Skönlitteratur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 1848

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Mamma till en ängel
  Mamma till en ängel
  151 SEK 189 SEK

  Lyckan är total när Nea och John äntligen blir gravida. Men så händer det som inte får hända. Kort innan förlossningen dör barnet i magen. Hur lever man vidare utan sitt barn?

  Läs mer
 2. Skammen är inte min
  Skammen är inte min
  176 SEK 220 SEK

  Att jag skulle falla så totalt för Peter som ännu var sambo när vi träffades var helt uteslutet. Men det som började som en vänskap blev snart en affär och med den kom också skuldkänslor och svartsjuka. Min värld blev hans och hans tankar blev mina.

  Läs mer
 3. Psykopaten hatar oss alla
  Psykopaten hatar oss alla
  176 SEK 220 SEK

  Filip volontärarbetar för Läkare utan gränser i Afrika när lägret plötsligt blir attackerat. Strax efter får han ett mejl från Sverige. Någon har kidnappat hans man och kräver att Filip tar med sig ebolaviruset till Sverige för att maken ska släppas fri och deras adoptivbarn ska förbli oskadda. 

  Läs mer
 4. Ingen kan rädda dem alla
  Ingen kan rädda dem alla
  176 SEK 220 SEK

  Janusz Korczak fick tidigt ett intresse för barn i nöd. Han arbetade som barnläkare, skrev texter om utbildning och barns rättigheter och drev så småningom ett eget barnhem. När andra världskriget bröt ut tvingades barnhemmet flytta till gettot i Warszawa. Det blev en svår tid men Korczak fortsatte att göra allt han kunde. Trots flera möjligheter att fly valde han varje gång att stanna med barnen. Ända in i slutet, ända in i gaskammaren.

  Läs mer
 5. Gamla kirurgen
  Gamla kirurgen
  176 SEK 220 SEK

  Lundaprofessorn Luka Zlatar ska precis bli invald i ett hemligt sällskap när initieringen avbryts av ett dödsfall. Han finner sig abrupt inkastad i en virvel av mord, svarta affärer och familjehemligheter. Frågan ekar inom honom: Varför var just hon tvungen att dö? 

  Läs mer
 6. Meningen med allt
  Meningen med allt
  176 SEK 220 SEK

  Utarbetad och med tungt bagage kommer Kristin till det lilla samhället Nytorp. I behov av att få distans från sitt arbete som rektor i huvudstaden söker hon en ledig kantorstjänst på landsbygden där älven skapar pulsen och naturen skänker ett unikt lugn.

  Läs mer
 7. Fader vår som är i himmelen eller vad faan var det som hände?
  Fader vår som är i himmelen eller vad faan var det som hände?
  199 SEK

  Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Plötsligt inser man att samhällskontraktet inte längre gäller. Man står ensam. Om det berättar Iréne Garpeman i sin självbiografiska roman ”Fader vår som är i himmelen – vad faan var det som hände?”

  Läs mer
 8. Strandbacka
  Strandbacka
  151 SEK 189 SEK

  Mia har sedan barnsben vetat att hon är adopterad men detaljerna kring adoptionen har uteblivit. När hon oväntat får ett arv från sin biologiska mor ser hon därför chansen att ta reda på sanningen. Arvet visar sig vara ett pensionat i Stockholms skärgård och tillsammans med sin svärmor bestämmer hon sig för att flytta dit.

  Läs mer
 9. Sanden
  Sanden
  151 SEK 189 SEK

  För tolv år sedan på midsommarafton försvann Annie, vid Sanden i Sankt Anna skärgård. Janice kan inte glömma sin dotters försvinnande och har fastnat i sökandet. Sorgen och pusslandet av minnen och spår tär på henne. Hon är redo att ge upp när en ny kollega på jobbet dyker upp.

  Läs mer
 10. Gourmand
  Gourmand
  179 SEK

  Samira Falkegrens dotter försvinner i en misstänkt kidnappning och en potentiell gärningsman fångas på bild.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 1848

per sida
Sätt fallande sortering