Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 3132

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Tesla
  Tesla
  176 SEK 220 SEK

  Influencern Tesla brottas till vardags med att äta torra powerbars för sin Instagram story och hantera oönskade bud på 20 liter Fun light hjortronsmak. När hon möter systemutvecklaren Lukas säger han att influencer inte är ett riktigt yrke och utmanar henne att ta sig in i techbranschen. Tekniskt sett kan hon ingenting, men några ettor och nollor ska väl inte stoppa hennes dröm om höns i Silicon Valley?

  Läs mer
 2. Galtgården
  Galtgården
  199 SEK

  Galtgården är en rapp, mörk och stundtals rå thriller om vad som kan hända i en småstad när det ofattbara kommer upp till ytan, om människors sköra psyken och om tillit.

  Läs mer
 3. Saltögrabbarna
  Saltögrabbarna
  225 SEK

  SALTÖGRABBARNA är en bok om händelser som inträffat under författarens unga år.

  Läs mer
 4. Brand
  Brand
  176 SEK 220 SEK

  Bilbränder rasar i Stockholm. Längs en gata på Söder brinner bilar som på bål medan en skugga obemärkt försvinner in bland träden i Vitabergsparken. I ett av fordonen hittar polisen en ihjälbränd man och misstankarna riktas direkt mot en ökänd klanfamilj från en Stockholmsförort.

  Läs mer
 5. Innan spåren växer igen
  Innan spåren växer igen
  151 SEK 189 SEK

  Många gånger skulle Sofia komma tillbaka till ögonblicket när hon valde att ta en promenad i Årstaviken efter en brunch. Ett till synes alldagligt beslut kom att ändra riktningen för flera människors liv.

  Läs mer
 6. Från utbränd till livsglöd
  Från utbränd till livsglöd
  176 SEK 220 SEK

  "Ryck upp dig, det är väl bara att bita ihop"

  De klämkäcka kommentarerna haglade över henne och det enda hon lyckades åstadkomma var tårar och besvikelser.


  Malin som under hela sitt liv alltid har försökt vara till lags, ställa upp och finnas till hands, blir plötsligt tvungen att sätta sig själv först. För sin egen överlevnads skull tvingas hon kapa alla band och börja om från noll. Hon har fått en ny följeslagare i sitt liv: utmattningsdepression.


  Att gå från att vara en människa med total kontroll och tusen bollar i luften, till att bli sängliggande är en upplevelse som det tar flera månader att acceptera. Att slåss med de inre dialogerna och värdelöshetskänslorna samtidigt som man konfronteras med omgivningens okunskap och ofta hårda ord, skapar sår och förtvivlan.


  Under de fem år som det tog för Malin att komma tillbaka till livet skrev hon dagbok. Många dalgångar men också några få ljussken kantade hennes väg upp mot livsglödens era. Sakta väcktes hoppet om nya möjligheter och en ny värdegrund tog form.

  Läs mer
 7. Efter välfärdssamhället: Artiklar om klass, kapital och vänster 2016-2022
  Efter välfärdssamhället: Artiklar om klass, kapital och vänster 2016-2022
  179 SEK

  Är dagens Sverige fortfarande ett välfärdssamhälle?

  Läs mer
 8. Tillgångar bedömda på livstid : Om att investera, förvalta och avveckla över tiden
  Tillgångar bedömda på livstid : Om att investera, förvalta och avveckla över tiden
  199 SEK

  Den här boken är en tidsresa och en personlig betraktelse med olika perspektiv på vårt samhälle och vår energiförsörjning – människa, teknik, organisation, ekonomi, miljö – som du härmed är inbjuden att följa med på.”   – Hans Lindström

  Läs mer
 9. Nittionio regler för tillväxtskapare
  Nittionio regler för tillväxtskapare
  249 SEK

  I Nittionio regler för Tillväxtskapare delar Lars Diethelm och Michael Engström med sig av deras erfarenheter från deras långa och gedigna verksamhet som framgångsrika tillväxtbyggare. I boken sammanfattas på ett inspirerande och lättillgängligt sätt aktuell forskning inom området, generöst illustrerad med exempel ur verkligheten.

  Läs mer
 10. Upper class
  Upper class
  199 SEK

  UPPER CLASS av Catarina af Sandeberg är en ovanligt gripande och känslostark relationsroman med oförglömliga karaktärer - en berättelse som kretsar kring klassiska starka teman inom litteraturen: kärlek, död, svek, skuld och skam. Berättelsen bjuder in läsaren till den välbärgade överklassens liv och ger inblickar i akademiens villkor, med blinkningar till verkliga personer och händelser i näringslivet

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 3132

per sida
Sätt fallande sortering