Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 3340

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Med döden på turné
  Med döden på turné
  135 SEK 169 SEK

  En kvinna hittas strypt med en mystisk inskription i nacken. Helena Sandin från Stockholm får i uppdrag att lösa mordfallet, men det visar sig att mördaren inte var färdig. Fler kroppar och frågor dyker upp men svaren är ingenstans att finna. Samtidigt som Helena måste kämpa med sina personliga problem kommer hon till en isande insikt mördaren hon söker kan mycket väl vara någon av hennes vänner. 

  Läs mer
 2. Från fritt fall till hopp
  Från fritt fall till hopp
  143 SEK 179 SEK

  Välkommen att följa med på ett äventyr som innehåller allt från att stå fastspänd på en flygplansvinge i loopar, fallskärmshoppning och att sova under granar till alla möjliga andra udda utmaningar och upplevelser. Men detta äventyr är egentligen en resa som hade sitt ursprung i att må dåligt och en stark önskan om att hitta sätt att må bättre. För det går väl? Det måste gå. 

  Läs mer
 3. Fuck psykisk ohälsa : vägen till bättre mående
  Fuck psykisk ohälsa : vägen till bättre mående
  159 SEK 199 SEK

  Du måste sluta med medicinerna, din mage klarar det inte! Så lät läkarens dom då Therese ännu en gång sökt akut hjälp. Länge levde hon i konstant stress jobb, ständig uppkoppling, snabbmat, oro och lite sömn. Med åren kom både fysiska och psykiska varningssignaler som hon motade bort med ännu fler mediciner. Till slut tog det stopp.

  Läs mer
 4. Stanna hos mig
  Stanna hos mig
  143 SEK 179 SEK

  Resan till det lilla torpet i den småländska skogen är ett sätt för Malin att få en paus från jobbet på PR-byrån, och försöka ta igen förlorad tid med sin femåriga dotter Alice. Men torpet visar sig bära på en historia som ingen av dem kunnat ana, som gör både Malin och hennes dotter till medspelare i något okänt. 

  Läs mer
 5. Padelkriget
  Padelkriget
  143 SEK 179 SEK

  Padel har kommit för att stanna. Det blir svårare och svårare att boka tid i kommunens Österköping kommuns padelhall. Men så hittas en person mördad i ett omklädningsrum. Mordvapnet - Ett padelracket.

  Läs mer
 6. Mimmis krog
  Mimmis krog
  135 SEK 169 SEK

  Det är morgon på den karibiska ön S:t Anne. På trappan sitter Mimmi med en solvarm mango i handen och en trappa upp sover hennes dotter Elly. Att hon skulle bli kvar här var knappast något hon anade när hon i uselt skick lämnade Sverige. Efter en katastrofal skilsmässa och efter att ha tvingats sluta på reklambyrån där hon arbetade fick hon rådet av sin terapeut att förändra sitt liv. Kanske en resa? Ett par veckor i solen, var tanken. Nu har det gått tio år.

  Läs mer
 7. Enhörningen i hamsterhjulet
  Enhörningen i hamsterhjulet
  143 SEK 179 SEK

  Veterinärassistenten Nickolas har alltid gjort sitt bästa för att vara andra till lags och göra det som förväntas av honom. Men när han vaknar upp iklädd ett par chockrosa pyjamasshorts, drogad och med minnesförlust på en snöig åker, förändras allt. I bakluckan på en bil som står intill honom hittar han en kvinna som är knivhuggen och bunden med silvertejp. Hon är konstigt nog klädd i ett matchande och lika smaklöst rosa linne. Det är den hårdnackade och gåtfulla Isa, en total främling som verkar veta alldeles för mycket om honom. Vem är hon och vad är hon egentligen ute efter?

  Läs mer
 8. Servitrisen
  Servitrisen
  143 SEK 179 SEK

  Efter en turbulent tid ska Lotten och Rasmus förnya sina äktenskapslöften. Rasmus affär var svår för Lotten att hantera, men till slut gick hon med på att stanna kvar. Ovetande om att kvinnan han var otrogen med, och fullkomligt kär i, faktiskt var hennes bästa vän Carin.

  Läs mer
 9. Skipar min egen rättvisa
  Skipar min egen rättvisa
  184 SEK 230 SEK

  Skipar min egen rättvisa är en högaktuell kriminalthriller som utspelar sig i Stockholm under det sena 2010-talet, med tillbakablickar mot tidigare decennier. Perspektivet växlar mellan det utsatta unga paret och polisinspektör Peter Johansson som på 80-talet ingår i en ökänd polisenhet.

  Läs mer
 10. Dö som en konstnär
  Dö som en konstnär
  127 SEK 159 SEK

  Föreställ dig att du heter Erik Hagelin och just har återvänt till Sverige efter tjugo år och mer i Ukraina. Du är en framgångsrik affärsman och har nyligen publicerat en bok som rönt viss uppmärksamhet. Föreställ dig att du försöker återvinna kontakten med din vuxne son trots att du inte ens vet hur man återvinner sopor. Nu bevittnar du nationalisternas frammarsch i hemlandet och känner ett oförklarligt obehag inför din egen hall. Du är en person med stora drömmar och bär på mycket obearbetat bagage. En dag får du en inbjudan till 100-årsjubileet på teatern där du som ung var vaktmästare och förälskade dig för första gången. Föreställ dig att allt är bitar i samma pussel.

   

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 3340

per sida
Sätt fallande sortering