Böcker

Visa som Listvy Grid

Artiklar 31-40 av 2328

per sida
Sätt fallande sortering
 1. till toner från pianoön
  till toner från pianoön
  189 SEK

  till toner från pianoön

  Läs mer
 2. RYWKA OCH JANINA. Två polskjudiska flickors vittnesbörd om Förintelsen
  RYWKA OCH JANINA. Två polskjudiska flickors vittnesbörd om Förintelsen
  189 SEK

  14-åriga Rywka Lipszyc:s och 13-åriga Janina Hescheles dagböcker vittnar om två barns nästan ofattbara uthållighet och överlevnadsförmåga under Förintelsen

  Läs mer
 3. Ett berg med berättelser ur pastor Ki-Dong Kims liv
  Ett berg med berättelser ur pastor Ki-Dong Kims liv
  100 SEK

  Även om det har gått femtio år sedan jag lämnade min hembygd, har jag fortfarande minnen av skratt och tårar. Ja, minnen av mitt hem. Genom mitt skrivande besöker jag än en gång mitt hem idag. Numera ser jag inte några av mina jämnåriga i min hembygd, utan det som fångar min blick är äldre människor med grått hår. Till skillnad från dessa åldrade seniorer, ser berget ut att bli allt yngre, målat som det är i underbara toner av grönt och blått. Historia har skrivits under många år i den här bygden, och jag drar mig till minnes de berättelser som bara berget och jag känner till. (Utdrag ur förordet)

  Läs mer
 4. Historien om Entreprenören Souheil Sosso Bcheri
  Historien om Entreprenören Souheil Sosso Bcheri
  350 SEK

  ”Det finns kanske ingen rättvisa,
  men det går att vinna ett slag även
  från underläge. Glöm inte det!”

  Läs mer
 5. Dikt midskepps - berättelser från de sju haven
  Dikt midskepps - berättelser från de sju haven
  189 SEK

  Åter på rätt kurs – för tjugo nya, spännande, gripande, galna, intressanta, romantiska, humoristiska och stämningsfyllda berättelser. Av sjöfarare om sjömanslivet på de sju haven.

  Läs mer
 6. Möbelstoppning som hantverk
  Möbelstoppning som hantverk

  Med nästan 400 vackra fotografier och förklarande illustrationer är detta troligen den mest grundliga beskrivning av möbelstoppningens och tapetseraryrkets grundläggande arbetsmoment som någonsin gjorts.

  Läs mer
 7. Vintergatan
  Vintergatan
  149 SEK

  Berättelser som får oss att reflektera över vår samtid och framtid.

  En bebis lämnas kvar på tåget. Ett äktenskaps smärtsamma hemligheter kommer i dagen. En kvinna försvinner spårlöst på en skärgårdsö. Vanliga människor, som du och jag, drabbas av oväntade händelser mitt i den annars så förutsägbara vardagen.


  Läs mer
 8. Kidnappad
  Kidnappad
  189 SEK

  Bianca Petrén är den sista som träffar familjens gode vän innan han blir mördad. Några dagar senare försvinner Biancas trettonåriga dotter Philippa spårlöst. En vit skåpbil med tyska registreringsskyltar är det hetaste spåret.

  Läs mer
 9. Lik och Lussebullar
  Lik och Lussebullar
  189 SEK

  Jag har läst Maria Lang sedan tonåren och verkligen älskar hennes böcker. Det var därför jag beslöt att försöka skriva en “mysdeckare” i hennes anda, fast i min hemmiljö. Det är bara det att så fort den första var färdig så dök det upp en till.

  Läs mer
 10. Gammal vänskap - Gamla oförrätter
  Gammal vänskap - Gamla oförrätter
  189 SEK

  Huvudpersonerna i Gamla vänner - Gamla oförrätter är de gamla studentkamraterna och bästa vännerna Älva och Astrid. De två avser att tillbringa några lugna dagar tillsammans under sommaren, och bara njuta!

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 31-40 av 2328

per sida
Sätt fallande sortering