Böcker

Böcker
Visa som Listvy Grid

Artiklar 21-30 av 2446

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Konsten att valla katter : en Mensaordförandes erfarenheter
  Konsten att valla katter : en Mensaordförandes erfarenheter
  179 SEK

  Den här boken är en spännande, givande och stundtals humoristiskt inblick i hur att leda människor med hög intelligens. Att leda begåvade personer som gärna tänker själva och inte lika gärna underordnar sig en auktoritet kan vara en utmaning som kräver sin ledare. Men kan man lyckas med detta konststycke blir också resultatet utöver det vanliga! Genom målande beskrivningar och handfasta råd som sträcker sig utanför boxen delar en ordförande i Föreningen Mensa generöst med sig av sina personliga erfarenheter av att leda högintelligenta personer i ett arbete.  

  Läs mer
 2. Besvärliga människor : offerrollen avkodad - lär dig hantera besvärliga människor
  Besvärliga människor : offerrollen avkodad - lär dig hantera besvärliga människor
  175 SEK

  Besvärliga människor varvar författaren, som själv har många års erfarenhet som psykolog och parterapeut, sina egna erfarenheter med vetenskapliga studier och rapporter inom relationspsykologi. Förutom att hänvisa till vedertagna teorier om olika personlighetstyper applicerar han också dessa rön i nya, mer moderna områden såsom sociala medier. Han frågar sig vad som är drivkrafterna till näthat och att vilja ta del av andras inte endast positiva utan också negativa upplevelser och hur vi i vår tur låter oss påverkas. På samma sätt som du är upphovsman till din egen passivitet och negativitet, och låter dig påverkas av andras, kan du bli upphovsman till din egen livsintensitet och kreativitet: Till framgång i livet.

  Läs mer
 3. Så mycket friskare : ingen ska behöva drabbas av en sjukdom som går att förebygga
  Så mycket friskare : ingen ska behöva drabbas av en sjukdom som går att förebygga
  175 SEK

  Cancer och hjärt-kärlsjukdomar är de vanligaste dödsorsakerna i Sverige men fler än en miljon av dessa diagnoser hade enligt vetenskapliga studier kunnat förhindras. Läkaren Anders Södergård kommer att förändra din syn på hälsa, kost och träning. 

  Läs mer
 4. Utveckla din intuition
  Utveckla din intuition
  175 SEK

  Tro inte att det är på ett visst sätt bara för att någon har sagt det, utan testa och tänk själv. Framför allt: Var nyfiken! Jörgen Gustafsson menar att alla har intuition att det helt enkelt är ett sinne som de flesta av oss ännu inte har accepterat fullt ut. När du övat upp din intuition och lärt dig använda den, för din egen skull eller för att hjälpa andra, blir den en naturlig och självklar del av livet.

  Läs mer
 5. Champagne: 49 million bubbles in a bottle
  Champagne: 49 million bubbles in a bottle
  199 SEK

  CHAMPAGNE the book for those who love bubbles and luxury champagne and want to know more about this mythical wine. Fredrik Schelin, one of Sweden s leading champagne connoisseurs, takes you to the Champagne district in France and shares his extensive knowledge. What is it that makes champagne so special? And how should you choose which is for you?

  Läs mer
 6. Känn ingen skam
  Känn ingen skam
  45 SEK

  Livet som ung är för många fyllt av hemligheter, känslor och förtvivlan. Det är inte helt ovanligt att tonåringar upplever svek i vänskaps- och/eller kärleksrelationer, blir utfrysta och kränkta eller i värsta fall sexuellt ofredade. Problem som många tror att de är ensamma om.

  Läs mer
 7. Ingen
  Ingen
  45 SEK

  Nemo betyder ingen på latin och i hela mitt liv har jag känt det som att jag inte är någon. Ingen självkänsla. Inget egenvärde. Ingen. 

  Läs mer
 8. Ingen
  Ingen
  163 SEK

  Nemo betyder ingen på latin och i hela mitt liv har jag känt det som att jag inte är någon. Ingen självkänsla. Inget egenvärde. Ingen.

  Läs mer
 9. Yogaköket : indiska vegorecept
  Yogaköket : indiska vegorecept
  86 SEK

  SUCCÉBOKEN YOGAKÖKET: NYUTGÅVA. I Yogaköket delar Malin med sig av sina godaste recept och bästa yogarörelser för en glad mage och maximal hälsa. Att kombinera yoga och indisk vegetarisk mat är nämligen bland det bästa man kan göra för både kropp och själ.

  Läs mer
 10. Vandra och njut
  Vandra och njut
  189 SEK

  Njutvandring är det nya sättet att umgås. Med lokalt lagad mat istället för frystorkat, nybäddad säng på hotell istället för sovsäck i tält. Med dagsetapper, lätt bagage och spännande kulturupplevelser där vandringen blir mer njutning än prestation. Amelia Adamo och Lotta Byqvist tar med läsaren på underbara vandringar i Sverige och Europa. De delar med sig av experttips kring ryggsäck, skor och annan utrustning, om vad som händer i kroppen, knoppen och själen när man vandrar, om varför det är så härligt att vandra i grupp och dela upplevelserna utan att ge avkall på de tysta stunderna. Det här är boken för alla som vill vandra, umgås och njuta, såväl nybörjare som vana utövare.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 21-30 av 2446

per sida
Sätt fallande sortering