Filosofi och religion

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 217

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Visdomshinder och visdomsnycklar - 24 saker att ha koll på om du vill vara klok
  Visdomshinder och visdomsnycklar - 24 saker att ha koll på om du vill vara klok
  195 SEK

  I denna tankeväckande bok visar författaren hur filosofins tankestoff och metoder kan hjälpa oss att orientera oss i vardagen. Detta är hennes andra bok om hur filosofi inte bara är en akademisk angelägenhet, utan i högsta grad något som kan och bör praktiseras i livet. 

   

  Läs mer
 2. Guldregn - för ljus, hopp och tro
  Guldregn - för ljus, hopp och tro
  189 SEK

  Omvandla din oro till tro, ditt tvivel till hopp och ditt mörker till ljus. Guldregn ger dig vackra och insiktsfulla budskap som vidrör ditt hjärta och påminner dig om din inre rikedom. Läs den som vägledning, som inspiration eller när du behöver fylla på med ljus.

  Läs mer
 3. Yoga & Tantra - historia, filosofi och mytologi
  Yoga & Tantra - historia, filosofi och mytologi
  250 SEK

  Berättelserna om hur gammal yoga som praktik är, var den uppstod och vem den tillhör är många och inte sällan motstridiga. Yogautövare måste ofta navigera genom en djungel av information för att söka svar på sina frågor. Vad är egentligen målet med yoga? När uppstod den typen av utövning som lärs ut idag? Är det relevant för samtida yogautövare att studera Yoga Sutra? Vad symboliserar de olika indiska gudarna och gudinnorna? Och hur hänger egentligen yogisk och tantrisk tradition samman?

  I Yoga & Tantra- historia, filosofi och mytologi får du en lättläst och klar överblick över yogan och tantrans ursprung och historiska utveckling och en djupare förståelse för de olika filosofiska system och begrepp som används under namnet ”yogafilosofi”. Boken ger även inblick i hur yogavärldens klassiska litteratur kan förstås kontextuellt, dvs hur den relaterar till och speglar den tid och plats den uppstod i. Samt hur yogisk mytologi och dess gudomar kan användas för att sätta ord på inre upplevelser eller stärka delar av oss själva.

  Boken är ett måste för yogalärarutbildningar såväl som för den nyfikna yogautövaren eller vetgiriga sökaren.

  Läs mer
 4. Nefertiti kosmisk healing
  Nefertiti kosmisk healing
  160 SEK

  Den här metoden lär dig att bjuda in varelser från högre dimensioner för att utföra helande på dig och andra. Du får en högre kunskap som härstammar från den Lemuriska tiden. Metoden lär oss mer om de esoteriska utvecklingsprocesserna på jorden. Från Lemuria, Atlantis till kunskapen bakom ower of life och den heliga geometrin.

  Läs mer
 5. Demoners närvaro och agenda
  Demoners närvaro och agenda
  280 SEK

  Vill du veta mer om demoner och varför vi ibland kan vara mörkrädda eller känna obehag i vissa situationer? Tror du verkligen att de döda kommer tillbaka och skickar stolar genom rummet, lämnar rivmärken på väggarna, pratar genom dockor och vickar på tavlor?

  Läs mer
 6. Trumman sjunger
  Trumman sjunger
  280 SEK

  Trumman sjunger är Solkarinas metod för att använda klassisk japansk Reiki tillsammans med trumma. Med hjälp av trumman kan du skapa ett helande som är mycket kraftfullt, nå mål och förstärka och förändra vibrationer när så krävs. Du kan använda din trumma för inre dimensionella resor.

  Läs mer
 7. Tidigare liv en väg till självinsikt
  Tidigare liv en väg till självinsikt
  280 SEK

  Vad har vi för nytta av tidigare liv? Är det så att vi lever liv efter liv eller fungerar det på något annat sätt. Vad är skillnaden på själen och medvetandet?

  Läs mer
 8. Till Västerlandets försvar
  Till Västerlandets försvar
  169 SEK

  Under de mest dramatiska åren av andra världskriget hade Storbritannien Winston Churchill, som med sin djupa insikt i dåtidens politik, farliga ideologier och fanatiska ledare stod upp med ett sällsamt mod, djup ideologisk övertygelse och en insiktsfull omvärldsuppfattning, som kunde leda sitt folk genom Englands farligaste år någonsin. Det är sådana ledare vi behöver i dag, människor med mod, övertygelse, insikt och förmåga till problemformulering för att kunna vägleda nationer gentemot de farligaste angreppen på Europas själ som vi någonsin har upplevt.

  Läs mer
 9. Ett steg närmare Rom
  Ett steg närmare Rom
  180 SEK

  Boken ”Ett steg närmare Rom” som du nu håller i din hand är en fristående fortsättning av boken ”Ett steg närmare himlen”. I denna bok kommer du att få möta två män som drivits av önskan att reformera kyrkan. Båda har med sina liv velat visa på hur de ville förändra världen. De har velat följa i Jesu fotspår genom att förkunna Guds rike och möta människors längtan eft er ett bättre liv. Båda bär namnet Franciskus. Andan förenar dem. Men 800 år skiljer dem åt.

  Läs mer
 10. Humanfilosofi
  Humanfilosofi
  139 SEK

  Vad är en människa frågade sej Kant.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 217

Sida
per sida
Sätt fallande sortering