Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 2595

per sida
Sätt fallande sortering
 1. The WhistleB Handbook
  The WhistleB Handbook
  157 SEK

  What is the purpose of a whistleblowing system and how will it add to our company´s success?
  How do we implement the system and manage cases correctly and efficiently? These are questions that we are asked frequently. Through this handbook we want to share our most insightful experience from years of working with business ethics in general and managing whistleblowing systems in particular.

  Läs mer
 2. Örnögon
  Örnögon
  189 SEK

  Skogen är vårt hem skrev Bo Setterlind.
  Det hemmet finns inte längre.
  Timmerbilar kör förbi huset dag och natt.
  År ut och år in.

  Läs mer
 3. Secta
  Secta
  189 SEK

  Tre brutala mord, utförda med ett par års mellanrum, gäckar Ulrik Nielsen och hans närmaste chef på SÄPO. Tillvägagångssättet är i princip identiskt med ett tidigare mord och allt pekar på en seriemördare. Det finns bara ett problem – det sitter redan en gärningsman dömd för det första mordet. Har han verkligen lyckat begå fler brott under sina permissioner?

  Läs mer
 4. Jag är inte perfekt, tyvärr : Om ångest, oro och konsten att vara snäll mot sig själv
  Jag är inte perfekt, tyvärr : Om ångest, oro och konsten att vara snäll mot sig själv
  45 SEK

  "I Jag är inte perfekt, tyvärr" blandar bloggaren och författaren Michaela Forni högt och lågt allt ifrån råd och actionplaner när ångesten slår till till hur det känns att faktiskt inte vilja leva längre. Boken är en kombinerad dagbok och självhjälpsbok och beskriver hur krav och perfektionism i dagens samhälle bidrar till en växande stress och oro hos unga kvinnor och vilken del sociala medier har i det hela. Med hjälp av yoga, mindfulness och terapi tog sig Michaela själv tillbaka från en period av utmattning. 26 år gammal sa hon upp sig från ett framgångsrikt och välbetalt jobb i ledningen för ett stort medieföretag.

  Läs mer
 5. Hämnden
  Hämnden
  119 SEK

  Vem kan man lita på och vem går över lik för att få sin vilja igenom? Med hämnd som enda mål dras vi in i handlingen till Mannen utan ansikte på ett omtumlande sätt.

  Läs mer
 6. Har du PMS, eller? En peppande bok till alla våra systrar
  Har du PMS, eller? En peppande bok till alla våra systrar
  45 SEK

  I Har du PMS, eller? berättar Charlie och Jenny öppet, roligt och modigt om sina egna erfarenheter av att leva med PMS/PMDS. Hur bemöts man av sin husläkare när man söker hjälp? Vad säger gynekologen? Finns det några mediciner? Hjälper kosttillskott? Kan healing, zonterapi och akupunktur hjälpa? Vilken forskning bedrivs? Varför är det fortfarande så tabubelagt att prata om PMS? 

  Läs mer
 7. Blockkedjor, bitcoin och kryptovalutor : vår tids ekonomiska revolution?
  Blockkedjor, bitcoin och kryptovalutor : vår tids ekonomiska revolution?
  149 SEK

  Den här boken ger dig en grundläggande förståelse för hur kryptovalutor fungerar och varför vi alla kommer att beröras av den nya tekniken. Hur fungerar en kryptovaluta och vad handlar blockkedjetekniken om egentligen? Lär dig begrepp som t.ex. mining, ICO och hodl.

  Läs mer
 8. Är du förberedd?
  Är du förberedd?
  179 SEK

  Prepping har under senaste åren gått från att vara en smal undergroundhobby till en trend - och slutligen mainstream. Den här är en personlig bok av två av Sveriges mest kända experter inom området. Lena Wilderäng (f.d Padukova) är professionell äventyrare med överlevnad som integrerad del av sitt yrke, och Lars Wilderäng är romanförfattare till bla. Stjärnklart - boken som fick Sveriges befolkning att börja preppa. Deras gemensamma brinnande intresse för prepping mynnar ut i mängder av inspirerande tips. Texten är generöst kryddad av personliga erfarenheter och berättelser.

  Läs mer
 9. Delikatesser från Siggesta gård : recept och etiketter
  Delikatesser från Siggesta gård : recept och etiketter
  49 SEK

  Häftet Delikatesser från Siggesta gård innehåller några smakprov från boken, varvat med 12 dekorativa klisteretiketter utformade som griffeltavlor precis som gårdens egna skyltar att sätta på vackra glasburkar med honung, sylt, chutney, fröknäcke, crunch, torkade örter och mycket annat.

  Läs mer
 10. Mer lugn mage med god mat : kokboken för dig med IBS
  Mer lugn mage med god mat : kokboken för dig med IBS
  119 SEK

  Kokbok för IBS-magar en succé! Så många som 1,5 miljoner svenskar lider av magsjukdomen IBS (Irritable bowel syndrome) som bland annat ger smärta, gaser och uppblåsthet. Boken Lugn mage med god mat Sveriges första kokbok för personer med IBS-mage har gjort succé och nu kommer uppföljaren Mer lugn mage med god mat. Recepten är fortsatt fria från lök, vitlök, gluten och laktos och baseras på kostbehandlingen FODMAP en metod som ger tre av fyra personer lugnare mage.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 2595

per sida
Sätt fallande sortering