Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 3516

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Identiteten av Carina Österholm
  Identiteten av Carina Österholm
  176 SEK 220 SEK

  Efter ett par brutala attentat i en advokats omgivning inser han att det kan vara han som är måltavlan, men han förstår inte varför. Polisen har inte mycket att gå på och ger advokaten livvaktsskydd medan de arbetar intensivt med utredningen samtidigt som de undrar om advokaten verkligen är helt utan skuld.

   

  När livvakterna börjar uppföra sig lite märkligt vet inte advokaten om han är med dem som skyddar honom eller om han hamnat i klorna på dem som är ute efter honom. En journalist hittar sin egen väg att följa när hon söker efter ledtrådar och svar utan att inse vilka faror som kan hota.

   

  När kommissarie Lars Jeppson börja ana sambanden och vad som håller på att hända, tvingas han att fatta beslut utanför ramarna och agera snabbt för att förhindra ännu en katastrof.
  Har han rätt och kommer han att hinna?

   

  Carina Österholm har tidigare gett ut romanen ”Gamla synder” på Lava Förlag.

   

  Läs mer
 2. Att ha en sjuk mamma, Jonnas berättelse
  Att ha en sjuk mamma, Jonnas berättelse
  136 SEK 170 SEK

  Jonna, 7 år, har en mamma som lider av en sjukdom som heter alkoholism. Det betyder att hennes mamma dricker alkohol som vin eller sprit varje dag och inte orkar ta hand om Jonna så bra. När det är rörigt i lägenheten med många vuxna, somnar Jonna oftast under sin säng och känner sig rädd. I boken får du läsa om hur Jonna har det och hur hon får hjälp av en ängel i huset. Är det en riktig ängel? Jonna får också till sist en bästa vän och hjälp från oväntat håll.

   

  Du är inte ensam! Det är många barn som har det som Jonna. Oftast beror det på att mamma eller pappa har någon slags sjukdom. Ofta tror barn att allt är deras eget fel, men så är det verkligen inte! Men om du läser detta och känner igen dig så ska du veta att ingenting är ditt fel och att du inte är ensam.
  Många barn har det likadant som du hemma och det finns hjälp att få.

  Läs mer
 3. Prinsessan Prutt
  Prinsessan Prutt
  152 SEK 190 SEK

  Det var en gång en söt prinsessa som hette prinsessan Prutt. Hon älskade att leka och utforska saker, men hennes kompisar höll sig ofta på avstånd på grund av hennes pruttar.

   

  När hon blev vuxen och ville gifta sig höll sig många av de andra prinsarna borta från prinsessan Prutt. Kommer hon någonsin lyckas hitta den riktiga prinsen för henne?

   

  Prinsessan Prutt är en humoristisk och positiv barnbok om att vara sig själv även när det känns tungt och svårt.

  Läs mer
 4. Alma och Atman
  Alma och Atman
  160 SEK 200 SEK

  Alma & Atman är en varm och inspirerande historia om en liten flicka som får stöd av hästen Atman under en utmanande tid i hennes liv. Atman lär flickan att lyssna till sitt hjärta och sätta ord på sina känslor och behov. Det är en givande bok för hela familjen, skriven med utgångspunkt i prisbelönta Connection Practice®, en social-emotionell metodik som banar väg för ökad förståelse och kontakt mellan människor. The Connection Practice® är en metod som inspirerats av HeartMath® och Nonviolent Communication®. Alma & Atman utrustar oss med enkla verktyg för att skapa ett medkännande förhållningssätt till oss själva och andra.

  Läs mer
 5. En solig dag
  En solig dag
  189 SEK

  En solig dag är en romantisk berättelse om hur en stark kärlek växer fram mellan två människor, Nora och David, som på grund av ett missförstånd gör allt för att inte bli förälskade i varandra.
  Denna bok handlar om uppbrott och nystart, en storstadskvinnas nya liv i en småstad, och om glädjen i att följa sin dröm.
  Berättelsen om Nora och det fiktiva Björkerup växte fram i författaren Paulina Asplunds fantasi efter att hon spenderat mycket tid på den skånska lands bygden tillsammans med sina föräldrar. Till vardags arbetar hon som receptionist och är bosatt i Blekinge med sambo och två feta katter. En solig dag är hennes
  debutroman.

  Läs mer
 6. Det är aldrig läkaren som får gå
  Det är aldrig läkaren som får gå
  176 SEK 220 SEK

  I denna gripande självbiografi berättar Isabel och Elin ocensurerat om hur deras liv totalt vänds upp och ner när Isabel blir utsatt för en våldtäkt på deras arbetsplats. Av en läkare de arbetar med. De anmäler händelsen, men snart visar det sig att ledningen inte är beredd att ställa sig på deras sida. Hur börjar man ens läka såren som uppstår?

  Läs mer
 7. Under ytan av Stefan Wallner
  Under ytan av Stefan Wallner
  176 SEK 220 SEK

  Julia är i den jämtländska byn Trång sedd som en tokkärring. Hon berättar sagor för sitt barnbarn Alice om möten med Storsjöodjuret. Länge känns berättelserna sanna för Alice, men efterhand blir hon övertygad om att allt är lögn och att mormor Julia verkligen är tokig. Strax efter att mormor dött rasar faster Marianne oväntat in i Alice liv. Marianne blir hennes trygghet.

  Ödet, eller snarare en eldsvåda, leder dem så småningom till Lecco, en liten italiensk stad vid Comosjön. I Lecco möter de den äldre gentlemannen Guido, som lovar att lära dem italienska. Brev och teckningar i en gammal koffert från Guidos farfar väcker alla hennes minnen av mormor till liv. Kan det ändå ha funnits någon sanning i Julias sagor?

  Under ytan är en berättelse om tre starka kvinnor, tre generationer, med Alice i centrum. Den är Stefan Wallners andra roman.

  Läs mer
 8. Bolero
  Bolero
  176 SEK 220 SEK

  Bolero är en berättelse om förbjuden kärlek, och om att försöka följa sitt hjärta. Samtidigt är boken en kärleksförklaring till Kubas historia och kultur. Denna intensiva roman i varm kubansk miljö bjuder in läsaren till dans i barerna, promenader genom städerna och middag hos familjerna som välkomnar en med öppna armar. Men man får också se hur polisen håller koll, hur naturkatastrofer förstör och hur ens egna känslor ställer till det. Hur väljer man sin väg, när andra väljer sin? 

  Läs mer
 9. Välja fritt
  Välja fritt
  220 SEK

  Emelie går igenom tre svåra händelser i olika faser av livet. Som tonåring på 1990-
  talet upplever hon ett abrupt avslut på en relation med en pojkvän och samtidigt
  vänder sig hennes bästa vänner emot henne. Det börjar också gå rykten om henne
  och hon anklagar sig själv för det som händer.

  Läs mer
 10. Rubikon
  Rubikon
  176 SEK 220 SEK

  Sverige står inför ett ryskt angrepp. John Blixt, en veteran från den svenska specialstyrkan SOG, rekryteras till C-op, en hemlig sektion inom den militära underrättelsetjänsten.
  John får i uppdrag att mörda den ryske general som är ansvarig för invasionsplanerna – men bör han följa order? Ska Sverige vara det land som skjuter först?

   

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 3516

per sida
Sätt fallande sortering