Skönlitteratur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2356

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Orientstigen
  Orientstigen
  176 SEK 220 SEK

  Paul Gallo, en före detta gängledare som avtjänat ett långt fängelsestraff, lovar att lämna brottslivet när han blir småbarnspappa åt George. Trots detta är det svårt för honom att helt lämna den kriminella banan på grund av sin höga position i Södertäljenätverket.

  Läs mer
 2. Bockjakten
  Bockjakten
  176 SEK 220 SEK

  I augusti, när årets bockjakt drar igång och en person hittas död uppe i skogen, dras Marika in i en virvelvind av lögner och svek, då hon upptäcker att hennes man Gunnar lever ett dubbelliv.
  Gunnar i sin tur kämpar med demoner från sitt förflutna och befinner sig i sitt eget personliga kaos, mitt i mysteriet med den döda kroppen i skogen.

  Läs mer
 3. Elsa Räll
  Elsa Räll
  220 SEK

  Staffan Lönn lämnar lärarjobbet han länge satsat allt på. Ja, så mycket att till och med relationen med ungdomskärleken smulas sönder. Kvar finns arbetet på den gamla släktgården, ensamheten, grannarna och några manliga kollegor från skolan.

  Läs mer
 4. Midnattssol
  Midnattssol
  176 SEK 220 SEK

  Midnattssol väntar en fängslande resa genom mörka skogar och en värld av mystiska legender. Följ med tonåringen Anna till Vittangi, en by i norra Sverige, där en oväntad sommar hos mormodern förvandlas till ett äventyr bortom det vardagliga. Där bland gammal folktro och berättelser träffar hon Emma, en mystisk vän som kanske är något mer. Men i skogens djup döljer sig hemligheter och efter skrämmande upptäckter av döda och lemlästade kroppar visar sig platsens lugn vara bedrägligt.

  Läs mer
 5. Tyst dag
  Tyst dag
  176 SEK 220 SEK

  I en framtida värld kämpar Andy och hennes kamrater på nyhetstidningen Röd Sol för att avslöja vad de anser vara sanningen. Men när Andy går undercover startar en serie händelser som får henne att tvivla på tidigare livsval.

  Läs mer
 6. Ett ljus i mörkret
  Ett ljus i mörkret
  176 SEK 220 SEK

  Elin är full av idéer för hur hon och kollegorna ska få bokhandeln att bli ännu bättre. Hon bokar in ett författarbesök med den kända Mats Ström, en man som ofta synts i media och är uppskattad för sina böcker. Ryktet säger dock att han kan vara svår att arbeta med, något Elin inte tror på.

  Läs mer
 7. Bastardens inferno
  Bastardens inferno
  176 SEK 220 SEK

  Svens uppväxt på barnhem under det tidiga 1900-talet är kaotisk. Inackorderad med andra övergivna pojkar söker han ta sig igenom en plågsam tillvaro under den sadistiske föreståndaren.

  Läs mer
 8. Avgrunden
  Avgrunden
  176 SEK 220 SEK

  Hon har fött ett barn i lönndom, han körde i sin skolexamen. Han är förvisso rik, men det visar sig vara helt på lös grund. Hon brottas med skilsmässa eller ej. Mannen kommer och går.

  Läs mer
 9. Jakten på den sista älskaren av Ariana Damon
  Jakten på den sista älskaren av Ariana Damon
  255 SEK
  EN RESA I EN VÄRLD FYLLD AV OVÄNTADE VÄNDNINGAR
   
  I en värld där nästan alla män plötsligt förlorar sin intimitetsförmåga, tar Ariana Damon med läsaren på en djärv resa i “Jakten på den sista älskaren”. I denna oväntade vardag utforskar Damon gränserna mellan verklighet och fantasi, och utmanar våra grundläggande uppfattningar om kärlek och närhet. Boken är en spegling av det mänskliga tillståndet när det konfronteras med det extraordinära och skapar djuplodande frågor om hur det absurda påverkar våra relationer och emotionella landskap. Damons debutverk är en hyllning till det oförutsägbara och en underhållande resa där verklighet och ologik dansar i en förtrollande takt.
   
   
  "Jakten på den sista älskaren” är inte bara en bok som utforskar “vad om?” utan också en pulserande upplevelse som engagerar och utmanar, och som bjuder in läsaren att utforska människans outtömliga strävan efter kärlek och förbindelse.
  Läs mer
 10. Fotogenet
  Fotogenet
  220 SEK

  Fotogenet är en gripande skildring av en mans kamp mot sina demoner, skriven med en rå ärlighet som fångar läsaren från första till sista sidan.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2356

Sida
per sida
Sätt fallande sortering