna
  Kalila & Dimna
  99 SEK

  De tusenåriga berättelserna har vandrat genom sekler och kontinenter och kommer här i ny språkdräkt och med nya tidlösa illustrationer.

  Läs mer
 6. Solbrinken Fasantuppens Revir
  Solbrinken Fasantuppens Revir
  249 SEK

  I den fjärde boken får vi följa det strävsamma paret Marita och Edde när de på alla sätt försöker ta sig
  fram i den lappländska vildmarken. Strapatserna och umbärandena blir många. Ibland hjälpta av släktingar
  men oftast hänvisade till sin egen överlevnadsförsmåga.

  Läs mer
 7. Röd Vinter
  Röd Vinter
  149 SEK

  Iven har nått sitt slutmål i Östermark: En sedan länge övergiven stad av ruiner. Någon ska hämta upp dem, men i väntan på detta fortsätter Narian sin berättelse, som nu hunnit fram till hur man börjar dämma upp trollens framfart, allt i kampen för att rädda vad som räddas kan. Men samtidigt som han åter trollbinder Iven med sina historia börjar saker och tinga hända omkring ruinstaden de befi nner sig: Den Svarte Riddaren har hittat dem! Frågan är bara om Narian och Vindfot kan stå honom emot.

  Läs mer
 8. Den kristna anarkisten
  Den kristna anarkisten
  189 SEK

  Kristen vänster! Vad är det? I Danmark finns det en kristen fackföreningsrörelse. I Sverige existerar inte fenomenet trots att kristendomen har sonen till en snickare som förebild. Här är kristenheten inskränkt till en akademisk medelklass med tjänst i den offentliga sektorn. Den kristna anarkisten Erik Stenwall tror att det beror på strävsamma föräldrar som sett till att hålla ungdomarna borta från olika frestelser och istället betonat utbildning och karriär. Detta har naturligtvis varit positivt i sig. Nackdelen är att verklighetens folk från näringslivet och fackföreningsrörelsen är relativt marginellt representerade som aktiv del i de kristna församlingarna.

  Läs mer
 9. DeeDee’s KatTRAMSor
  DeeDee’s KatTRAMSor
  189 SEK

  Jag har haft katter oavbrutet sedan 1972, för det mesta fyra men de sista åren bara tre. Eftersom jag också tycker om limerickar så har jag använt mig av den formen för att beskriva katter och människor, med blandat resultat måhända.

  Läs mer
 10. Viskningar i lunden
  Viskningar i lunden
  199 SEK

  Frans Hedelius, en ny stjärna på den svenska poesihimlen befinner sig i sin stuga vid koloniområdet Linnea i Eskilstuna för att i lugn och ro skriva färdigt diktsamlingen, Viskningar i lunden. Förlaget tror stort på honom och hans första diktsamling rönte stor uppmärksamhet.
  Samtidigt är Henry Widman på besök hemma hos konstnären Axel Carlgren i dennes hus på Köpmangatan och njuter en sensommarfest i augustimörkret. När han lämnar konstnären har denne druckit sig redlöst onykter och somnat.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 1510

Page
per sida
Sätt fallande sortering
Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se