Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 3893

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Kvinnan från Orly
  Kvinnan från Orly
  176 SEK 220 SEK

  Beatrice, förlorar sitt gamla liv i Paris och bestämmer sig för att starta om på en helt ny plats. En tillfällighet gör att hon hamnar på Sardinien där hon vill bygga upp sitt nya liv. En flygplatsincident gör att Beatrice öde krockar med Vittorio, en charmör som driver sin familjs vinodling på den italienska ön.

   

  Beatrices nya liv börjar bra med en ny lägenhet och arbete, men snart raseras allt. En olycka orsakad av Vittorio, leder dem samman igen och en romans spirar fram - från försiktig flirt till en passionerad kärlek. Men de vågar inte släppa taget, rädda för att förlora sig själva i relationen.

   

  Efter ett missförstånd lämnar Beatrice Vittorio med ett krossat hjärta. Men Vittorio är inte beredd att ge upp så lätt. Han ger sig ut på en desperat jakt efter henne.

   

  Kvinnan från Orly är en gripande berättelse om kärlek, öde och den universella längtan efter något större än oss själva.

  Läs mer
 2. Uppfylla. Din guide till välmående och produktivitet
  Uppfylla. Din guide till välmående och produktivitet
  176 SEK 220 SEK

  Hej! Får jag vara din vän? En vän som alltid vill ditt bästa. En vän som lyssnar, finns vid din sida och guidar dig.

   

  Läs mer
 3. Kartellen
  Kartellen
  176 SEK 220 SEK

  "Vad fan har du gjort?”

  Till min stora förvåning blev jag inte lovordad.

  ”Vet du inte att till Finland säljer vi ingenting? Finland sköter om sina egna kunder och de hålls borta från våra i Sverige!”

  Nej, detta hade ingen sagt till mig …

  Trots sina tabbar sänds Calle Block i trilogins första del till Italien för att ersätta Gabriel Palebo. Calle är ingen hårdkokt detektiv, utan snarare en något naiv men skicklig försäljare med ett öga för både affärer och kvinnor.

  Läs mer
 4. Kvinnan med kameran
  Kvinnan med kameran
  176 SEK 220 SEK

  Den drygt 50-årige Johan har just begravt sin andra förälder när han en dag hämtar posten och upptäcker ett brev från en för honom okänd kvinna. Brevet innehåller påståenden som han inte tror på, som han tolkar som elaka och som i slutändan kan vända upp och ner på mycket i hans liv. Om de är sanna vill säga.

  Läs mer
 5. Vinterhämnd
  Vinterhämnd
  179 SEK

  Temperaturen ligger på i snitt minus 20 grader och det blir inte bättre av att någon börjar ta livet av våldtäktsmän ute i kylan utan att lämna spår. Medierna börjar kalla seriemördaren för Nemesis, vedergällningens gudinna, eftersom det är tydligt att någon är ute efter hämnd.

  Läs mer
 6. Den sorgsna boken
  Den sorgsna boken
  250 SEK

  Denna bok är skriven med en omtanke om de många människor som fastnat i sin sorg och inte vet hur de ska komma vidare.

  Läs mer
 7. Vid flodens mynning
  Vid flodens mynning
  189 SEK

  Plötsligt sker det som man inte vill ska hända ens familj, tragedin slår till och det blir dags för föremålet att byta ägare. Föremålet med sin magiska kraft är eftertraktat och det finns många som vill förvalta det ...
  Men för att få ha det i sin ägo måste man följa vissa spelregler.

  Läs mer
 8. Dr Feelgood of DDR
  Dr Feelgood of DDR
  170 SEK

  Har man som jag i späd ålder blivit välsignad av kosmonauten Jurij Gagarin, kommunismens hjälte, kan man inte bli mycket annat än en nyttig idiot.

  Läs mer
 9. I skuggan av muren
  I skuggan av muren
  176 SEK 220 SEK

  Vad gör kontexten med oss människor? Hur formar den oss som individer? Författaren, själv andra generationens flyktingbarn efter andra världskriget och Tysklands fall, reser till Berlin och utforskar stadens historia. Först som barn, sedan som pappa till två barn.

  Läs mer
 10. Melvin och den busiga nissen
  Melvin och den busiga nissen
  136 SEK 170 SEK

  Följ med Melvin på ett riktigt juläventyr!
  Dagen före julafton får Melvin ett brev från Tomten. Hans busigaste nisse har rymt, och nu behöver Tomten Melvins hjälp för att fånga in den.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 3893

per sida
Sätt fallande sortering