Skönlitteratur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 1720

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Min tid är nu
  Min tid är nu
  199 SEK

  Några månader innan Gabriel ska fylla fyrtio bestämmer han sig för att ändra riktning i livet. Han får erbjudande om att hjälpa ett litet hotell i Portugal med affärsutveckling och tackar direkt ja. Min tid är nu är en härlig feelgood-roman om Gabriels mittlivstransformation.

  Läs mer
 2. Flickan i gläntan
  Flickan i gläntan
  179 SEK

  Tre tonårsflickor hittas brutalt mördade.

  Läs mer
 3. De sorgsna pilarna
  De sorgsna pilarna
  179 SEK

  Jasmina står mellan de yngres barnsliga lek och tonåringarnas fumliga första steg mot vuxenlivet när kriget bryter ut. Den idylliska uppväxten i östra Bosnien och en trevande första kärlek byts plötsligt ut mot helvetet på jorden.

  Läs mer
 4. London calling
  London calling
  189 SEK

  Att göra entré i kyrkan är som att gå ett gatlopp. Men i Skogen är det lätt att vara sig själv, även om Träskmannen kan dyka upp när som helst och få blåsan att ofrivilligt tömmas.

  Läs mer
 5. Demokratin som tappade D:et
  Demokratin som tappade D:et
  249 SEK

  Inget vi tidigare varit med om hade kunnat förbereda oss för det som hände, det tog bara stopp och allt vi hade tagit för givet var bara borta över en natt. 

  Sveriges Statsminister 2030

  Läs mer
 6. Över Atlanten
  Över Atlanten
  159 SEK

  Ted Ljungs stora dröm har alltid varit att segla över Atlanten.

  Läs mer
 7. Triggerpunkten
  Triggerpunkten
  159 SEK

  Varje människa har en öm punkt.

  I kroppen eller i själen.

  En triggerpunkt.

  Läs mer
 8. FÖRE-EFTER KRISEN
  FÖRE-EFTER KRISEN
  295 SEK

  FÖRE-EFTER KRISEN är inspirerad av Gösta Ehrensvärds 50 år gamla bok FÖRE EFTER En diagnos samt en uppdatering av de tidigare utgivna Sextioårskrisen (2009) och Sjuttioårskrisen (2019) som handlar om en historisk parantes. På en enda generation så har några av oss ekonomiskt välmående obekymrat konsumerat så mycket att vi nu hotar ”Gaia” – vår levande planet. På endast sjuttio år så har vi skadat de delikata ekosystem, som det tagit jorden miljarder år att skapa, så mycket att denna epok fått ett eget namn – ”Antropocen”.
  1949 föddes en ny era. Efter två förödande världskrig som raserat Europa så inleddes en period av enorm tillväxt. Den modell som under några årtionden framgångsrikt hade transformerat en hel ”oexploaterad” kontinent i ”Den nya världen”, återplanterades nu i de krigshärjade länderna i ”Den gamla världen”. Bilen blev motorn i ”Den stora accelerationen” där den amerikanska drömmen blev allas vår dröm och mardröm. Olje- och fordonsindustrin drev tillväxten med mer bilar, motorvägar, fl ygplatser, plastprylar, konstgödsel, kemikalier, gifter, köpcentra och utsläpp där vi fartblinda färdades längs ”Highway to Hell” mot den klimathärdsmälta som kallas ”Hothouse Earth.”

  Läs mer
 9. Daireens hemlighet
  Daireens hemlighet
  250 SEK

  Före människans tidsålder, sades demoner härska över land och hav. Med hjälp av magi och trollkraft tvingades de bort från människornas värld. Men ingen magi varar för evigt ...

  Läs mer
 10. Blommornas väg
  Blommornas väg
  189 SEK

  Lågmäld humor och eftertanke! Följ med på irrationella tankebanor bland Skogskyrkogårdens gravstenar, möt en bister verklighet vid foten av Volcán de Santa Ana och kanske fnissar du åt stereotypa könsroller.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 1720

Sida
per sida
Sätt fallande sortering