Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 2712

per sida
Sätt fallande sortering
 1. The Origin of Heroes : A Story of Struggle, Patriotism and Sacrifice
  The Origin of Heroes : A Story of Struggle, Patriotism and Sacrifice
  199 SEK

  Safar Safar was born in Midyat, Turkey in 1921
  and died in New Jersey, USA in 2000. 

  This book does not only preserves his family’s history as he intended; it also
  offers a better understanding of what life was like in Tur Abdin.

  Läs mer
 2. Det bor en pojke i en gammal man
  Det bor en pojke i en gammal man
  189 SEK

  Fattigdom och hårt arbete. Livet som statare i Jämtland på tidigt trettiotal var slitigt. Trångboddhet, knaper kassa och arbetet på gården och i skogen innebar stora risker. Barnen hjälpte till med dagliga plikter som att mata hönsen och bära in vatten, och vägen till skolan var lång. Samtidigt var barndomen rik på många andra sätt: äventyr vid älven, hästhoppning, kälkåkning, bokläsning i hemliga gömställen, fotbollsmatcher och skidtävlingar, dansbanor och revyer.

  Läs mer
 3. Noveller ur tidens trädgård
  Noveller ur tidens trädgård
  208 SEK

  Jag vill gärna berätta historier från nutid och dåtid, ur kvinnors perspektiv. Unga kvinnor, gamla kvinnor, kvinnor i Italien och kvinnor i Sverige. Kvinnors glädje och sorg. Vanliga liv och ovanliga liv. De 19 berättelserna från Sverige och Italien, växte fram på olika sätt under en lång tid.

  Läs mer
 4. The Perfect Gamer : bli en mer hälsosam och bättre gamer
  The Perfect Gamer : bli en mer hälsosam och bättre gamer
  249 SEK

  The Perfect Gamer är en komplett manual med 18 praktiska achievements inom områden som kost, sömn, ergonomi samt mental och fysisk träning som hjälper dig att bli en komplett spelare!

  Läs mer
 5. Imperiebyggaren
  Imperiebyggaren
  199 SEK

  Peter Ström, överlevaren, affärssnillet, tyngdlyftaren och entreprenören jobbar tillsammans med vapendragaren, den nyktre alkoholisten, fixaren och bollplanket Harry Nord, vidare på sin växande affärsrörelse.

  Läs mer
 6. Livsgnistan som övergick i oändligheten
  Livsgnistan som övergick i oändligheten
  165 SEK

  Den här boken skildrar min dotters sista tid i livet och tiden efter hennes bortgång. Hur jag som mamma hanterat min sorg. Den sista delen i boken visar ett urval av mina bilder jag tagit varje dag sedan hennes död, hur naturen haft en läkande kraft för mig. Fotografier som visar min sinnesstämning i det ögonblick då bilden togs.

  Läs mer
 7. Den ädla konsten att balansera livet
  Den ädla konsten att balansera livet
  249 SEK

  Den ädla konsten i att balansera livet handlar om att klara av att få vardagen och livet att fungera trots motstånd och svårigheter. Att leva med bruten nacke, respirator dygnet runt och dubbel personlig assistans kräver en hel del strategier. Jag får ofta kommentarer om att jag är stark. Många undrar också över hur jag orkar. Det ska jag svara på i denna bok.

  Läs mer
 8. Amnestin
  Amnestin
  159 SEK

  Karl Eidem är författare och finansiell analytiker. Han har skrivit ett flertal framgångsrika och fängslande böcker om David Karlén, detta är den första som utspelar sig i den finansiella industrin.

  Läs mer
 9. Semestertrubbel
  Semestertrubbel
  169 SEK

  Någon gång under det glada 80-talet var det så dags för familjerna Jönssons, Nilssons och Fanérs gemensamma, årliga semesterresa. Vart skulle man resa? Skulle terrortaxen Jesper få följa med? Var kunde man få sol? Vilken klädsel lämpade sig? Hur stor borde en reskassa vara? Planering är A och O. Inget borde kunna gå fel då tre familjefäder gemensamt ansvarar för planeringen. Eller? Resmålet bestäms bli Smögen/Kungshamn.
  På den tiden var av naturliga skäl 80-talet det modernaste decenniet dittills. Också på den tiden fanns det förstås människor som inte riktigt levde med i sin tid. I berättelsens centrum finner vi de tre männen, vänner sedan ungdomen, som förutom uppenbar egofixering, är hopplöst uråldriga i tankesätt, språkbruk och värderingar. Självinsikt var ett okänt begrepp för dessa herrar. Att de ansåg kvinnfolk vara mindre vetande när det gällde livets väsentligheter var för dem inte ens något de ansåg kränkande. Kvinnor var ju så duktiga på mycket annat. Och de älskade sina kära fruar.
  Inte särskilt mycket gick som planerat den där semesterveckan. Dråpliga situationer och pinsamheter följer då tre män, tjugo år efter sin tid, ska resa ett tält, då Nilsson för en kunnig lokalbefolkning ska förevisa ”en laxfisk av något slag”, eller då Jönsson råkar i handgemäng med en till synes oseriös räkförsäljare i Kungshamn. Allt berättat av Fanér, totalt insiktslös beträffande sina egna tillkortakommanden.

  Läs mer
 10. ateisten i skyttegraven
  ateisten i skyttegraven
  189 SEK

  ateisten i skyttegraven.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 2712

per sida
Sätt fallande sortering