Skönlitteratur

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 1498

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Visdomsord och Lustigheter av kända och okända golfspelare
  Visdomsord och Lustigheter av kända och okända golfspelare
  245 SEK

  BERTIL GARPENHOLT, Herrskräddargesäll, Designer, Marknadsförare, PGA Club Professional, Mental Coach, Kommunikationsstartare. Många titlar på sitt CV innebär en stor erfarenhet, med kommunikation som gemensam nämnare. Vad som också löpt som en röd tråd genom Bertils liv är Golf, en sport som Bertil upptäckte en sommardag på Visby GK i mitten av 60-talet och tack vare en skotsk pro, Jim Suckling föddes en kärlek till en sport som efter en utbildning till PGA Club Professional startade en resa där Bertil haft möjligheten att arbeta internationellt: Sverige, Österrike, Egypten, Guate-mala och Grekland bl. a. Många människor och intressanta kulturer har passerat revy.

  Läs mer
 2. Kalila & Dimna
  Kalila & Dimna
  99 SEK

  De tusenåriga berättelserna har vandrat genom sekler och kontinenter och kommer här i ny språkdräkt och med nya tidlösa illustrationer.

  Läs mer
 3. Solbrinken Fasantuppens Revir
  Solbrinken Fasantuppens Revir
  249 SEK

  I den fjärde boken får vi följa det strävsamma paret Marita och Edde när de på alla sätt försöker ta sig
  fram i den lappländska vildmarken. Strapatserna och umbärandena blir många. Ibland hjälpta av släktingar
  men oftast hänvisade till sin egen överlevnadsförsmåga.

  Läs mer
 4. Den kristna anarkisten
  Den kristna anarkisten
  189 SEK

  Kristen vänster! Vad är det? I Danmark finns det en kristen fackföreningsrörelse. I Sverige existerar inte fenomenet trots att kristendomen har sonen till en snickare som förebild. Här är kristenheten inskränkt till en akademisk medelklass med tjänst i den offentliga sektorn. Den kristna anarkisten Erik Stenwall tror att det beror på strävsamma föräldrar som sett till att hålla ungdomarna borta från olika frestelser och istället betonat utbildning och karriär. Detta har naturligtvis varit positivt i sig. Nackdelen är att verklighetens folk från näringslivet och fackföreningsrörelsen är relativt marginellt representerade som aktiv del i de kristna församlingarna.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 1498

Page
per sida
Sätt fallande sortering
Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se