Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 3998

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Gå och lägg dig igen
  Gå och lägg dig igen
  176 SEK 220 SEK

  Gå och lägg dig igen är Sannas berättelse, en resa genom tid och minnen.

  Läs mer
 2. Wodahs Rorrim och änglarnas resa
  Wodahs Rorrim och änglarnas resa
  176 SEK 220 SEK

  En man med författardrömmar bestämmer sig för att skriva en bok om livet. Plötsligt befinner han sig på ett tåg utan att egentligen veta varför eller hur han hamnade där.

  Läs mer
 3. The Kadrain family
  The Kadrain family
  250 SEK

  This is a story of wartime sufferings and heavy losses, but as a counterweight there are several joyful and humorous happenings that surely create smiles and laughs.

  Läs mer
 4. Knocking on Hell’s Door
  Knocking on Hell’s Door
  350 SEK

  How could the people who once set the standard for modern democratic society and spread knowledge and wisdom end up in an economic and humanitarian crisis that shook the very foundations of their existence?

  Läs mer
 5. Låta leva, låta dö
  Låta leva, låta dö
  176 SEK 220 SEK

  År 2012 dör en ung kvinna i samband med en kidnappning. Åtta år senare lever hennes vän, som också blev kidnappad, utagerande där sexuella förbindelser är hennes botemedel mot ångesten efter traumat. Hon lär känna den medelålders hundtränaren Gunilla som är något barsk men har ett stort hjärta som rymmer mer än hundar.

  Gunillas inrutade liv störs av gärningsmän som hemsöker och besöker henne, samt poliser som jagar dem och de börjar misstänka att Gunilla har en fasad som döljer en kriminell ligas verksamhet. Är det verkligen så?

  Berättelsen betraktar oblygt sorgens skepnad, vänskapens läkande makt och hundars rättframma vänlighet. Boken är genreöverskridande där mordgåtor avlöser varandra och samtidigt levs det vanliga livet för de vanliga människorna alldeles intill.

  Läs mer
 6. Bläckfisk
  Bläckfisk
  176 SEK 220 SEK

  Mamma orkar inte med mig, men bläckfisken finns alltid där. Hur kan en syster bli så bra och den andra så dålig?

   

  Bläckfisk handlar om Emelie som växer upp i Göteborg med sin mamma och syster och kämpar i motvind för att växa upp, vara normal och kanske till och med glad. Men det är svårt när hon blir inlåst på sjukhuset.

   

  När hon är tjugoett och börjar på folkhögskola blir hon kär i Yrsa och kanske är det början på något nytt, något bättre. Men hela tiden lurar bläckfisken under ytan.

  Läs mer
 7. Sverige sist på bollen
  Sverige sist på bollen
  189 SEK

  Den gamla världsordningen är på väg ut och någon ny världsordning har vi ännu inte lagt fast. Det är en svajig och osäker tid att leva i där ”EU är vår viktigaste plattform.”

  Det är vad våra svenska politiker säger oss. Mer än så berättar de sällan om vad de faktiskt gör, där borta i Bryssel.

  Så här kommer den berättelsen, från den mångåriga EU- journalisten Ylva Nilsson.

  Författaren Ylva Nilsson är journalist som har bevakat och rapporterat om EU och svensk EU-politik i decennier för Dagens Industri, Svenska Dagbladet, Expressen och TV4.

  Läs mer
 8. The dirty beauty of love
  The dirty beauty of love
  176 SEK 220 SEK

  Alli har efter drygt tio år i Pittsburgh med man och barn äntligen flyttat tillbaka till sitt älskade Kalifornien och återknutit kontakten med väninnorna i Malibu. Bakom sig har hon lämnat ett långt äktenskap, som hon först i efterhand förstår har inneburit psykisk misshandel för henne.

  Läs mer
 9. Jakten på kaniner
  Jakten på kaniner
  176 SEK 220 SEK

  Jakten på kaniner är en nervkittlande berättelse om överlevnad, lojalitet och de mörkaste skuggorna som kastas över Malmö.

  Läs mer
 10. Två systrar
  Två systrar
  176 SEK 220 SEK

  26 döda kroppar ligger dolda under vita linnelakan som alltmer färgas röda av blod. Ett terrordåd för över 20 år sedan utplånar en hel bondby på Sri Lanka med alla dess invånare. Nästintill.

  Tvååriga Thasara överlever, samtidigt som försynen gör att hennes treåriga storasyster Niluka inte är där. De båda systrarna, rotlösa ensamvargar, växer upp i famlande osäkerhet i Sverige respektive Frankrike, bortadopterade utan att känna till varandras existens.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 3998

per sida
Sätt fallande sortering