Skönlitteratur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 1848

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Utan personligt ansvar
  Utan personligt ansvar
  151 SEK 189 SEK

  Den hemliga säkerhetsagenten Robert Lorentzon får i uppdrag att spana på en militär forskningsanstalt utanför Karlstad. Arbetet leds av generallöjtnant Kallander, en minst sagt skrupelfri man med långt gångna planer på att genomföra olagliga, militära experiment på människor. Till sin hjälp har Kallander inte bara hårdföra legosoldater och världens främsta hjärnkirurg – han verkar också ha obegränsat med ekonomiska resurser.

  Läs mer
 2. Vänskapsväven
  Vänskapsväven
  143 SEK 179 SEK

  De fyra kvinnorna tycks inte ha någonting gemensamt, när de möts på Lidingös barnavårdscentral.

  Läs mer
 3. En man till Amanda
  En man till Amanda
  176 SEK 220 SEK

  En man till Amanda är en riktig kärleksförklaring till västkusten, havet och handelsträdgården. En feelgoodroman där familjerelationer, vänskap och ett eller till och med flera pyrande kärleksintressen står i fokus.

  Läs mer
 4. 100 sonetter - skulpturer i ordgestalt
  100 sonetter - skulpturer i ordgestalt
  189 SEK

  William Shakespeare Sonetter tolkade av Walter Dan Axelsson

   

  En vacker tolkning där rimflätningen och metaforiken är både trogen och ledig.

  Läs mer
 5. Utom rimligt tvivel på Österlen
  Utom rimligt tvivel på Österlen
  190 SEK

  Hon kvicknade sakta till. Var befann hon sig? Vad var det som hade hänt? Var fanns hennes kläder? Hon hade minnesluckor och kände av en bultande huvudvärk när hon sparkade av sig filten och satte sig upp med de sammanbundna händerna tätt intill sig.

  Läs mer
 6. Rosbergs bokhandel
  Rosbergs bokhandel
  176 SEK 220 SEK

  Sedan Elin separerade från sin förra pojkvän hyr hon en liten stuga på landet. Hon trivs med arbetet i bokhandeln men hennes nya chef Louise beter sig märkligt. Arbetsschemat ändras utan notis, böcker försvinner och Louise skyller alla olyckor på Elin. 

  Tillvaron blir bättre när snickaren Fredrik träder in i hennes liv. Elins hyresvärdar har fått problem med fukt i sitt hus och anlitar Fredriks hjälp. Han visar sig vara trevlig och hjälpsam och snart börjar de träffas allt mer.

  Läs mer
 7. Kråkmorsdalen
  Kråkmorsdalen
  151 SEK 189 SEK

  En grå söndagsförmiddag i maj 1712 hittas en man död under märkliga omständigheter. Mannen har blivit hängd i en tall, ansiktet är sönderhackat och på marken ligger ett underligt träsmide. Den oförvitlige kronolänsmannen Erik Forsbeck och hans försupne medhjälpare Joen Larsson rider ut för att undersöka vad som hänt.

  Läs mer
 8. Spåraren
  Spåraren
  176 SEK 220 SEK

  För att inte tvångsrekryteras till barnsoldat flyr den unge Farid sin hemby i Södra Sudan. Tillsammans med sin syster beger han sig till huvudstaden, men en legosoldat tar upp sökandet efter honom och Farid tvingas lämna landet.


  Efter en riskfylld resa över Medelhavet hamnar han så småningom i Mörbylånga kommun på södra Öland. Men även i den trygga öländska miljön dyker nya hot upp, samtidigt som de gamla fortfarande finns kvar.


  "Spåraren" är en gripande spänningsroman om flykt, familj och sökande efter trygghet.

  Läs mer
 9. Lyckopiller
  Lyckopiller
  176 SEK 220 SEK

  Ett läkemedelsföretag i Västsverige når ett internationellt genombrott men drabbas snart av oförutsedda motgångar. Företagshemligheter hamnar hos ett konkurrerande bolag i Kina och ett spelberoende leder till att en drog med ödesdigra egenskaper når oskyldiga människor.

   

  I Göteborg hittas två kvinnor mördade i närheten av varandra och efter ytterligare våldsbrott sprids skräcken i samhället. Den intensiva medierapporteringen piskar upp stämningen. Att gripa gärningsmännen blir högsta prioritet för kriminalkommissarie Carl Bergwall och hans utredningsgrupp.

   

  "Lyckopiller" är en laddad kriminalroman om desperation, droger och vad som händer när kraftfulla preparat hamnar hos fel personer..

  Läs mer
 10. Om jag ändå ska dö vill jag fanimej ligga först
  Om jag ändå ska dö vill jag fanimej ligga först
  176 SEK 220 SEK

  Beskedet om hjärntumören var lika väntat som fruktat för den 32-åriga journalisten Freja. Prognosen är osäker men det är inte hon, hon tänker inte tyna bort i plågor och bli beroende av andra. Antingen blir hon frisk, eller så avslutar hon sitt liv i Schweiz.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 1848

per sida
Sätt fallande sortering