Böcker

Visa som Listvy Grid

Artiklar 21-30 av 2310

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Dikt midskepps - berättelser från de sju haven
  Dikt midskepps - berättelser från de sju haven
  189 SEK

  Åter på rätt kurs – för tjugo nya, spännande, gripande, galna, intressanta, romantiska, humoristiska och stämningsfyllda berättelser. Av sjöfarare om sjömanslivet på de sju haven.

  Läs mer
 2. Möbelstoppning som hantverk
  Möbelstoppning som hantverk

  Med nästan 400 vackra fotografier och förklarande illustrationer är detta troligen den mest grundliga beskrivning av möbelstoppningens och tapetseraryrkets grundläggande arbetsmoment som någonsin gjorts.

  Läs mer
 3. Lik och Lussebullar
  Lik och Lussebullar
  189 SEK

  Jag har läst Maria Lang sedan tonåren och verkligen älskar hennes böcker. Det var därför jag beslöt att försöka skriva en “mysdeckare” i hennes anda, fast i min hemmiljö. Det är bara det att så fort den första var färdig så dök det upp en till.

  Läs mer
 4. Gammal vänskap - Gamla oförrätter
  Gammal vänskap - Gamla oförrätter
  189 SEK

  Huvudpersonerna i Gamla vänner - Gamla oförrätter är de gamla studentkamraterna och bästa vännerna Älva och Astrid. De två avser att tillbringa några lugna dagar tillsammans under sommaren, och bara njuta!

  Läs mer
 5. Vegansk vardagsmat - eat clean
  Vegansk vardagsmat - eat clean
  260 SEK

  Här presenteras hälsosamma och lättlagade veganska eat clean recept för hela dagen.

  Läs mer
 6. Midvintergästen
  Midvintergästen
  189 SEK

  Det är några veckor före jul 1945 och direktör Nils Henrik Irénius vid herrgården Haneberg i Näshulta socken bjuder in till midvinterfest för ett antal utvalda gäster. Dagen efter ska det arrangeras jakt på ägorna. Henry Widman är på besök hos Oscar Slottwall, en skolkamrat från Högre Allmänna Läroverket, som bor på Magda gård några kilometer från Haneberg. Oscar Slottwall är bjuden och Henry får chansen att följa med honom.

  Läs mer
 7. Anhörig
  Anhörig
  169 SEK

  Du håller just nu en reviderad utgåva av romanen Anhörig i din hand – Anhörig Revisited.

  Läs mer
 8. Hur får man det att funka? Inspiration för föräldrar och pedagoger
  Hur får man det att funka? Inspiration för föräldrar och pedagoger
  199 SEK

  Har du barn med adhd eller jobbar du med barn med adhd? Då behöver du ha en rätt stor verktygslåda för att få vardagen att fungera – för det som fungerar ena veckan kanske inte fungerar nästa vecka! Men vi behöver inte komma på allt själva, vi kan lära av varandra. Här delar jag med mig av de erfarenheter som jag och pedagogerna gjort tillsammans.

  Läs mer
 9. Pisamordet
  Pisamordet
  89 SEK

  Onsdagen den 8 februari 2017 påträffas advokat Hubert Jönsson död i dammen utanför Ystads tingsrätt. Ganska snart visar det sig att han blivit dränkt och att antalet möjliga gärningsmän är mycket stort. En kungspudel med namnet Trump samt att advokaten var privatspanare visar sig snart vara två av de omständigheter som kriminalinspektör Susanne Persson och hennes kollegor måste utreda.

  Läs mer
 10. Fundallogik
  Fundallogik
  220 SEK

  Detta arbete definierar sin fundallogiska grund, och framleder utifrån den, särskilt en Världsteori (E). I detta är teoremet T1, att Intet (egenskapslöshet (icke-vara), överhuvudtaget) inte existerar, särskilt fundamentalt. En förklaring till varför tre olika argument/bevis framläggs för T1.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 21-30 av 2310

per sida
Sätt fallande sortering