Skönlitteratur

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 1014

Page
per page
Sätt fallande sortering
 1. De som kommer för att ta dig
  De som kommer för att ta dig
  158 SEK

  En varm sommarnatt vaknar A av att en grupp beväpnade män bryter sig in i hans hus och börjar skjuta. Han hoppar ut genom fönstret och flyr naken in i skogen. Han har ingen aning om vad som händer, eller vem som är ute efter honom, men på avstånd ser han hur inkräktarna vänder upp och ner på huset innan de gör nåt som saknar all rimlig förklaring.När A gick och la sig kvällen innan var han en helt vanlig människa, utan några fiender. Några timmar senare är hela världen ute efter att döda honom och han har ingen aning om varför. Han vet bara att han måste fortsätta fly om han vill överleva.

  Läs Mer
 2. Var och en för sig
  Var och en för sig
  169 SEK

  Tre skuggor rör sig genom storstadsnatten. Callcentersubban – har ett långt ärr längs ena låret. Titanskruvar runt ögat. Hon är besatt av hämnd och planerar något stort och fruktansvärt i sin sunkiga lägenhet i förorten. Skabbräven – har inga klara minnen av sitt tidigare liv. Han går sina egna vägar och bara vill bli lämnad ifred. Han sover under några lastpallar ute vid motorvägen tillsammans med en herrelös hund. Det Vandrande Varumärket – har allt: pengar, status, ett palats fullt av underdåniga tjänare. Men han vill inte ha något av det. Han vill bara fly och försvinna. Bli nån annan. Bokstavligt talat. Tre skuggor. Tre individer som var och en lever ett hemligt liv utanför det normala och som utan att veta det är på väg mot en gemensam, våldsam brytningspunkt. Jens Ganman är musiker, författare och samhällsdebattör. Var och En För Sig är hans femte roman.

  Läs Mer
 3. Rusalka
  Rusalka
  189 SEK

  I denna bok får vi följa Rusalka, en ung landsortsflicka som vill ut i världen, men som hålls fast i ett järngrepp av traditioner. Hon bryter sig loss och trasslar sedan in sig i den ena relationen efter den andra. En vänskap upp står mellan Rusalka och en äldre man. Denna vänskap får oanade följder. Hennes liv förändras som i ett trollslag, men ödet vill något helt annat. Denna bok handlar om sökandet efter en egen identitet, om livsval och om ungdomligt oförstånd. 

  Läs Mer
 4. Kajsas dagbok
  Kajsas dagbok
  189 SEK

  En fängslande berättelse om en kvinnas vittne till ett mord i ett litet samhället i södra Norrland. Mordoffret försvinner och kvar finns bara Kajsas berättelse. Efter en nedlagd mordut redning tar hon själv upp jakten på mördaren, trots att alla i hennes omgivning misstror henne. Det är hennes fasta övertygelse att det går en mördare lös och hon kan inte släppa det som hon tror sig ha sett. Men vad var det egentligen hon såg? 

  Läs Mer
 5. Livet förtjänar att bli ihågkommet
  Livet förtjänar att bli ihågkommet
  189 SEK

  Detta är berättelsen om en vanlig och lite ovanlig bondpojke som tog sin egen väg.

  Läs Mer
 6. Lita på din intuition
  Lita på din intuition
  200 SEK

  Min önskan är att stärka dig som funderar på det här med intuition. Jag hoppas kunna inspirera och visa hur intuition kan påverka och forma vårt liv.Genom några berättelser från mitt eget liv vill jag visa hur jag har låtit intuitionen visa vägen. Urvalet är konkreta händelser där min intuition har varit vägledande i de olika stegen. Berättelser är spännande. Vi kan lära oss mycket av varandras berättelser. Min förhoppning är att du inspireras att ta nya steg för egen räkning. Lita mer på det du redan vet. Våga ta steg, hoppa och hoppas. Det är alltid lätt att vara efterklok, men där och då, hur ska man veta? Skapa dina egna berättelser, lära känna din egen intuition.

  Läs Mer
 7. Släpp ut mig!
  Släpp ut mig!
  199 SEK

  I en rafflande berättelse som inte lämnar någon oberörd gör "Släpp ut mig" en djupdykning i en viktig aspekt av mäns våld mot kvinnor, som lyst med sin frånvaro i "me-too" rörelsen: det farliga och nedbrytande psykiska våld som narcissister och psykopater dagligen utövar mot "sina" kvinnor och sina barn.

  Läs Mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 1014

Page
per page
Sätt fallande sortering