Skönlitteratur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 1824

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Norna
  Norna
  176 SEK 220 SEK

  Du får ändra vad som helst i ditt liv – vad väljer du?

  Dumpad av sin tjej och förbisedd på jobbet – För Simon är det inget svårt val. När tre mystiska kvinnor ger honom chansen att ändra allt med ett penndrag tvekar han inte länge. Snart blomstrar karriären och kärlekslivet och Simon ger sig på nästa utmaning – skapa världsfred. 

   

  Läs mer
 2. Naturens drottning
  Naturens drottning
  176 SEK 220 SEK

  När Astrid är sex år tömmer hon spargrisen och rymmer till Köpenhamn. Hon känner sig undanskuffad av livet och funderar varje kväll på varför hennes mamma alltid låser in sig i sovrummet. Så ofta hon kan flyr hon till sin farfar på landet som är den enda hon litar på.


  När Astrid många år senare arbetar som naturvetenskaplig forskare hittar hon sin bortgångne farfars undangömda dokument. Innehållet får henne att ifrågasätta tillvarons grundvalar. Övertygad om att hon är en stor upptäckt på spåren kastar sig Astrid ut i det okända på jakt efter sanningen.


  Naturens Drottning är en spänningsroman om kvinnlig frigörelse, mäns våld mot kvinnor, vetenskap och hopp. Det är en historia om den inre styrka som krävs för att slåss för en bättre värld.

  Läs mer
 3. Håll honom hårt
  Håll honom hårt
  151 SEK 189 SEK

  Freja drömde inte om att bli änka vid trettioett. Speciellt inte en som hasar omkring i hängselbyxor och vars sociala liv är reducerat till att tvinga i sig oätlig sockerkaka när hon fikar med det trevliga äldre grannparet. Men, om man ska tänka positivt så är fördelen med tillvaron att ingen kan såra henne när hon knappt går utanför tomten.

  Läs mer
 4. SÖNDERFALL Hundberget
  SÖNDERFALL Hundberget
  183 SEK 229 SEK

  Filip gillade rock och bärs. Nu är han död. Albert är som folk är mest, frånskild och lite för snäll. Nu har han hittat ett lik. Och en geigermätare.

  Läs mer
 5. Livet efter en handbok
  Livet efter en handbok
  176 SEK 220 SEK

  Precis när den shoppingberoende Ida börjar återhämta sig från sin utmattning får hon reda på att hennes man vill skiljas. Hon behöver flytta ut från deras högstatusvilla i Uppsala och plötsligt ska hon inte träffa sin tioåriga dotter mer än varannan vecka. För att försörja sig tar hon ett deltidsvikariat i en Ica-butik.

  Läs mer
 6. För evigt Josefin
  För evigt Josefin
  176 SEK 220 SEK

  När den snart 19-årige John träffar sitt livs kärlek, Josefin, blir han som besatt. Hon är något alldeles extra. Sagolikt vacker, intelligent, mystisk och beläst. John, som redan har en flickvän, dras längre och längre in i hennes nät. I det gåtfulla och läskiga spel som uppstår mellan John och Josefin, slits han mellan känslorna och blir nästan galen av ovissheten. Är hon hans jordiska ängel eller djävul?

   

  Ju längre tiden går, desto fler frågor hopar sig hos John. Vem är det som ser ut som en häxa och bor i Josefins hus? Varför vill Josefin veta detaljerna kring det fruktansvärda som hände på Johns trettonårsdag? Och hur hör deras osannolika öden egentligen ihop?

   

  Passion, hemligheter, studentglamour, erotik, krypande skräck, lycksalig romans och bottenlös sorg. För evigt Josefin är ett gripande drama, som med mängder av ledtrådar likt en kriminalroman för läsaren mot den omvälvande upplösningen. Boken är en emotionell berg-och-dalbana för alla som älskar otroliga kärlekar och berättelser. Den är till de som vet att sanningen ibland kan vara galnare och mer fantastisk än vad någon kan föreställa sig.

  Läs mer
 7. Utan personligt ansvar
  Utan personligt ansvar
  151 SEK 189 SEK

  Den hemliga säkerhetsagenten Robert Lorentzon får i uppdrag att spana på en militär forskningsanstalt utanför Karlstad. Arbetet leds av generallöjtnant Kallander, en minst sagt skrupelfri man med långt gångna planer på att genomföra olagliga, militära experiment på människor. Till sin hjälp har Kallander inte bara hårdföra legosoldater och världens främsta hjärnkirurg – han verkar också ha obegränsat med ekonomiska resurser.

  Läs mer
 8. En man till Amanda
  En man till Amanda
  176 SEK 220 SEK

  En man till Amanda är en riktig kärleksförklaring till västkusten, havet och handelsträdgården. En feelgoodroman där familjerelationer, vänskap och ett eller till och med flera pyrande kärleksintressen står i fokus.

  Läs mer
 9. 100 sonetter - skulpturer i ordgestalt
  100 sonetter - skulpturer i ordgestalt
  189 SEK

  William Shakespeare Sonetter tolkade av Walter Dan Axelsson

   

  En vacker tolkning där rimflätningen och metaforiken är både trogen och ledig.

  Läs mer
 10. Rosbergs bokhandel
  Rosbergs bokhandel
  176 SEK 220 SEK

  Sedan Elin separerade från sin förra pojkvän hyr hon en liten stuga på landet. Hon trivs med arbetet i bokhandeln men hennes nya chef Louise beter sig märkligt. Arbetsschemat ändras utan notis, böcker försvinner och Louise skyller alla olyckor på Elin. 

  Tillvaron blir bättre när snickaren Fredrik träder in i hennes liv. Elins hyresvärdar har fått problem med fukt i sitt hus och anlitar Fredriks hjälp. Han visar sig vara trevlig och hjälpsam och snart börjar de träffas allt mer.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 1824

Sida
per sida
Sätt fallande sortering