Böcker

Visa som Listvy Grid

Artiklar 41-50 av 2335

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Vintergatan
  Vintergatan
  149 SEK

  Berättelser som får oss att reflektera över vår samtid och framtid.

  En bebis lämnas kvar på tåget. Ett äktenskaps smärtsamma hemligheter kommer i dagen. En kvinna försvinner spårlöst på en skärgårdsö. Vanliga människor, som du och jag, drabbas av oväntade händelser mitt i den annars så förutsägbara vardagen.


  Läs mer
 2. Kreativa vantar 2
  Kreativa vantar 2
  199 SEK

  Bok två med Krativa vantar. För dig som är van att skicka med två färger. Här finns 18 varianter i olika stil och svårighetsgrad

  Läs mer
 3. Kidnappad
  Kidnappad
  189 SEK

  Bianca Petrén är den sista som träffar familjens gode vän innan han blir mördad. Några dagar senare försvinner Biancas trettonåriga dotter Philippa spårlöst. En vit skåpbil med tyska registreringsskyltar är det hetaste spåret.

  Läs mer
 4. Lik och Lussebullar
  Lik och Lussebullar
  189 SEK

  Jag har läst Maria Lang sedan tonåren och verkligen älskar hennes böcker. Det var därför jag beslöt att försöka skriva en “mysdeckare” i hennes anda, fast i min hemmiljö. Det är bara det att så fort den första var färdig så dök det upp en till.

  Läs mer
 5. Gammal vänskap - Gamla oförrätter
  Gammal vänskap - Gamla oförrätter
  189 SEK

  Huvudpersonerna i Gamla vänner - Gamla oförrätter är de gamla studentkamraterna och bästa vännerna Älva och Astrid. De två avser att tillbringa några lugna dagar tillsammans under sommaren, och bara njuta!

  Läs mer
 6. Vegansk vardagsmat - eat clean
  Vegansk vardagsmat - eat clean
  260 SEK

  Här presenteras hälsosamma och lättlagade veganska eat clean recept för hela dagen.

  Läs mer
 7. Midvintergästen
  Midvintergästen
  189 SEK

  Det är några veckor före jul 1945 och direktör Nils Henrik Irénius vid herrgården Haneberg i Näshulta socken bjuder in till midvinterfest för ett antal utvalda gäster. Dagen efter ska det arrangeras jakt på ägorna. Henry Widman är på besök hos Oscar Slottwall, en skolkamrat från Högre Allmänna Läroverket, som bor på Magda gård några kilometer från Haneberg. Oscar Slottwall är bjuden och Henry får chansen att följa med honom.

  Läs mer
 8. Förnimmelsens tid
  Förnimmelsens tid
  180 SEK

  I en värld av ständigt brus blir vi rädda för vårt inre. Vi kapslar in känslan och låter omvärldens påtryckningar styra oss. Påverkansbara hänger vi oss åt självupptagenhet och tappar taget om väsentligheten.

  Läs mer
 9. Anhörig
  Anhörig
  169 SEK

  Du håller just nu en reviderad utgåva av romanen Anhörig i din hand – Anhörig Revisited.

  Läs mer
 10. Hur får man det att funka? Inspiration för föräldrar och pedagoger
  Hur får man det att funka? Inspiration för föräldrar och pedagoger
  199 SEK

  Har du barn med adhd eller jobbar du med barn med adhd? Då behöver du ha en rätt stor verktygslåda för att få vardagen att fungera – för det som fungerar ena veckan kanske inte fungerar nästa vecka! Men vi behöver inte komma på allt själva, vi kan lära av varandra. Här delar jag med mig av de erfarenheter som jag och pedagogerna gjort tillsammans.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 41-50 av 2335

per sida
Sätt fallande sortering