Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 111-120 av 4107

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Den perfekta vågen
    Den perfekta vågen
    176 SEK 220 SEK

    Vad gör man när livet man byggt upp plötsligt rycks under fötterna på en?
    Emma vet inte svaret. Men hon vet att hon hellre flyr från sina problem än att reda upp trasslet till liv i Kalmar. Det liv som hon nu insett var mer hennes sambo Johans än hennes egna.

    Läs mer
  2. Björnspår
    Björnspår
    176 SEK 220 SEK

    Björn Arahb
    En Förtrollande Resa Genom Musikens Värld.

    Följ med på en fascinerande resa genom livet hos den ikoniska trubaduren Björn Arahb – från de första ackorden som ekade i skiffle-gänget Jumpers till den banbrytande kortfilmproduktionen som tog honom till Belgrad och guldmedaljer.

    Björn Arahb samarbetade med legender som Cornelis Vreeswijk och Sven-Bertil Taube under en epok som omformade den svenska visan. Genom unika samarbeten och passionerade kreativa utforskningar skapade de musik som fortfarande lever vidare i svenskarnas hjärtan.

    Utforska de dramatiska höjdpunkterna och de intima ögonblicken som formade en musikalisk ikon. Lär känna personen bakom musiken – från hans nära relation med sin far till hans äventyr till Sovjetunionen, Färöarna och Nordnorge.

    Denna bok är en kärleksfull hyllning till en musikalisk mästare och hans oförglömliga bidrag till den svenska musikens arv, berättad genom detaljerade historier och rika anekdoter.

    Läs mer
  3. Love och bilderna
    Love och bilderna
    136 SEK 170 SEK

    Upptäck den viktiga berättelsen om LOVE OCH BILDERNA, en bok som belyser det känsliga mötet mellan vuxna och barn genom barnets ögon.

    Följ Love som navigerar genom den komplexa världen av delade bilder och privatlivets integritet. Genom en resa av ömsesidig förståelse och respekt lär sig både Love och mamma vikten av samtycke och gränssättning.

    Det är en tankeväckande berättelse som påminner oss om betydelsen av att lyssna på barn och respektera deras känslor. Ta del av den viktiga lärdom som Love och mamma tillägnar sig och upptäck vägentill frihet och glädje i deras lekfulla samspel, oavsett om kameran är närvarande eller inte.

    Läs mer
  4. Lilly kanins födelsedag
    Lilly kanins födelsedag
    128 SEK 160 SEK

    Lilly Kanin fyller år och hennes vänner överraskar henne med kalas.
    Av Nalle får hon en fin boll i födelsedagspresent. De har jätteroligt med bollen, men en av vännerna råkar ta i lite för hårt när de kastar den fram och tillbaka, så den flyger långt in i skogen.

    Läs mer
  5. Första boken om mig
    Första boken om mig
    176 SEK 220 SEK

    Välkommen till livet, lilla älskling!

    Denna fyll-i-bok är en kärleksfull resa genom ditt första år. Från spända väntansdagar till magiska ögonblick, fånga varje leende, varje steg och varje ögonblick av ditt liv.

     

    Fyll sidorna med bilder och minnen, skapa en tidlös skatt att dela med dina nära och kära. En bok om kärlek, skratt och de små miraklen som gör ditt första år så speciellt. Välkommen till en bok fylld av kärlek och minnen!

    Läs mer
  6. Bell och Bess på bushumör
    Bell och Bess på bushumör
    176 SEK 220 SEK

    Bell och Bess på Bushumör är en varm skildring av syskonskap och barndomens oförglömliga stunder, perfekt för unga läsare och en underbar påminnelse om livets enkla glädjeämnen.

    Läs mer
  7. Min fantastiska trädgård
    Min fantastiska trädgård
    136 SEK 170 SEK

    Följ med på ett äventyr genom en trädgård där det otroliga blir möjligt och det fantastiska blir verkligt.

    I denna charmiga bok möter du Emina, en liten flicka vars trädgård förvandlas till en levande saga där blommorna sjunger och buskarna blir till gömställen för spännande lekar. Även om trädgården är fylld med fantastiska upplevelser finns det ett skjul i bortre änden av trädgården som Emina tycker ser läskigt ut. Men med pappa vid sin sida lär hon sig snart att mod och nyfikenhet är nyckeln till att övervinna rädslor.

    Min fantastiska trädgård är en underhållande och lärorik bok som uppmuntrar barn att våga utforska och använda sin fantasi. En perfekt bok för små äventyrare och drömmare!

    Läs mer
  8. Massmord och dess orsaker - en liberals testamente
    Massmord och dess orsaker - en liberals testamente
    189 SEK

    Författaren Lennart Stridsberg har ägnat nästan all sin yrkesverksamma tid åt att utveckla egna idéer. Lennart hann med mycket i sitt liv. Han blev en betydande uppfinnare och en god företagare. Med sitt brinnande engagemang för frihet och demokrati var han en engagerad liberal. I början av 70-talet skrev han debattartiklar främst mot diktaturer och deras försvarare i Sverige. Trots sin svåra Parkinsons sjukdom på senare år hann Lennart sammanställa materialet till ett bokutkast. Hans sista önskan var att det skulle komma i tryck, så att det han beskriver inte riskerar att upprepas.

    Läs mer
  9. Leva
    Leva
    229 SEK

    De fyra systrarna sätter av med nattens mörker som skydd. Fast om det är något skydd från farorna i denna värld är en fråga värd att fundera över. Deras mor ville inte att de skulle ge sig av och vad deras pappa tyckte om det kunde de bara spekulera i. Men det var just det de tänkte ta reda på, vad var det deras pappa tyckte och tänkte? Genom sökandet efter honom får flickorna träffa på både en och annan. Någon underlig, en del hjälplösa och givetvis några som bara ställer till med problem. Det är en ny värld som ligger framför flickorna, mycket att utforska, att lära sig och flera tuffa beslut. Världen där strömmen försvann och aldrig kom tillbaka...

    Läs mer
  10. Shamanen i Älvsjö
    Shamanen i Älvsjö
    176 SEK 220 SEK

    Aldrig hade han trott, ens i sin vildaste fantasi att han skulle bli en shaman. Men nu var det som det var med den saken. Skilsmässan stod inte bara för dörren, den hade fått in ena foten, men om bara tvätten blev tvättad så fanns det hopp.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 111-120 av 4107

per sida
Sätt fallande sortering