Böcker

Visa som Listvy Grid

Artiklar 21-30 av 2255

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Slutets skog av Alvar Lethin
  Slutets skog av Alvar Lethin
  169 SEK

  Hasra märkte inte att hon höll andan, hennes nackhår reste sig. Varelsen verkade sprida ett mörker med en kompakt tystnad till följd. Hennes känslointryck var förvirrade och sökte svar som om en ond dröm tagit henne i besittning. Varelsen stannade plötsligt för att långsamt höja sin blick mot Hasra. 

  Läs mer
 2. Droghelvetet
  Droghelvetet
  218 SEK

  Boken ”droghelvetet” är en sann berättelse om en f d, tung missbru­kare, och ex grov kriminell kimmo harjula. Hans eget helvete bör­jade redan när han var sju år.
  Hans föräldrar var alkoholister och missbrukare, han blev kontinu­erligt misshandlad och utnyttjad sexuellt redan i den åldern. För att överleva, började han sniffa lim, röka hasch och dricka alkohol.

  Läs mer
 3. Mannen som sprängde bort ansiktet - Uppbrott
  Mannen som sprängde bort ansiktet - Uppbrott
  149 SEK

  Per Lund söker lugn och harmoni i sitt liv efter kidnappningen i Kanada. Hans nära relation med familj, vänner och arbetskamrater stärker honom. När han maskerar sig som Svarte John undviker han till sin lättnad att figurera i tidningar och på TV. Han hämtar sig sakta från sina traumatiska upplevelser och han uppnår en inre balans genom att umgås ofta med sina närmaste. Han arbetar hårt och allt utvecklas som han tänkt.

  Läs mer
 4. Minut för minut - min väg ut ur ångest och depression
  Minut för minut - min väg ut ur ångest och depression
  125 SEK

  Min blogg heter www.kerstinskanslor.se Där är mitt liv som högkänslig i fokus men där skriver jag också om ångest och depression, hur jag hanterar det idag om det fladdrar förbi. Jag fokuserar på det positiva och ser varje utmaning som ett sätt att utvecklas. Och utmaningar får jag! Men hemligheten är att jag aldrig, aldrig ger upp. Och det vill jag dela med mig av till er som tänker den tanken ibland.

  Läs mer
 5. Mörkrets demoner av Karin Solum
  Mörkrets demoner av Karin Solum
  189 SEK

  ”Kriminalkommissarie Göran Granrud stirrade bestört framför sig, då han lade på luren. Hon är då en ytt erst märklig kvinna den där Bett an Karlsson, tänkte han och rafsade åt sig allt han behövde för uppdraget och rusade ut genom dörren. Jag sitt er vid en stor mossig sten mitt i skogen och det ligger en död människa här, hade hon sagt… igen!”

  Läs mer
 6. Snacka går ju bra
  Snacka går ju bra
  139 SEK

  Snacka går ju bra” är främst riktad till barn och ungdomar, cirka 10-14 år, men även äldre ungdomar och yngre barn kan ha stor glädje och nytta av boken. Boken är samtidigt tänkt att läsas av föräldrar.

  Läs mer
 7. Strumpdockor är vi allihopa
  Strumpdockor är vi allihopa
  142 SEK

  Strumpdockor är vi allihopa är en psykologisk thriller. En mångdimensionell och samhällskritisk berättelse om en värld – webben – där man kan vara vem man vill, om man vill.

  Läs mer
 8. En tur runt Västra Fjärdingen i Vårdnäs socken
  En tur runt Västra Fjärdingen i Vårdnäs socken
  350 SEK

  EN TUR RUNT VÄSTRA FJÄRDINGEN I VÅRDNÄS SOCKEN är en bok som berättar om byarna belägna i den västra delen av Vårdnäs socken; Södra och Norra Fjälla, Hugnebo, Stensvassa, Älgbosätter, Dänskebo, Sandebo och Hulta. I boken kan du följa historier om byarna med sina gårdar, torp och backstugor.

  Läs mer
 9. Sommar och höst
  Sommar och höst
  230 SEK

  Sommar och höst av Olga Rosenlund

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 21-30 av 2255

per sida
Sätt fallande sortering