Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 4024

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Utkiken
  Utkiken
  176 SEK 220 SEK
  Jag söker mej till en plats
  som ger perspektiv åt dagarnas tankar och händelser...
  Läs mer
 2. Lärdomar för livet: Pengar, Kunskap och Moral
  Lärdomar för livet: Pengar, Kunskap och Moral
  176 SEK 220 SEK

  Lärdomar för livet av Gustaf Sandberg är din nyckel till framgång och välbefinnande som ung vuxen. I denna bok utforskas det komplexa samspelet mellan pengar, kunskap och moral.

  Läs mer
 3. Häxknuten
  Häxknuten
  176 SEK 220 SEK

  Vid en bäck intill skogen i Finspång år 1611 blir en ung flicka vid namn Elin brutalt våldtagen och lämnad åt sitt öde. Hennes räddning för henne djupare in i Östergötlands skogar där hon introduceras till en för henne helt ny värld. Hon lär sig att använda naturens krafter och medel och blir vad andra skulle kalla en häxa.

  Läs mer
 4. Sommaren på Storö
  Sommaren på Storö
  176 SEK 220 SEK

  Semesterförväntningarna är höga när Anna och hennes familj anländer till Storö, men Anna själv är osäker på om de kan infrias i år. Den idylliska skärgårdsön lovar lugn och avkoppling med goda vänner. Men bakom Annas leende döljer sig en hemlighet som skymmer sommarsolen.

  Läs mer
 5. När ödet får bestämma
  När ödet får bestämma
  176 SEK 220 SEK

  Året är 1875 i överklassens England, ett samhälle som präglas av överdåd, hemligheter och stram etikett. Markisens äldsta dotter, Adele Heathrow, står i färd med att gifta sig med sin trolovade, den blivande hertigen av Sandringham, som hon känt sedan barnsben. Men som den envisa och nyfikna person hon är, är Adeles önskan om ett helt annat liv - fyllt av upptäckter, äventyr och frihet - ständigt närvarande i hennes drömmar. Adeles tillvaro ställs dock på ända när vicomten Matteo Lancaster, som är en nära vän till hertigen, introduceras för henne under förlovningsfestligheterna. Helt plötsligt finner hon sig uppslukad i hans varma blick, och ödets obarmhärtiga spel gör sig påmint. En känsla som hon aldrig tidigare upplevt väcks i Adele, och livet blir aldrig mer detsamma.

  Läs mer
 6. Från dröm till verklighet - en livsresa
  Från dröm till verklighet - en livsresa
  239 SEK

  Bortdrivna från vårt hem efter andra världskriget landade vår familj i södra Tyskland och byggde upp en ny tillvaro där. I tonåren väcktes mitt intresse för Sverige och jag bestämde mig att tillbringa något år i detta exotiska land. Jag anade inte att det som skulle bli en tur- och returresa blev en enkelresa med slutdestination Roslagen.

  Läs mer
 7. Att vara ärlig mot sig själv, del 2
  Att vara ärlig mot sig själv, del 2
  176 SEK 220 SEK

  ATT VARA ÄRLIG MOT SIG SJÄLV II fortsätter det filosofiska resonemanget från utgångspunkten om individens rätt till frihet som fastställdes i den tidigare första volymen. Här hamnar politiken mer i centrum och det blir verkligen ett moralfilosofiskt manifest för LIBERALISMENS principer om individens rätt till frihet från våld, stöld och förstörelse.

  Läs mer
 8. Att vara ärlig mot sig själv, del 1
  Att vara ärlig mot sig själv, del 1
  176 SEK 220 SEK

  FRIHET och MORAL är verkligen det viktigaste som finns. Samtidigt är det ett enormt svårt filosofiskt projekt att delge och förklara de fullständigt trovärdiga argument som definitivt visar individens absoluta rätt till frihet från våld, stöld och förstörelse. Inte desto mindre så är detta precis vad Anders Johansson här tar sig an i denna mäktiga filosofiska berättelse. Och från altruistisk utgångspunkt. Det är bara när vi respekterar andras fria goda moraliska levnadssätt som vi även respekterar vårt eget fria liv. Och då får vi våra grundläggande mänskliga rättigheter.

  Då kan man uppnå ATT VARA ÄRLIG MOT SIG SJÄLV.

  Läs mer
 9. Solens advokat
  Solens advokat
  198 SEK

  Hur kan en hel värld fångas i en felaktig uppfattning? Hur kan en hel värld tillåta sig att utsättas för dödliga och sjukdomsframkallande gifter och samtidigt rata en av grundförutsättningarna för allt liv, solens ljus?

  Under ungefär 40 år har människor levt i övertygelsen om att solljuset är orsaken till att vi får hudcancer. Kim Wiking skildrar sin kamp för att öppna myndigheternas ögon och ta död på denna teori eftersom den är felaktig.

  Detta är en annorlunda bok som slutar på ett annorlunda sätt, men också en bok som påvisar varför allt fler drabbas av cancer.

  Läs mer
 10. Gustav och lejonet
  Gustav och lejonet
  136 SEK 170 SEK

  Stig in i den underbara världen med Gustav och Lejonet, en berättelse om Gustavs första födelsedag.

  Följ med Gustav på en resa av upptäckter och festligheter, där varje ögonblick är fyllt av magi och överraskning. Från morgonens födelsedagssång och skimrande presenter till äventyret på Öppna förskolan och en spännande utflykt till dammen, sprudlar varje sida av barnslig glädje och spänning.

  Men den största överraskningen väntar när Gustav öppnar ett mystiskt paket och hittar ett goselejon – en ny vän som tar honom med på en resa genom lek och fantasi.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 4024

per sida
Sätt fallande sortering