Böcker

Böcker
Visa som Listvy Grid

Artiklar 11-20 av 2448

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Läkarens guide till den naturliga supermaten
  Läkarens guide till den naturliga supermaten
  124 SEK

  NYUTÅGVA! Maten är din medicin! Med utgångspunkt i den senaste forskningen, bland annat från de blå zonerna där befolkningen lever längst i världen (vissa områden i Japan, Grekland, Italien, Costa Rica och USA) visar Helena Nyblom hur man kan undvika att åldras i förtid och att åldras på ett bra sätt. Hon går igenom vad kroppen behöver, hur man väljer mat som motverkar inflammation och sjukdomar som fetma, allergier, demens, hjärtproblem med mera, och hur man på ett lustfyllt sätt får hela familjen att äta nyttigt och gott.

  Läs mer
 2. Lugn mage med gott bröd
  Lugn mage med gott bröd
  124 SEK

  NY UTGÅVA AV STORSÄLJANDE FAVORIT. I Sverige älskar vi bröd. Och vi är fantastiskt duktiga på att baka det också! Men allt fler har idag svårt äta vanligt bröd, de får problem med tarmen och känner sig uppsvällda. En väg till att må bättre i magen är att äta glutenfritt även om det inte är alla som klarar de färdiggjorda glutenfria bröden. 

  Läs mer
 3. Kroppen ljuger aldrig : konsten att tala kroppspråk
  Kroppen ljuger aldrig : konsten att tala kroppspråk
  129 SEK

  Din kropp avslöjar dina tankar!  Visste du att kroppsspråket ofta röjer våra innersta tankar, känslor och avsikter och att det är mer tillförlitligt än det muntliga språket? Men det är inte alltid lätt att tolka alla de signaler som våra kroppar förmedlar. Kroppsspråket är ett språk som vi alla talar men som endast ett fåtal egentligen förstår , menar skådespelerskan Mi Ridell och polisen Lucas Bruhn (pseudonym), båda utbildade i retorik och författare till boken Kroppen ljuger aldrig lär dig tala kroppsspråk. Och kanske är det så att vi idag, när den mesta kommunikationen sker elektroniskt, helt är på väg att tappa förmågan att uppfatta kroppsspråket.

  Läs mer
 4. Mastering Yourself
  Mastering Yourself
  189 SEK

  Learn to discover your intuitive power to guide yourself and others into self-mastery. This book is a result of research and many years of experience in the field of professional mentoring, coaching and migrant integration. You are introduced to reflections and a holistic mentoring framework based on intuition.

  Läs mer
 5. Evolutionen och du - om arvet du aldrig kommer ifrån
  Evolutionen och du - om arvet du aldrig kommer ifrån
  189 SEK

  20 miljoner år är väl ingen ålder! Människans anatomi och psyke har utvecklats under mer än tjugo miljoner år. Vi har gått på två ben i sex miljoner år, och vi har tillverkat redskap i två och en halv miljoner år. Den moderna människan är 200 000 år gammal, sedan dess har det inte skett någon större fysisk eller mental förändring i vår organism. Tiden vi levt i en urbaniserad miljö kan räknas i några få generationer.

  Läs mer
 6. Hälsodjungeln : lär dig avslöja trender, bluffar och genvägar
  Hälsodjungeln : lär dig avslöja trender, bluffar och genvägar
  179 SEK

  I en värld fylld till bredden av allt finns det numera bara en enda sak vi inte kan köpa över disk, ladda ned som en app eller beställa hem från nätet - vägen till den evigt goda hälsan. Men det hindrar oss inte från att försöka.

  Läs mer
 7. Bemästra dig själv
  Bemästra dig själv
  189 SEK

  Lär dig mer om din intuitiva kraft, hur du kan tolka din kropp, minne, känslor och själ mot integration och självuppfyllelse. Lär dig hur du kan hjälpa dig själv och andra att integrera sig i samhället, finna ett arbete, starta företag, rusta dig för livets utmaningar.

  Läs mer
 8. Skönhetsfabriken : följ med på en läkares resa under kniven
  Skönhetsfabriken : följ med på en läkares resa under kniven
  185 SEK

  Ett ansiktslyft är billigare än en vanlig köksrenovering. För vissa kan ett ansiktslyft dessutom vara en effektivare behandling mot illabefinnande än både KBT och stämningshöjande piller. Tänk bara så uppiggande det vore att slippa möta det där slitna ansiktet i spegeln var morgon! 

  Läs mer
 9. Psykologen
  Psykologen
  45 SEK

  PSYKOLOGEN är en roman om ensamhet och saknad. Det är en berättelse om föräldraskap, om hemligheter och om att hitta tillbaka till rätt spår i liver. Boken är Martin Falkmans tredje.

  Läs mer
 10. Kampen om Mosul
  Kampen om Mosul
  45 SEK

  En unik inblick i återtagandet av Mosul från terrorsekten IS en osminkad och detaljrik berättelse om hur ett specialförband opererar i strid, våldsam död, kamratskap i främsta linjen och krigets oskyldiga offer. Svenske elitsoldaten Axel Stål är tillbaka i stridens hetta.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 11-20 av 2448

per sida
Sätt fallande sortering