Skönlitteratur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 2356

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Priset för ett barn
  Priset för ett barn
  176 SEK 220 SEK

  Allt Anja önskar sig är ett barn. Ett barn att bära i sin mage och att älska så det gör ont. Anja vet att hon skulle älska varenda sekund som mamma. Hon längtar så hon nästan går itu efter ett barn som vill vara nära, som trotsigt putar med munnen och kallar henne dum, och vars ögon lyser vackrare än en stjärna på himlen. Hon vill bilda familj med sin Emil. De har försökt i många år men än så länge har det endast resulterat i minustecken på graviditetsstickan, skav i relationen och ett smärtsamt missfall.

  Läs mer
 2. Vågspel
  Vågspel
  176 SEK 220 SEK

  I Vågspel följer vi Colin, en ung man som lämnar sitt liv i Luleå för att utforska sina rötter i Holland. Återvändande till barndomsminnena, blir Colin indragen i en virvlande kärlekshistoria när han möter Nora, en flicka med ett smärtsamt förflutet. Deras öden flätas samman i en berättelse som navigerar mellan kärlek, svek och hopp.

  Nora, plågad av minnen från ett tidigare våldsamt förhållande, kämpar med att bryta fri från sitt mörka förflutna. Under tiden finner Colin tröst och oväntad närhet hos Noras bästa väninna, Daisy, som döljer egna hemligheter och känner skuld för att inte ha kunnat hjälpa Nora.

  Vågspel är en gripande roman som kombinerar element av psykologisk thriller med en djupdykning i det komplexa känslolandskapet hos unga vuxna. Denna berättelse utforskar kärlekens och vänskapens gränser, och hur långt vi är beredda att gå för att rädda de vi älskar.

  Läs mer
 3. Knårren roman om en polis
  Knårren roman om en polis
  176 SEK 220 SEK

  I den lugna Bergslagsorten Norberg lever Karl Emanuel Nårreen – mer känd som Knårren bland vänner. Han är en erfaren polis och närmar sig pensionsdagen med ett liv präglat av rutiner: han fångar hembrännare, snickrar i sin verkstad och tar sina vanliga simturer. Men när pensionen bara är någon månad bort, tar Knårrrens annars förutsägbara tillvaro en oväntad vändning. Ett möte i simhallen med Eva-Lena, en stark kvinna som visar intresse för honom, vänder upp och ner på allt.

  Trots inledande tveksamhet, med tankar på sin bortgångna hustru, låter Knårren känslorna blomstra. Snart finner de sig i kärlekens virvel och beslutar sig för att gifta sig och börja ett nytt kapitel tillsammans. Men när Knårren tror att han kan lägga polislivet bakom sig, kallar plikten honom tillbaka.

  En mordgåta, som börjar med ett makabert fynd av ett skelett av några fågelskådare, drar in honom i en komplex utredning som sträcker sig ända till Thailand. Samtidigt kämpar han och Eva-Lena för att bygga en gemensam framtid.

  Läs mer
 4. Domaldavien
  Domaldavien
  176 SEK 220 SEK

  Vi befinner oss i DOMALDAVIEN, hundratals generationer framåt i tiden. Folket som bor där har inga bekymmer. De lever för dagen, för varandra, för frihet och välmående. Artificiell intelligens ser till att alla får sina behov tillfredsställda och garanterar skydd och säkerhet.

  Läs mer
 5. Och jag ler
  Och jag ler
  176 SEK 220 SEK

  Ivan och Ulrika är på väg ner till Portugal för en efterlängtad solsemester. Det har varit ett turbulent år kantat av förluster och utmaningar. Men en svunnen pojkdröm gör sig påmind och en krackelerande relation med Ulrika sätter käppar i hjulet för skön avkoppling.

  Läs mer
 6. Begravningsvin
  Begravningsvin
  176 SEK 220 SEK

  Följ med på en resa genom ögonen på Jonna, Hannah och Mia, tre unga flickor vars liv tar en oväntad vändning när de placeras hos Siv och Stig. Jonna och Mia finner glädje i varandras sällskap, medan Hannah, den stillsamma och insektsintresserade flickan, drar sig undan. Det är i källaren, i sällskap med Stig, som Hannahs dolda talang för läsning upptäcks – en hemlighet de båda beslutar sig för att behålla för sig själva.

  Läs mer
 7. Du och hon
  Du och hon
  176 SEK 220 SEK

  Till slut var hon ensam. Det fanns bara en som kunde förstå. Och det var Du.

  Läs mer
 8. Själsfränder
  Själsfränder
  176 SEK 220 SEK

  I en värld där varje person föds med en unik tatuering på sin vänstra axel, finns det en oskriven lag – varje tatuering har sin perfekta matchning, en spegling i någon annan själ.

  Läs mer
 9. Öst eller Väst - vem visste bäst?
  Öst eller Väst - vem visste bäst?
  189 SEK

  Hans är än en gång i Trelleborg i jobbärende gällande dragning av ringvägen, vilket nu blivit en dragning i långbänken.

  Läs mer
 10. Vit hare
  Vit hare
  176 SEK 220 SEK

  Den svenska polisen Joel Jonason bor i en liten stad på den engelska västkusten där han arbetar tillsammans med far och dotter Beckinson, som båda är poliser. Plötsligt försvinner en författare från en fyrö belägen utanför staden.

  Poliserna börjar nysta i försvinnandet och upptäcker ganska snart att den saknade personen undersökt ett brutalt mord på en familj – ett mord som skett för hundra år sedan.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 2356

per sida
Sätt fallande sortering