Böcker

Böcker
Visa som Listvy Grid

Artiklar 31-40 av 2448

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Vandra och njut
  Vandra och njut
  189 SEK

  Njutvandring är det nya sättet att umgås. Med lokalt lagad mat istället för frystorkat, nybäddad säng på hotell istället för sovsäck i tält. Med dagsetapper, lätt bagage och spännande kulturupplevelser där vandringen blir mer njutning än prestation. Amelia Adamo och Lotta Byqvist tar med läsaren på underbara vandringar i Sverige och Europa. De delar med sig av experttips kring ryggsäck, skor och annan utrustning, om vad som händer i kroppen, knoppen och själen när man vandrar, om varför det är så härligt att vandra i grupp och dela upplevelserna utan att ge avkall på de tysta stunderna. Det här är boken för alla som vill vandra, umgås och njuta, såväl nybörjare som vana utövare.

  Läs mer
 2. Träna ditt minne : 28 metoder för bättre studieteknik, effektivare arbetsliv
  Träna ditt minne : 28 metoder för bättre studieteknik, effektivare arbetsliv
  180 SEK

  Hjärnan är plastisk och upphör aldrig att lära, det vet vi vid det här laget. Men hur är det med minnet? Hur ska vi i en tid med mängder av supersnabb information kunna ta in, sålla och  sortera och dessutom minnas det vi lärt oss? 

  Läs mer
 3. Get your sh*t together : hur du slutar oroa dig över vad du borde göra så du kan avsluta det du måste få gjort och ägna dig åt det du vill göra
  Get your sh*t together : hur du slutar oroa dig över vad du borde göra så du kan avsluta det du måste få gjort och ägna dig åt det du vill göra
  175 SEK

  NEW YORK TIMES BESTSELLER FRÅN FÖRFATTAREN TILL THE MAGIC OF NOT GIVING A F*CK OCH YOU DO YOU! Den smartaste, mest frispråkiga och minst begränsande självhjälpsbok du kan hitta för att leva det liv du drömmer om.

  Läs mer
 4. Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant
  Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant
  175 SEK

  Två tomma, svarta hål. Det är beviset på att under sker. På att det finns mirakel. Och beviset för att jag  fick uppleva ett.

  Läs mer
 5. Sportgenen : vetenskapen bakom enastående idrottsprestationer
  Sportgenen : vetenskapen bakom enastående idrottsprestationer
  45 SEK

  Är det förutbestämt vilka som når stjärnstatus? I denna kontroversiella och medryckande kartläggning över idrottsliga prestationer tar Sports illustratedjournalisten David Epstein sig an arv- eller miljödebatten och studerar hur långt vetenskapen har kommit för att lösa denna stora gåta.

  Läs mer
 6. HeatoN : Livet på spel
  HeatoN : Livet på spel
  45 SEK

  Säg Emil Christensen och namnet klingar bekant. Säg HeatoN och miljoner och åter miljoner fans vet precis vem du pratar om. Den levande legenden som började med gaming i pojkrummets ensamhet för att sluta som världens främsta Counter-striker är nu aktuell med en memoarbok.

  Läs mer
 7. me too : Så går vi vidare - Röster, redskap och råd
  me too : Så går vi vidare - Röster, redskap och råd
  175 SEK

  #metoo Så går vi vidare är ett samtidsdokument över en rörelse som sällan skådats i Sverige och världen. Bokens syfte är att hålla debatten vid liv och även inkludera grupper som inte känt att rörelsen handlar om dem. Me too berör oss alla oavsett om man själv drabbats och oavsett vidden och graden av utsatthet. Tystnaden har fått råda tillräckligt länge. 

  Läs mer
 8. Kontakt! En svenska krigsman i kampen mot terrorn
  Kontakt! En svenska krigsman i kampen mot terrorn
  45 SEK

  Axel lämnar sin karriär som officer i de svenska specialstyrkorna för att arbeta som personskyddsoperatör i krigets Irak. Han kastas genast in i intensiva stridssituationer som sätter alla hans förmågor på prov. Trots tragiska förluster av vänner och kollegor, och de privata utmaningar som livet som legosoldat innebär, fortsätter Axel på sin inslagna väg. Den leder så småningom till Kurdistan där han bland annat hjälper till i kampen mot terrorist sekten IS eller som Axel föredrar att benämna dem Daesh.

  Läs mer
 9. Skiljas utan att förlora sig själv
  Skiljas utan att förlora sig själv
  45 SEK

  Efter tolv års äktenskap blev Michael Larsen lämnad av sin fru och hamnade i en negativ spiral av sorg, rädsla, ältande och dåligt självförtroende. All energi gick åt till att anpassa sig till en annan människas beslut, istället för att ta tag i sitt liv och betrakta det som sitt och inte bara deras.

  Läs mer
 10. Vi gör ingen stor sak av det här : samlade absurda betraktelser
  Vi gör ingen stor sak av det här : samlade absurda betraktelser
  175 SEK

  En samling roliga och bisarra berättelser i gränslandet mellan lögn och sanning. Han har Obama hemma på en fika, spelar frisbeegolf med Påven, tröstar Dalai Lama och råkar drämma en burk med honung i ansiktet på Meryls Streeps barnbarn. Andra gånger är han snubblande nära verkligheten och går loss på fenomen som irriterar honom. Det kan börja med ett sms eller en världshändelse. Oftast vet man inte vad som är själv upplevt och vad som är påhittat.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 31-40 av 2448

per sida
Sätt fallande sortering