Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 61-70 av 4086

per sida
Sätt fallande sortering
 1. My generation
  My generation
  176 SEK 220 SEK

  Mycket av tillvaron under 60-talet var en återhämtning från andra världskriget. Ekonomin växte i de flesta västeuropeiska länderna. Framtidstron var stark. Men på ett sätt var det mycket annorlunda. Ungdomarna började inse att de också var människor som andra, som de vuxna var. De ville ut ur barnkammaren, ut ur spjälsängen och få upptäcka världen själva. Sakta växte det en känsla av aversion mot det vuxna etablerade samhället som fick sin kulmen under slutet av årtiondet.

  Läs mer
 2. Ammorna vid allmänna barnhuset
  Ammorna vid allmänna barnhuset
  176 SEK 220 SEK

  Ammorna vid Allmänna Barnhuset skildrar kvinnorna i ett av världens äldsta yrken. De vars röster från det förflutna inte hörs och som trots sin centrala roll i människors liv bara skymtar förbi i historiens utkanter. Det handlar om ammorna – de kvinnor som lämnade sina egna barn för att föda upp andras avkomlingar.

  Läs mer
 3. Hundens päls
  Hundens päls
  176 SEK 220 SEK

  I Hundens Päls tar författaren Jette Creutz oss med på en spännande resa in i hundvårdens värld. Med över 30 års erfarenhet som hundfrisör, hundmassör och hundpsykolog delar Creutz sina djupa insikter om att vårda våra fyrbenta vänner på bästa sätt.

  Läs mer
 4. Jägaren - Svafnes arv
  Jägaren - Svafnes arv
  176 SEK 220 SEK

  Jägaren – Svafnes Arv är en berättelse om självupptäckt, ansvar och tro, inspirerad av nordisk historia och folkloristik.

  Läs mer
 5. SAM-analys
  SAM-analys
  189 SEK

  Boken SAM-analys, Sekvensbaserad Aktivitets- och Metodanalys, är en lärobok i hur man hanterar arbetsmetoder i manuella arbetsplatser och tidsättningen på element-nivån.

  Läs mer
 6. Syndiga människor
  Syndiga människor
  176 SEK 220 SEK

  Liam är tjugofem år och levande död. Han har inget jobb, knappt någon känsel - om det inte vore för kvinnor. Vi får följa med honom i en labyrint av arbetssökande, festande, självförakt, kärlek, rusningsmedel, knullande, bra åsikter, kvinnohat, varma relationer
  och evigt grubblande.

  Läs mer
 7. Sluta lyssna på din inre mobbare
  Sluta lyssna på din inre mobbare
  289 SEK

  – ”Den här boken är en snäll bok, med kraften att lösa dina och världens problem.”
  – ”Hur kan du säga att det är lösningen på alla problem?”
  – ”Den här informationen är en universal lag, inget jag har kommit på, utan något som är. Och en sanning som människor med stor visdominsett i tusentals år tillbaka. Gör gärna egen vidare forskning i det. Lyssnar du på din inre mobbare (negativa tankar), så är det blockeringen för all glädje och kärlek, det kan finnas miljoner vägar att besluta sig för att sluta lyssna på den. Men lösningen till sann bestående inre och yttre frid, kärlek,respekt, är alltid densamma:
  Att sluta lyssna, tro, och agera på dina kontrollerande negativa tankar. Det gäller allt, överallt, saker, situationer, relationer; allt som du tittar på som är skapat av människan, är skapat av ett agerande, som först, alltid, varit en tanke. Tanke – känsla – agerande. Sådan är människans konstruktion.
  Så ditt jobb är att förstå detta, bli medveten om det, och börja arbeta på att välja kärleksfullhet istället för rädsla och kyla. Hela livet håller om dig i processen.”

  Läs mer
 8. Hemligt Sällskap för två
  Hemligt Sällskap för två
  290 SEK

  I “Hemligt sällskap för två” delar Magnus Lind med sig av en djupt person­lig resa genom ett sextioårigt liv med sin älskade Ingela. Deras berättelse sträcker sig från första mötet till ett sista farväl, en saga om två själsfränder som delar både passion och intellekt. Magnus, en framstående cancer­läkare, och Ingela, en respekterad konstkritiker, skapar tillsammans ett liv fyllt av kulturella äventyr och gemensamma upptäckter.

   

  Läs mer
 9. Hej då, lilla gumman! Ha det så bra!
  Hej då, lilla gumman! Ha det så bra!
  189 SEK

  När jag var 10 år förändrades hela mitt liv. Min mamma blev efter ett läkarslarv allvarligt sjuk och det fick ödesdigra konsekvenser inte bara för henne, utan för hela vår familj.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 61-70 av 4086

per sida
Sätt fallande sortering