Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 71-80 av 3205

per sida
Sätt fallande sortering
 1. SKOLANS OMODERNA VARANDE En lärares dagbok del 2
  SKOLANS OMODERNA VARANDE En lärares dagbok del 2
  159 SEK

  Trots att hon trivts så bra med eleverna på högstadiet och utbildat sig till behörig pedagog, så beslutar hon sig ändå för att lämna skolan.

  Läs mer
 2. DET HANDLAR OM SKOLAN! En lärares dagbok del 1
  DET HANDLAR OM SKOLAN! En lärares dagbok del 1
  165 SEK

  Skolans vardag beskrivs i denna bok av en kvinna som började jobba som lärare i svensk skola under början på 2000-talet.

   

  Läs mer
 3. Min strävsamma stund på jorden
  Min strävsamma stund på jorden
  169 SEK

  ”Linnea, vad var det jag
  sa - det kan bara gå
  käpprakt till helvetet med
  ett sådant levnadssätt!”

  Det tyckte många i det etablerade samhället i början av 1900-talet när vi får följa en kvinnas levnadsöde på landsbygden. Vi följer henne som en vacker ung kvinna till hennes sista andetag sitt kämpande att klara försörjning av en stor barnaskara och en bondgårds skötsel.

  Du bedömer själv som läsare vad som är livet, äktheten och kärleken när du följer Linnea genom hennes strävsamma liv.

  Läs mer
 4. Pianistens dotter
  Pianistens dotter
  127 SEK 159 SEK

  Han ser stilig ut bakom flygeln. Svart, bakåtkammat hår, hög panna och blå ögon. Händerna flyger över tangenterna som om de sköter sig själva och han kan sitta och le ut över dansgolvet. Hur hamnar underbarnet, som skulle bli konsertpianist, på ett stadshotell i Norrköping? 

  Läs mer
 5. Hur man lyckas i affärer utan att anstränga sig : En sann historia om hur enkelt det är att kapa ett legendariskt företag utan att någon protesterar
  Hur man lyckas i affärer utan att anstränga sig : En sann historia om hur enkelt det är att kapa ett legendariskt företag utan att någon protesterar
  169 SEK

  Lasse Kühler blev Sveriges första showdansare. Hans talang och humor gav honom oplanerat ett heltidsjobb medan dans ännu inte accepterats som ett yrke. Efter en beundransvärd artistkarriär startade han en dansskola som skulle förändra svensk danskultur. Helhjärtat stöttade han barn och ungdomar vilket orsakade den kungliga medalj han mottog 2013.

  Lasses framgång omgavs av vänner och personal som han litade blint på. Men mitt framför ögonen byggdes en genomtänkt stöld upp utan möjlighet till polisskydd. Den här boken handlar om en dansares ambitioner att göra bra shower, hans obestridliga humor och att avundsjuka sällan är långt borta.

  Carola Skog Söderberg kom som 18-årig gymnasieelev till Lasse Kühlers dansskola i Stockholm, erbjöds arbete och blev med åren en av Lasses närmsta vänner. I vått och torrt höll de daglig kontakt. Det var ofta inte populärt i Lasses omgivning som tyckte att hon fick för mycket plats. Tillsammans blev de ett radarpar som skrev, skapade och genomgick många märkliga situationer ihop. Medan de fortsatte att orsaka irritation för att de förblev vänner.

  Läs mer
 6. Urodjurskogen
  Urodjurskogen
  176 SEK 220 SEK

  Välkommen till UroDjurSkogen! Här möter du många roliga barn och djur som alla har olika tankar framförallt om tiden och vad vi gör med den. När du läser boken själv eller tillsammans med någon annan finns det mycket att tänka på, diskutera och lära sig. Det finns också en sång till varje kapitel. Läs, sjung och ha kul!

  Läs mer
 7. De som tar
  De som tar
  130 SEK

  Detta är andra delen i serien om Annki, en historia som handlar om att som kvinna i mogen ålder kasta sig (eller kastas) ut i livet. Om att växa – och att drabbas av växtvärk.

  Läs mer
 8. Byvägen
  Byvägen
  176 SEK 220 SEK

  Den nyexaminerade lantmätaren Jenny har just påbörjat sitt första uppdrag i den norrländska byn Norra Ny. Det gäller en, till synes, enkel omdragning av en byväg. Vägen går rakt igenom en gård och de nya ägarna är rädda att deras barn ska skadas av trafiken. När ingen av de berörda markägarna vill släppa mark ifrån sig blir problemet mer komplicerat än väntat.

  Läs mer
 9. Tesla
  Tesla
  176 SEK 220 SEK

  Influencern Tesla brottas till vardags med att äta torra powerbars för sin Instagram story och hantera oönskade bud på 20 liter Fun light hjortronsmak. När hon möter systemutvecklaren Lukas säger han att influencer inte är ett riktigt yrke och utmanar henne att ta sig in i techbranschen. Tekniskt sett kan hon ingenting, men några ettor och nollor ska väl inte stoppa hennes dröm om höns i Silicon Valley?

  Läs mer
 10. Galtgården
  Galtgården
  199 SEK

  Galtgården är en rapp, mörk och stundtals rå thriller om vad som kan hända i en småstad när det ofattbara kommer upp till ytan, om människors sköra psyken och om tillit.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 71-80 av 3205

per sida
Sätt fallande sortering