Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 4005

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Hemlig fågel från Harstena
  Hemlig fågel från Harstena
  189 SEK

  På Harstena pågår undervisning i den ambulerande skolan.
  Året är 1895 och ett av skolbarnen är Vilhelm Magnusson.
  Vilhelm är nio år och kommer ett drygt decennium senare att lämna denna sin uppväxtö i Gryts skärgård. Han ska komma att göra en spikrak karriär inom polisen. En karriär som ska leda honom in i den hemliga säkerhetspolis som inrättas i orostiderna i upptakten till Andra världskriget.

  Läs mer
 2. Vid flodens mynning
  Vid flodens mynning
  189 SEK

  Plötsligt sker det som man inte vill ska hända ens familj, tragedin slår till och det blir dags för föremålet att byta ägare. Föremålet med sin magiska kraft är eftertraktat och det finns många som vill förvalta det ...
  Men för att få ha det i sin ägo måste man följa vissa spelregler.

  Läs mer
 3. Felinka
  Felinka
  176 SEK 220 SEK

  I Felinka följer vi en unik resa av mod och uppror. Journalistparet Ali och Amina flyr från Syrien, där de har avslöjat korruption och vanstyre. I den trygga famnen av en hästgård i Sverige föds Felinka, ett exceptionellt begåvat barn. Uppvuxen i två världar avslöjar Felinka det förgiftande greppet som religion har över utveckling och självförverkligande.

   

  Från Akalla till världens yttersta hörn utmanar Felinka maktens män och avslöjar hur hot, terror och oheliga allianser släcker hoppet om en trygg och fredlig framtid för oss alla. Karismatiskt och skickligt, visar Felinka upp en både ödmjuk, kärleksfull och obändig kraft med en ny vision av hoppfull framtid. Följare världen över anar morgonluft för en frihetsrörelse av oanad styrka.

   

  Berättelsen bjuder in läsaren på en gripande resa där vindarna av förändring hotas att stängas ute av maktens manipulativa hand.

   

  Felinka är en inspirerande berättelse om en ung orädd person som vågar göra skillnad och kämpar mot de förväntningar och krav som låser fast oss alla.

  Läs mer
 4. I spåren efter Fenella Moray
  I spåren efter Fenella Moray
  176 SEK 220 SEK

  I spåren efter Fenella Moray är en oemotståndlig feelgoodroman med en historisk vändning.

  Läs mer
 5. Steelwings - Rockdrömmen
  Steelwings - Rockdrömmen
  176 SEK 220 SEK

  Steelwings - Rockdrömmen är en episk berättelse om överlevnad, återfödelse och odödlig rock’n’roll.

  Läs mer
 6. Introspektion
  Introspektion
  176 SEK 220 SEK

  Introspektion är en bok som handlar om oss, vanliga människor, och om alla de frågor och funderingar som vi ställer under livet, frågor som ofta är utan svar. Här är vi som möter olika utmaningar och hinder. Ibland vinner vi, ibland förlorar vi, och det är en del av vår livsresa. Till skillnad från de yttre hindren, möter vi ständigt de gömda, osynliga och mäktiga hindren som vi sällan kan övervinna. Vem är vår bästa vän och största fiende?

   

  Vi behöver inte leta runt.
  Vi behöver bara titta i spegeln.

  Läs mer
 7. Varje halvtimme
  Varje halvtimme
  176 SEK 220 SEK

  Upptäck nycklarna till existens och framtiden i Varje Halvtimme – en fascinerande filosofisk resa genom existentialism och artificiell intelligens.

   

  Boken, med utgångspunkt i 2023, utforskar livets mening och betoningen på det nuvarande ögonblicket med ett intrikat fokus på kärnprinciperna inom existentialism. Författaren sammanflätar idéer från tolv framstående filosofer och sex författare för att skapa en kompass för den moderna människan, där varje halvtimme blir en möjlighet att forma vårt öde. Genom reflektioner och observationer guidar författaren läsaren genom livets essens.

   

  Varje Halvtimme utgör en resa mot självinsikt och en förståelse för mänsklighetens existentiella dilemman.

  Läs mer
 8. Vi kom från Johannes
  Vi kom från Johannes
  176 SEK 220 SEK

  Alldeles ini hjärtat brast det för honom. Inget fanns till honom och de sina.

  Det kom ett vrål ifrån tårna och magen.

  Ett vrål ifrån hjärtat och det ekade i hela huvudet.

  Satan ta kråkorna.

  Vi kom från Johannes berättar om ursprung och vad som bärs och färdas genom generationer. Det är en släktberättelse om människor i periferin, om de som jobbat och slitit för att hitta en plats, sin plats, sig.

  Läs mer
 9. Folke – Den ömhjärtade Bernadotten
  Folke – Den ömhjärtade Bernadotten
  176 SEK 220 SEK

  Folke Bernadotte tvingades av hovet och sin farbror Gustav V att överge sin utomäktenskapliga dotter för att aldrig återse henne igen. Som en botgöring lovar han flickans mor att uträtta något betydande för mänskligheten.

  Läs mer
 10. Flickan i spegeln
  Flickan i spegeln
  160 SEK 200 SEK

  Saga ska fylla tio år och bor med sin mamma, pappa och lillebror i Svalöv, ett litet samhälle i södra Sverige.
  Hon känner sig ofta ensam och osäker. Det är nästan som att hon är osynlig. Alla har kompisar i skolan men hon har inga. Saga tänker ofta att hon inte är bra nog och att hon är fel. Hon längtar efter att bli sedd.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 4005

per sida
Sätt fallande sortering