Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 2799

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Byggbodarnas psykologi: 12 insikter för en mer grundad tillvaro
  Byggbodarnas psykologi: 12 insikter för en mer grundad tillvaro
  159 SEK

  Det du håller i dina händer är världens (antagligen) första självhjälpsbok med byggbranschen som främsta inspirations källa.

  Läs mer
 2. De som får
  De som får
  169 SEK

  Två omvälvande saker inträffar i samband med att Annki fyller femtio år.

  Läs mer
 3. Det välbekanta bruset som brusar där borta vid branternas brant
  Det välbekanta bruset som brusar där borta vid branternas brant
  189 SEK

  Det välbekanta bruset som brusar där borta vid branternas brant av Sandra Ohlsson.

  Läs mer
 4. Demoners närvaro och agenda
  Demoners närvaro och agenda
  280 SEK

  Vill du veta mer om demoner och varför vi ibland kan vara mörkrädda eller känna obehag i vissa situationer? Tror du verkligen att de döda kommer tillbaka och skickar stolar genom rummet, lämnar rivmärken på väggarna, pratar genom dockor och vickar på tavlor?

  Läs mer
 5. Trumman sjunger
  Trumman sjunger
  280 SEK

  Trumman sjunger är Solkarinas metod för att använda klassisk japansk Reiki tillsammans med trumma. Med hjälp av trumman kan du skapa ett helande som är mycket kraftfullt, nå mål och förstärka och förändra vibrationer när så krävs. Du kan använda din trumma för inre dimensionella resor.

  Läs mer
 6. Tidigare liv en väg till självinsikt
  Tidigare liv en väg till självinsikt
  280 SEK

  Vad har vi för nytta av tidigare liv? Är det så att vi lever liv efter liv eller fungerar det på något annat sätt. Vad är skillnaden på själen och medvetandet?

  Läs mer
 7. Till Västerlandets försvar
  Till Västerlandets försvar
  169 SEK

  Under de mest dramatiska åren av andra världskriget hade Storbritannien Winston Churchill, som med sin djupa insikt i dåtidens politik, farliga ideologier och fanatiska ledare stod upp med ett sällsamt mod, djup ideologisk övertygelse och en insiktsfull omvärldsuppfattning, som kunde leda sitt folk genom Englands farligaste år någonsin. Det är sådana ledare vi behöver i dag, människor med mod, övertygelse, insikt och förmåga till problemformulering för att kunna vägleda nationer gentemot de farligaste angreppen på Europas själ som vi någonsin har upplevt.

  Läs mer
 8. Trådar
  Trådar
  189 SEK

  En gammal kvinna med ett knyte fyllt med nyklippt ull går utmed floden på väg hem. Väl hemma tar hon fram sin slända som hennes mor en gång använde. Och som gått i arv i generationer. En gammal slända som oftast återfinns i våra museer med som fortfarande är i bruk runtom i världen. Och mina tankar spinner också vidare. Gummans ansikte är härdat och fårorna påminner nästan om det karga landskapet jag nyss beskådat. Hon spinner en tråd av sin vitlöckiga börda. I sin vänstra hand håller hon sin slända omslingrad av ull medan hennes högra hand sakta drar fram ett tråd, virandes den med sin böjda tumme runt spindeln, jämnar ut den med tänderna medan några fjun av ullen dröjer sig kvar på hennes torra läppar.

  Läs mer
 9. Anna och hennes systrar
  Anna och hennes systrar
  169 SEK

  TINA OLBY har under sitt långa engagemang i kvinnojoursrörelsen mött hundratals våldsutsatta kvinnor. Med erfarenhet och kunskap ger hon röst åt kvinnornas kamp för ett liv utan våld. De åtta gripande berättelserna speglar kvinnors utsatthet av våld och kränkningar, något som tyvärr fortfarande är verklighet för alltför många kvinnor i dagens samhälle.

  Läs mer
 10. MODERN UX - Problemlösning i en komplex värld
  MODERN UX - Problemlösning i en komplex värld
  395 SEK

  De flesta företag säger att de är kundfokuserade, men vad innebär detta i praktiken? Användarcentrerad utveckling, det vi kallar UX – User eXperience, har som mål att lösa specifika problem för specifika användare på ett ändamålsenligt sätt. För att lyckas med detta måste vi under hela utvecklingsprocessen ha regelbunden kontakt med användarna. I början för att förstå deras problem och senare för att utvärdera om de lösningar vi designat löser dem. Utan denna kontakt kan vi inte säga att vi har kundfokus!

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 2799

per sida
Sätt fallande sortering