Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 2925

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Getting to Square Two
  Getting to Square Two
  225 SEK

  RELEASE CHANGE!
  Does your Lean journey not really take off? Are you succeeding with small islands here and there – seeing new methods being developed with good results - while the large-scale change is not happening? Well, welcome to the Square One club. You are not the only member!

  Läs mer
 2. BJUD IN TILL BRUNCH MED TVILLINGARNA HULTMAN
  BJUD IN TILL BRUNCH MED TVILLINGARNA HULTMAN
  219 SEK

  Bjud in till brunch delar vi med oss av våra absoluta favoriter vad gäller mat & bak. När vi befinner oss i köket önskar vi att det ska gå snabbt, vara smidigt och enkelt. Dessutom ser vi gärna att resultatet faller inom ramen för vad som anses hälsosamt, även om det i viss mån kan vara ett svårdefinierat begrepp.

  Läs mer
 3. Fältpostbrev
  Fältpostbrev
  179 SEK

  Fältpostbrev till anhöriga från löjtnant Uli Klimsch, Garde-Füsilier-Regiment, informellt benämnt Maikäfer, under första världskriget, 11 december 1914 – 8 juni 1915

  Läs mer
 4. Bibliomanen
  Bibliomanen
  189 SEK

  Klaus Dorf innehade en av de högre chefstjänsterna på Lahnbiblioteket, Marburgs kanske mest berömda kulturinstitution. På bara några veckor hade hans tillvaro förändrats radikalt. Om det var till det bättre eller till det sämre kunde han till en början inte riktigt avgöra.

  Läs mer
 5. Fotspår i öknen
  Fotspår i öknen
  204 SEK


  "Fotspår i öknen till minne av vår omättliga generation F" är en självbiografisk tidsresa med avstamp hos mina far- och morföräldrar i Sundsvall där den första ångsågen 1849 inledde en ny industriell epok. Sundsvallsstrejken 1879, föreningskonflikten 1899 och storstrejken 1909 är fotspår på vägen till demokrati i vårt land det år mina föräldrar föddes 1921. Vi firar 100 år med regeringskris och samtidigt 400 år för staden Sundsvall där den första IPCC rapporten presenterades 1990!

  Läs mer
 6. Karin Krut
  Karin Krut
  179 SEK

  "Fan Karin, du måste ju ha någon bokstavsdiagnos! Kanske till och med hela alfabetet, från A till Ö... eller nåt!"
  "Men Lasse, du måste tänka utanför boxen ibland"
  "Du Karin, det skulle vara jättebra om du kunde tänka inne i boxen någon gång ibland"

  Läs mer
 7. Eunice Eunike
  Eunice Eunike
  189 SEK

  Den svårt deprimerade Eunice flyttar hem till sina bästa vänner i London efter att det tagit slut med pojkvännen. Trots att hon misslyckats med att komma in på den anrika konstskolan drömmer hon om att bli konstnär.

  Den trettonåriga Eunike är på semester med sin familj när hennes bror försvinner. Medan hon letar efter honom i ett magiskt slott under vattnet upplever hon ett skrämmande äventyr.

  Eunice/Eunike är ett psykologiskt drama och en vuxensaga inspirerad av surrealism, grekisk mytologi och magisk realism.

  Läs mer
 8. Missgärningar
  Missgärningar
  220 SEK

  När arkivarien Emma går igenom sin gammelmoster Idas hus inför bouppteckning och arvskifte hittar hon brev och fotografier som avslöjar att Ida hade många hemligheter.  Breven leder till en okänd make, till barn som försvann 1937 och hela vägen tillbaka till ett mord som skedde 1849.

  Läs mer
 9. Tangokavaljer
  Tangokavaljer
  190 SEK

  Georg, en utbränd förtidspensionerad socionom, möter Marie, en föräldralös gymnasielev, och blir hennes mentor. De samtalar om livet, går en kurs i argentinsk tango och lär känna varandra mer och mer. En respektfull kärlek mellan dessa två människor ur olika generationer växer efterhand. Marie ärver sin mormors hus och de delar livet där. Men en mordbrand avslutar oväntat ett liv. En avlägsen dotter dyker upp och blir nära vän med Marie. Ett drygt halvår senare föds ett nytt liv. Och livet går vidare.

  Läs mer
 10. Ragnar och jag
  Ragnar och jag
  100 SEK

  Jag vet att ondskan finns. Det finns människor som personifierar ondskan. Jag har träffat en sådan. Han heter Ragnar Björk.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 2925

per sida
Sätt fallande sortering