Böcker

Visa som Listvy Grid

Artiklar 21-30 av 2239

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Röd Vinter
  Röd Vinter
  149 SEK

  Iven har nått sitt slutmål i Östermark: En sedan länge övergiven stad av ruiner. Någon ska hämta upp dem, men i väntan på detta fortsätter Narian sin berättelse, som nu hunnit fram till hur man börjar dämma upp trollens framfart, allt i kampen för att rädda vad som räddas kan. Men samtidigt som han åter trollbinder Iven med sina historia börjar saker och tinga hända omkring ruinstaden de befi nner sig: Den Svarte Riddaren har hittat dem! Frågan är bara om Narian och Vindfot kan stå honom emot.

  Läs mer
 2. Augustas bok
  Augustas bok
  189 SEK

  Augusta Johansdotter, född 1858, levde i en kärv tid då överhetens makt var stark. Tidigt föräldralös blev hon en av många egendomslösa människor med knapp tillgång på mat och bostad liksom på skolgång och sjukvård. Hennes beskärda del blev ett långt liv med skuggor och kanske skärvor av glädje.

  Läs mer
 3. Kulturlådan - till hjälp för dig som jobbar med aktiviteter i äldreomsorgen
  Kulturlådan - till hjälp för dig som jobbar med aktiviteter i äldreomsorgen
  300 SEK

  Hej!
  Jag tror att du jobbar med aktiviteter för äldre. Stämmer det? Har du nån gång drabbats av ”vad i allsindar” ska vi prata om idag? och samtalsämnena tar slut. Jag skulle vilja ge dig inspiration, tips och idéer på olika teman inför aktivitetsträffar.
  Utifrån ett tema kan du själv skräddarsy dina egna reminiscenslådor.

  Läs mer
 4. Grädda tills de är färdiga
  Grädda tills de är färdiga
  220 SEK

  I boken “Grädda tills de är färdiga…” bjuder vi på både gamla och nya kakrecept Tärna socken, men också på berättelser om var recepten kommer ifrån och om kvinnorna som bakat kakorna.

  Läs mer
 5. Den kristna anarkisten
  Den kristna anarkisten
  189 SEK

  Kristen vänster! Vad är det? I Danmark finns det en kristen fackföreningsrörelse. I Sverige existerar inte fenomenet trots att kristendomen har sonen till en snickare som förebild. Här är kristenheten inskränkt till en akademisk medelklass med tjänst i den offentliga sektorn. Den kristna anarkisten Erik Stenwall tror att det beror på strävsamma föräldrar som sett till att hålla ungdomarna borta från olika frestelser och istället betonat utbildning och karriär. Detta har naturligtvis varit positivt i sig. Nackdelen är att verklighetens folk från näringslivet och fackföreningsrörelsen är relativt marginellt representerade som aktiv del i de kristna församlingarna.

  Läs mer
 6. Körkarlen
  Körkarlen
  249 SEK

  Ett brutalt dubbelmord i en tävlingsbil under Kungliga Automobilklubbens stora vintertävling 1920 blir början på en jakt efter en mystisk körkarl, en chaufför vars identitet länge gäckar polisen i Stockholm.

  Läs mer
 7. DeeDee’s KatTRAMSor
  DeeDee’s KatTRAMSor
  189 SEK

  Jag har haft katter oavbrutet sedan 1972, för det mesta fyra men de sista åren bara tre. Eftersom jag också tycker om limerickar så har jag använt mig av den formen för att beskriva katter och människor, med blandat resultat måhända.

  Läs mer
 8. The Wines of Provence - Tricolour
  The Wines of Provence - Tricolour
  329 SEK

  Provence is the rosé wine world leader, but less well-known for fantastic red and white wines. This is not a coffee table book, but a guide to the wonderful world of wine in one of the most beautiful regions of France. It is easy to read, richly illustrated and filled with facts to help you find your favourite wines or plan a visit to a region where they have been making wine for 2600 years. It includes the history of wine in Provence, facts about the all-important terroirs and appellations, the grape varieties, work in the vineyard, vinification of white, red and rosé wine and the different characteristics of each.

  Läs mer
 9. Sara och trampolinen - när man vill fast det är läskigt
  Sara och trampolinen - när man vill fast det är läskigt
  169 SEK

  Sara är sex år och fullkomligt älskar vatten. Hon kan alla simsätt, utom fjärilsim och hon har tagit massor med simmärken.Men det är något med höjder. Höjder är läskiga.

  Läs mer
 10. Viskningar i lunden
  Viskningar i lunden
  199 SEK

  Frans Hedelius, en ny stjärna på den svenska poesihimlen befinner sig i sin stuga vid koloniområdet Linnea i Eskilstuna för att i lugn och ro skriva färdigt diktsamlingen, Viskningar i lunden. Förlaget tror stort på honom och hans första diktsamling rönte stor uppmärksamhet.
  Samtidigt är Henry Widman på besök hemma hos konstnären Axel Carlgren i dennes hus på Köpmangatan och njuter en sensommarfest i augustimörkret. När han lämnar konstnären har denne druckit sig redlöst onykter och somnat.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 21-30 av 2239

per sida
Sätt fallande sortering
Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se