Filosofi och religion

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 236

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Beroende på ren svenska. Frihet från beroende med Buddhas lära utan att vara religiös
  Beroende på ren svenska. Frihet från beroende med Buddhas lära utan att vara religiös
  176 SEK 220 SEK

  Den här boken är till för dig som är beroende, medberoende eller lider av psykisk ohälsa. Metoden bygger på Buddhas lära. Buddhas lära är inte religiös på något vis. Buddhas lära handlar bara om att bli en god människa och få stopp på sitt lidande i livet. För att få stopp på ditt lidande och beroende så får du lära dig allt om hur du själv och ditt sinne fungerar.

   

  Med Buddhas lära erbjuds du ett helt nytt sätt att betrakta dig själv på. Du lär dig att gå bortom det mentala tjattret i huvudet med alla tankar som pågår där 24x7 och du lär dig att komma ner i kroppens verklighet. Du får helt enkelt lära känna din egen inre sanna mänskliga natur, den du är som människa inte vem du vill, önskar eller tror att du är som människa.

   

  Du kommer att få lära dig om hur ditt eget lidande skapas inom dig. Förstå man inte vad roten är till sitt eget lidande så kan man inte heller göra något åt sitt lidande. I den här boken kommer du få både teorier och de praktiska verktyg som du behöver för att skapa en djup positiv förändring i ditt liv för att komma ur ditt beroende, medberoende eller psykiska ohälsa.

  Läs mer
 2. En annan tanke
  En annan tanke
  176 SEK 220 SEK

  Gabriel har avslutat sista årskursen i grundskolan och han ser fram mot sommarlovet. Några veckor av lovet ska han tillbringa hos farfar som bor på en ö i skärgården, där också hans bästa vän och klasskamrat Tom bor med sin familj. Det är något Gabriel gjort sedan några år tillbaka och han har samlat på sig många fina minnen från dessa somrar.  Han står sin farfar nära och uppskattar de samtal och tankar som han delat med honom under deras sommarveckor tillsammans. Den här sommaren berör samtalen även de djupare livsfrågorna och de kommer även in på vad döden innebär. Är döden det definitiva slutet på all upplevelse, eller kanske en dörr in till en annan och annorlunda upplevelse och tillvaro, är bland annat frågor de ställer sig.

  Läs mer
 3. Ett perspektiv av sanningen
  Ett perspektiv av sanningen
  176 SEK 220 SEK

  Trots att du lever i hypermodern värld där du har hela mänsklighetens samlade kunskap bara ett tryck bort på din telefon, så kanske du innerst inne inser att livets viktigaste frågor fortfarande är obesvarade. Frågor som vad är meningen med livet, eller syftet med hela universum? Varför finns det ondska och orättvisor, och vad kan du göra för att skapa en bättre värld? 

  Läs mer
 4. Sov gott med Reiki Ryoho
  Sov gott med Reiki Ryoho
  280 SEK

  Kan vi må bra, bli lyckliga och känna mer glädje med Reiki Ryoho? Om du kan Reiki eller är nyfiken på Reiki spelar ingen roll du kommer här att lära dig massor om dig själv. Det är en handbok där Solkarina delar personliga erfarenheter att sova gott med Reiki Ryoho.

  Läs mer
 5. Islam under slöjan : Tredje omarbetade upplagan
  Islam under slöjan : Tredje omarbetade upplagan
  189 SEK

  Islam under slöjan vill ge en ganska fullständig men ändå kortfattad beskrivning av islam, dess bakgrund, framväxt och tidiga expansion över stora geogra ska områden. Boken försöker sammanfatta grunderna i den islamiska ideologin så som dessa framstår i islams egna skrifter. Den försöker även belysa hur islam relaterar till det moderna demokratiska samhället och inte minst dess företrädares aspirationer för islam i väst. Boken har tillkommit under en tid då islam och dess yttringar fått en aktualitet i västvärlden, som få kunde ana för bara ett par decennier sedan.

  Läs mer
 6. Träna dina känslor och lev i flöde : En liten arbetsbok i självkännedom
  Träna dina känslor och lev i flöde : En liten arbetsbok i självkännedom
  249 SEK

  I den här boken hittar du en metod för att känna dig mer nöjd med livet och känna att du lever i flöde. Det finns små hemligheter och tekniker som idag kallas för positiv psykologi.

  Läs mer
 7. Din sanna essens är ljus : Tankar från Shamballa
  Din sanna essens är ljus : Tankar från Shamballa
  189 SEK

  Med Shamballas ljus som är en meditations-metod guidar Solkarina människor att manifestera mer ljus på jorden genom att dimensionsvandra.

  Läs mer
 8. Lär känna din inre röst : En liten arbetsbok i självkännedom
  Lär känna din inre röst : En liten arbetsbok i självkännedom
  189 SEK

  Den här arbetsboken lär dig att utforska dina inre röster. Vad säger dem och vad vill dem? Vad tycker dina inre röster?

  Läs mer
 9. Den inre världen
  Den inre världen
  159 SEK

  Genom meditationer kan Du uppmärksamma tankar och känslor för att också kunna reagera och agera i det yttre.

  Läs mer
 10. Spökindustrin
  Spökindustrin
  143 SEK 179 SEK

  - Hon saknar barnbarnen, hälsa dem, väser jag. Kvinnan blir djupt berörd. Jag fylls av en mäktig känsla. Seansen är fullsatt och allas blickar är riktade mot mig. Det är bara ett problem. Jag är en bluff. Jag kan inte prata med andar.

   

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 236

Sida
per sida
Sätt fallande sortering