Böcker

Visa som Listvy Grid

Artiklar 41-50 av 2331

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Lita på din intuition
  Lita på din intuition
  200 SEK

  Min önskan är att stärka dig som funderar på det här med intuition. Jag hoppas kunna inspirera och visa hur intuition kan påverka och forma vårt liv.Genom några berättelser från mitt eget liv vill jag visa hur jag har låtit intuitionen visa vägen. Urvalet är konkreta händelser där min intuition har varit vägledande i de olika stegen. Berättelser är spännande. Vi kan lära oss mycket av varandras berättelser. Min förhoppning är att du inspireras att ta nya steg för egen räkning. Lita mer på det du redan vet. Våga ta steg, hoppa och hoppas. Det är alltid lätt att vara efterklok, men där och då, hur ska man veta? Skapa dina egna berättelser, lära känna din egen intuition.

  Läs mer
 2. De lovande
  De lovande
  189 SEK

  Den osynliga, flickebarnet, som lever i ett stort hus i varma Mexiko där hon kan röra sig fritt så länge ingen upptäcker henne. Det är därför hennes mor inte har gett henne ett namn så att den osynlige inte blir en av de som aldrig tar sig vidare, att hennes mor har stora planer för henne kommer den osynliga upptäcka sent omsider. 

  Läs mer
 3. Mänsklig försäljning i den digitala världen
  Mänsklig försäljning i den digitala världen
  219 SEK

  ”I ett företag händer ingenting förrän någon säljer någonting. Boken lär ut hur du ska utveckla ditt sälj så att du alltid är top of mind hos dina kunder. Oavsett om du jobbar med B2B eller B2C så är den enda förkortningen som du behöver förstå, behärska och utveckla H2H, human to human. I en affärsrelation så är det en människa som köper av en annan människa.”

  Läs mer
 4. Taxi za Mogadišu
  Taxi za Mogadišu
  189 SEK

  Kada su pitali neku staru ženu šta je najbolje u Švedskoj, ona je k’o iz topa odvalila:
  Svinto! (Svinto je čelična vuna za čišćenje – poliranje čeličnog posuđa).

  Läs mer
 5. AHA, Allmänhälsa
  AHA, Allmänhälsa
  300 SEK

  ALLMÄNHÄLSA – individualisering genom balanserad sympatisk, kognitiv, emotionell bekräftelse av åsikter, önskemål, egenskaper samt kartläggning av arv, miljö, livsstil och förklarande coachning av alla hälsodeterminanter. Sponsorer, sponsrade auktoriteter och läkarföreningar har via myndigheter, arbets givarorganisationen SKL, regioner och vårdgivare skapat en vårdpraxis bestående av skadliga kontroller, passivisering, medikalisering och felmedicinering. Därför utsätts 5% av de svenska barnen varje dag under flera år och långt upp i vuxen ålder för riskabel beroendeframkallande amfetaminexponering. Orsaken är subjektiv feldiagnostik av stressymtom som beror på att vården negligerar vårdnadshavarnas vårdbehov. Liknande kontroll-, prestige-, makt- och ekonomiska vinstbehov orsakar att en svensk psykospatient och en typ I eller typ II diabetiker lever 10–20 år kortare och har tre gånger så mycket allvarliga funktionsnedsättande folksjukdomar som andra svenskar. Detta skapar oerhört mycket lidande och familjära tragedier samtidigt som det dränerar samhället på 100-tals miljarder som istället borde ha använts till riktade långsiktigt hälso- och självständighets-förbättrande åtgärder.

  Läs mer
 6. Släpp ut mig!
  Släpp ut mig!
  199 SEK

  I en rafflande berättelse som inte lämnar någon oberörd gör "Släpp ut mig" en djupdykning i en viktig aspekt av mäns våld mot kvinnor, som lyst med sin frånvaro i "me-too" rörelsen: det farliga och nedbrytande psykiska våld som narcissister och psykopater dagligen utövar mot "sina" kvinnor och sina barn.

  Läs mer
 7. En dag i taget
  En dag i taget
  120 SEK

  Eva Ejneborn var 52 år och på livets topp när hon fick diagnosen Parkinson. En än så länge obotlig sjukdom. Egentligen började symtomen redan tjugo år tidigare men ingen såg till helheten. När skakningarna kom konstaterades sjukdomen.

  Läs mer
 8. Agilt ledarskap i en digital värld
  Agilt ledarskap i en digital värld
  199 SEK

  I boken blandas självupplevda exempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som kan stötta just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång. På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från den hektiska IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter såväl om sig själv, ledarskap och organisationsutveckling!

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 41-50 av 2331

per sida
Sätt fallande sortering