Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 3510

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Emma
  Emma
  210 SEK

  Emma är en ung, svensk antropolog. Hennes studier om mänsklig sexualitet leder henne till Brasilien, där hon har för avsikt att noggrant observera det erotiska beteendet hos sexuellt starka kvinnor.

  Läs mer
 2. Bergtagen
  Bergtagen
  176 SEK 220 SEK

  Bergtagen belyser en mamma och en pappas kamp för ett barn som manipulerar ett helt system. Den allvarliga bristen på kompetens om annorlunda flickor gör detta möjligt. Boken lyfter det trauma och det stigma vi utsatts för. Kan vi komma vidare utan upprättelse?

  Läs mer
 3. Cederborg och Luftjärnet
  Cederborg och Luftjärnet
  176 SEK 220 SEK

  Den 10 februari 1927 tar grosshandlare Birger Cederborg beslutsamt på sig sin hatt och rock och vandrar den korta sträckan från sitt kontor på Vasagatan upp till polishuset i kvarteret Kronoberg på Kungsholmen.
  Där anmäler han sig själv för att ha svindlat till sig ett belopp motsvarande tvåtusen industriarbetares årslöner. Den vansinniga pengakarusellen är inte hållbar längre och han är nu redo att ta sitt straff.

  Läs mer
 4. Vägriddare
  Vägriddare
  176 SEK 220 SEK

  Andra världskriget pågår och den svenska åkeribranschen går på knäna under hårda ransoneringar. Arvid Lindkvist, en av de unga förarna på Pettersson Åkeri AB, försöker försörja sin nyblivna familj med korta lokala körningar. Inför hotande konkurs växer Arvids oro för framtiden.

  Läs mer
 5. Hannah
  Hannah
  176 SEK 220 SEK

  Hannah är 16 år och lever i Norrlands inland. Första året på gymnasiet blir inte alls som hon har tänkt sig. Tanken var ju att hon skulle lämna allt bakom sig och börja ett nytt liv. Men hemligheten hon bär med sig från sitt förflutna har ett fast grepp om henne och vägrar att släppa. I skolan rullar vardagen på med bra betyg och hemma vet ingen vad hon döljer inom sig. Hannah har hittat ett sätt att göra livet uthärdligt men det är en skör gräns mellan liv och död. Dessutom har hon under åren samlat tabletter i gamla filmrulleburkar, är det dags nu? Tvivlet och beslutsamheten växer för varje dag. Men en dag förändras allting, Hannah träffar någon som vänder hennes värld upp och ner. Vad ska hon göra?

   

  Isabelle Hedström är född 1988 och uppvuxen i Västerbottens inland. Skrivandet har funnits med henne sen barndomen och detta är hennes debutroman.

  Läs mer
 6. Beroende på ren svenska. Frihet från beroende med Buddhas lära utan att vara religiös
  Beroende på ren svenska. Frihet från beroende med Buddhas lära utan att vara religiös
  176 SEK 220 SEK

  Den här boken är till för dig som är beroende, medberoende eller lider av psykisk ohälsa. Metoden bygger på Buddhas lära. Buddhas lära är inte religiös på något vis. Buddhas lära handlar bara om att bli en god människa och få stopp på sitt lidande i livet. För att få stopp på ditt lidande och beroende så får du lära dig allt om hur du själv och ditt sinne fungerar.

   

  Med Buddhas lära erbjuds du ett helt nytt sätt att betrakta dig själv på. Du lär dig att gå bortom det mentala tjattret i huvudet med alla tankar som pågår där 24x7 och du lär dig att komma ner i kroppens verklighet. Du får helt enkelt lära känna din egen inre sanna mänskliga natur, den du är som människa inte vem du vill, önskar eller tror att du är som människa.

   

  Du kommer att få lära dig om hur ditt eget lidande skapas inom dig. Förstå man inte vad roten är till sitt eget lidande så kan man inte heller göra något åt sitt lidande. I den här boken kommer du få både teorier och de praktiska verktyg som du behöver för att skapa en djup positiv förändring i ditt liv för att komma ur ditt beroende, medberoende eller psykiska ohälsa.

  Läs mer
 7. Identiteten av Carina Österholm
  Identiteten av Carina Österholm
  176 SEK 220 SEK

  Efter ett par brutala attentat i en advokats omgivning inser han att det kan vara han som är måltavlan, men han förstår inte varför. Polisen har inte mycket att gå på och ger advokaten livvaktsskydd medan de arbetar intensivt med utredningen samtidigt som de undrar om advokaten verkligen är helt utan skuld.

   

  När livvakterna börjar uppföra sig lite märkligt vet inte advokaten om han är med dem som skyddar honom eller om han hamnat i klorna på dem som är ute efter honom. En journalist hittar sin egen väg att följa när hon söker efter ledtrådar och svar utan att inse vilka faror som kan hota.

   

  När kommissarie Lars Jeppson börja ana sambanden och vad som håller på att hända, tvingas han att fatta beslut utanför ramarna och agera snabbt för att förhindra ännu en katastrof.
  Har han rätt och kommer han att hinna?

   

  Carina Österholm har tidigare gett ut romanen ”Gamla synder” på Lava Förlag.

   

  Läs mer
 8. Att ha en sjuk mamma, Jonnas berättelse
  Att ha en sjuk mamma, Jonnas berättelse
  136 SEK 170 SEK

  Jonna, 7 år, har en mamma som lider av en sjukdom som heter alkoholism. Det betyder att hennes mamma dricker alkohol som vin eller sprit varje dag och inte orkar ta hand om Jonna så bra. När det är rörigt i lägenheten med många vuxna, somnar Jonna oftast under sin säng och känner sig rädd. I boken får du läsa om hur Jonna har det och hur hon får hjälp av en ängel i huset. Är det en riktig ängel? Jonna får också till sist en bästa vän och hjälp från oväntat håll.

   

  Du är inte ensam! Det är många barn som har det som Jonna. Oftast beror det på att mamma eller pappa har någon slags sjukdom. Ofta tror barn att allt är deras eget fel, men så är det verkligen inte! Men om du läser detta och känner igen dig så ska du veta att ingenting är ditt fel och att du inte är ensam.
  Många barn har det likadant som du hemma och det finns hjälp att få.

  Läs mer
 9. Prinsessan Prutt
  Prinsessan Prutt
  152 SEK 190 SEK

  Det var en gång en söt prinsessa som hette prinsessan Prutt. Hon älskade att leka och utforska saker, men hennes kompisar höll sig ofta på avstånd på grund av hennes pruttar.

   

  När hon blev vuxen och ville gifta sig höll sig många av de andra prinsarna borta från prinsessan Prutt. Kommer hon någonsin lyckas hitta den riktiga prinsen för henne?

   

  Prinsessan Prutt är en humoristisk och positiv barnbok om att vara sig själv även när det känns tungt och svårt.

  Läs mer
 10. Alma och Atman
  Alma och Atman
  160 SEK 200 SEK

  Alma & Atman är en varm och inspirerande historia om en liten flicka som får stöd av hästen Atman under en utmanande tid i hennes liv. Atman lär flickan att lyssna till sitt hjärta och sätta ord på sina känslor och behov. Det är en givande bok för hela familjen, skriven med utgångspunkt i prisbelönta Connection Practice®, en social-emotionell metodik som banar väg för ökad förståelse och kontakt mellan människor. The Connection Practice® är en metod som inspirerats av HeartMath® och Nonviolent Communication®. Alma & Atman utrustar oss med enkla verktyg för att skapa ett medkännande förhållningssätt till oss själva och andra.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 3510

per sida
Sätt fallande sortering