Skönlitteratur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 1759

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Vidundran
  Vidundran
  189 SEK

  När Magdalena vaknar vet hon varken var hon är eller vem hon är. Kroppen är blåslagen, lakanen är skitiga och rummet är mörkt. När hon ser varelsen betrakta henne försöker hon skräckslagen ta sig ur sängen, bara för att strax känna att hon har en kvävande tyngd över sig. Hon kan inte andas. Hon är på väg att dö.

  Läs mer
 2. Det trettonde ödet
  Det trettonde ödet
  189 SEK

  Det trettonde ödet handlar om en nära framtid. Din framtid.

  Hur blir våra liv när digitaliseringen tar ännu mera fart? Blir de bättre eller sämre än idag? Vad händer med demokratin? Finns klasssamhället kvar? Hur försörjer vi oss? Hur använder vi vår tid? Och gör det oss lyckliga?

  Allt detta försöker journalisten Josephine ta reda på. Men det uppskattas inte av ortens store företagsledare Lucas. Han vill förändra det som måste förändras utan uppmärksamhet, särskilt från media. Därmed är armbrytningen igång.

  Det trettonde ödet utspelar sig på ön Bokö, ett kondensat av Sverige. Bokö domineras av företaget Scent. Scent styrs av samma villkor på marknaden som resten av landet … och världen. Och till de villkoren hör, mer än något annat, digitaliseringen.

  Läs mer
 3. Nära som luften
  Nära som luften
  220 SEK

  Året är 1968 och Lina har just bestämt sig.
  Sedan det där hemska samtalet när doktorn sa de obegripliga orden som innebär att allt snart är över, har hon bara haft en tanke i sitt huvud. Hon måste åka till Paris, staden hon alltid drömt om att få se. Innan det är för sent. Innan hennes gamla kropp inte orkar längre.

  Läs mer
 4. Yasmines sista match
  Yasmines sista match
  169 SEK

  YASMINE är ensam.
  Hon lyckades undgå att bli bortgift men till ett högt pris. Nu sitter hon
  i en främmande stad, i en främmande familj, utan vänner. Hon får inte
  ha kontakt med någon från sin tidigare tillvaro. Hon längtar efter sina
  gamla kompisar och sitt gamla fotbollslag. Hon längtar efter sin älskade
  lillasyster.
  Är livet ens värt att leva?

  Läs mer
 5. Heder före samvete
  Heder före samvete
  159 SEK 199 SEK

  Polisen Petra Svärd har handplockats till en nystartad antiterroristgrupp vi Malmöpolisen. Omgående ställs hon inför sitt livs största utmaning som polis, att sätta stopp för en islamistisk terroristcell som smällt av en bilbomb i centrala Malmö och tagit livet ett 60-tal ungdomar. För Petra och hennes grupp blir det en kamp mot klockan. De islamistiska extremisterna planerar nämligen ytterligare terrordåd. De håller på att utveckla ett biologiskt vapen, ett dödligt virus, som de tänker fyra av över Rosenbad och den svenska regeringen.

  Läs mer
 6. Glimmer
  Glimmer
  151 SEK 189 SEK

  En man på Rörstrandsgatan i Stockholm, med italiensk pudertvål i portföljen och titeln beteendedesigner på visitkortet. En kvinna i 1920-talets Uppsala, hängiven vetenskapen och sina känslor för en viss tysk gästforskare. En man i Östberlins maktelit, med uppdrag att producera guldmedaljer åt republiken.

  Läs mer
 7. Anna Susanna Teolinda
  Anna Susanna Teolinda
  143 SEK 179 SEK

  När Olof Skärström sporrade hästen och försvann i mörkret var han nästan medvetslös av smärta och anspänning.

  Läs mer
 8. Carol
  Carol
  151 SEK 189 SEK

  Tores äldsta dotter Carol Jönsson blir ofrivilligt vittne till ett bikermord på Alnön utanför Sundsvall. En mc-klubb med kopplingar till Ryssland ligger bakom och en affärsman i Sundsvall är inblandad. Snart visar det sig att hennes liv är i fara. Carol ligger på sjukhus med bevakning och Pantheon MC är fast beslutna att tysta henne. Kommer de att lyckas?

  Läs mer
 9. Jasna
  Jasna
  151 SEK 189 SEK

  Ljudet från motorn och däcken mot vägbanan blir sövande. Tankarna flyter ihop, ett mörker tränger sig på, han rycker till när däcken snuddar vägbanans och det dånar i bilen. Somnade till en mikrosekund. Han sträcker på ryggen, byter grepp på ratten. Ser på henne, släpper blicken från vägen.

  Läs mer
 10. Livet som blev mitt
  Livet som blev mitt
  176 SEK 220 SEK

  ”Jag kommer inte överleva, hinner jag tänka innan jag ser att han inte är färdig utan går med bestämda steg mot mig. Hans blick är svart. Det är som om han inte ser mig eller vet vad han gör längre. Jag tänker inte, jag bara reser mig hastigt upp för att komma undan och börjar springa mot toaletten…”

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 1759

Sida
per sida
Sätt fallande sortering