Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 2716

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Kvadranten 1
  Kvadranten 1
  470 SEK

  Kvadranten är ett läromedel som kombinerar klassrummet med den digitala världen. Till alla lektioner finns fullständiga genomgångar, både på grundläggande nivå samt avancerat nivå, fritt att använda på Youtube. Utöver det finns fullständiga lösningar som är pedagogiskt förklarade till alla uppgifter i hela boken. Gå in på youtube-kanalen "Kvadranten" eller på hemsidan www.kvadranten.com och titta själv.
  Som lärare och elev är detta en resurs man kan använda på många olika sätt efter vilka behov och önskemål man har.

  Läs mer
 2. Vägar framåt
  Vägar framåt
  139 SEK

  I tredje klass hade jag en mycket bra fröken som lärde oss att alla kan skriva dikter. Det är snart 40 år sedan och jag har aldrig slutat att skriva poesi. Mest skriver jag för min egen skull för att sätt ord på verkligheten, både den vackra som jag förundras över och den fula som är så svår att få grepp om. Jag har skrivit olika mycket i olika faser i livet. Under en period skrev jag flitigt på skrivarsajten poeter.se. Responsen där gav mig mod till att allt mer dela mina dikter med andra.

  Ibland är dikterna långa, ibland bara några rader. Ibland lyser solen, ibland är det kallt och mörkt. I denna diktsamling finns en blandning av många känslor. Precis som i livet.

  Läs mer
 3. Svekens tid
  Svekens tid
  159 SEK

  Året är 979 e.Kr när den sjuttonåriga Markus tar värvning till viking på Björkö.

  Läs mer
 4. Hembygden Hälsar
  Hembygden Hälsar
  150 SEK

  Tio fristående noveller med landsbygden som gemensam nämnare. 

  Läs mer
 5. Föredragen om Satipatthana sutta
  Föredragen om Satipatthana sutta
  249 SEK

  I över 40 års tid undervisade S.N. Goenka (1924-2013) i Vipassanameditation, enligt de instruktioner han fått av sin lärare, Sayagyi U Ba Khin (1899-1971).

  Läs mer
 6. LYCKOSTENAR
  LYCKOSTENAR
  150 SEK

  Diktsamlingen LYCKOSTENAR är en varm och finstämd diktbok med lite tankar om bl.a. naturen och livet. Samlingen inramas av två tänkvärda dikter av Gunnar Ekman.

  Läs mer
 7. A/S Ekteskapet : Ditt livs viktigste firma
  A/S Ekteskapet : Ditt livs viktigste firma
  350 SEK

  Dette er ikke noen samlivsterapibok hvor vi skal snakke
  om følelser, åpne oss for hverandre eller finne deg selv.
  Det er en enkel, ryddig og metodisk oppskrift på god drift
  av ditt livs viktigste investering – firmaet A/S Ekteskapet.

  Läs mer
 8. Vila i dig själv : hitta din inre styrka och vishet med compassion och restorative yoga
  Vila i dig själv : hitta din inre styrka och vishet med compassion och restorative yoga
  269 SEK

  Vi vill alla må bra, uppleva lycka, välmående och kärlek. Leva ett liv i balans och vara mer närvarande. Men livet innebär upp- och nedgångar. Vid tillfällen när vi upplever inre eller yttre hot, när det vi tagit för givet förändras, kan det kännas svårt. Våra invanda beteenden för att lösa problem fungerar inte och vi behöver hitta nya strategier. Det är något vi kan träna på. Compassion och yoga är förhållningssätt till livet som hjälper oss att komma i kontakt med värme, vishet och förståelse för att bättre ta hand om oss själva och vår omgivning. Genom att kombinera dessa två insida och utsida, sinne och kropp kan vi grunda oss själva och hitta vår inre styrka och trygghet. 

  Läs mer
 9. Som om ingenting hänt av Anette Nyberg
  Som om ingenting hänt av Anette Nyberg
  179 SEK

  Lisa flyttar hem med familjen till Glättringe, där hon vuxit upp. Hon ska i lugn och ro packa upp och styla sitt nya hem. Men det tänkta livet förändras snabbt när hennes mamma insjuknar och Lisa måste ta hand om mammas café.

  Läs mer
 10. DIAMANTEN Hedningarnas tid
  DIAMANTEN Hedningarnas tid
  99 SEK

  Året är 20 f. kr.
  Augustus sitter säkert på sin tron i Rom. Fred råder inom gränserna och hans Pax Romana tryggar imperiet. Han vill utöka sitt rike och planerar att erövra hela Hispania och Germanien.
  Kejsaren är dock helt ovetande om vad som sker i imperiets sydligaste utpost!
  I provinsen Rubinium, som ligger i södra Afrika, tågar legionärer mot en by. Den står i vägen för legat Julius Aulus Artemis planer att sända ut guldletare och nybyggare norrut. Bland legionärerna finns den gode Vistus, legionär av gallisk börd. När de tågar tillbaka mot Rubinium händer det fruktansvärda!
  Publius Tragis, pensionerad legionär, sitter på galären som ska föra tillbaka honom till Rom och tänker tillbaka på sin barndoms dagar. Plötsligt blåser ett oväder upp och vågorna går farligt höga!
  Galärslaven Ramses förolämpar tribun Gaius Appius Maximus så allvarligt att han döms till döden. Men saker och ting avslöjar sig och ändrar hans öde!
  Den syriske skepparen Malix är på väg till Rubinium med sina skepp för att handla upp ädla metaller. Konvojen ligger i lugn och ro i bakvattnet på två romerska galärer. Snart förändras allt!
  Legionären Venistius vaknar och inser att hans båda kamrater är döda. Han träffar Gicelet och något han trodde var en myt. Innan han vet ordet av är han på väg till staden Gades på hemligt uppdrag!
  Dessa är några av de historier som utgör ramen i denna spännande och storslagna äventyrsberättelse. Många timmars läsning fylld med intriger, romantik, våldsamma strider, sex, maktkamper och fantasy.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 2716

per sida
Sätt fallande sortering