Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 4152

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Tinder och en dejt till!
  Tinder och en dejt till!
  176 SEK 220 SEK

  Efter ett liv som uppoffrande hustru och mamma, finner vår protagonist Sofia sig plötsligt ensam och fri efter en bitter skilsmässa. Hon är redo att återupptäcka sig själv och kliver in i den moderna dejtingvärlden genom Tinder. Sofia kastar sig in i en virvelvind av passionerade möten, bisarra personligheter och oförglömliga upplevelser – från gränslösa njutningar till oväntade besvikelser.

  Med humor och ärlighet skildrar “Tinder och en dejt till” Sofias resa genom Tinders djungel; en resa fylld med både guldkorn och fallgropar. Hon möter män som söker allt från flyktiga förbindelser till djupa emotionella band och allt däremellan. Genom sina äventyr utvecklar Sofia en förståelse för sig själv och vad hon verkligen söker i livet.

  Erika Ekroos tar läsaren med på en intrikat resa där gränsen mellan verklighet och fiktion suddas ut. Detta är en berättelse om att våga, att förlora sig själv för att åter bli hel, och att finna kärleken i det oförutsägbara. “Tinder och en dejt till” är en fängslande roman om modet att börja om och att våga älska på nytt.

  Läs mer
 2. De enfaldigas sammansvärjning
  De enfaldigas sammansvärjning
  176 SEK 220 SEK

  Kliv in i den politiska virvelvinden i De enfaldigas sammansvärjning, en fängslande roman som levandegör komplexiteten i vår tids politiska dynamik genom en fascinerande skildring av Demokratiska Nationella Partiet under ledning av Kenny Åkerman.

  Denna bok avtäcker de intensiva och ofta dolda interna striderna som utspelar sig bakom ett partis offentliga ansikte. Följ med på en gripande resa till ett flyktingläger, där flygblad fladdrar genom luften som svekfulla löften, och bevittna hur varje karaktär intrikat vävs samman i en komplex väv av maktspel och ideologiska ståndpunkter.

  De enfaldigas sammansvärjning är mer än en politisk berättelse; den är en djupgående reflektion över vår samtid, ett drama fyllt med mänsklighet och en skildring av de oanade konsekvenserna av våra val.

  Läs mer
 3. Audrey James - Den försvunna staden
  Audrey James - Den försvunna staden
  176 SEK 220 SEK

  För elva år sedan försvann Audrey James pappa spårlöst. Nu har Audrey och hennes mamma flyttat för att börja om, men mysteriet om pappans försvinnande hänger kvar. När Audrey hittar en dold dagbok fylld med sin pappas anteckningar från hans expeditioner som arkeolog, bestämmer hon sig för att följa ledtrådarna som för honom till Marockos djungel. Vad hon upptäcker där är förbluffande - en hemlig portal till landet Hagoria, hem till Dikorias förlorade stad.

  Dikoria är en fascinerande undervattensvärld där både människor och vattenfolk lever under tyrannen kung Malokis hårda regim. Med hjälp av nya och gamla vänner - inklusive de lokala invånarna Pasani och Rokina - kastar sig Audrey in i ett äventyr fyllt av magi och fara. Målet är klart: att rädda Dikorias invånare och hitta hennes pappa.

  Följ med på en oförglömlig resa genom en värld fylld av under och mysterier. Men kan Audrey lösa gåtan och återförena sin familj?

  Audrey James och den försvunna staden är en gripande äventyrsroman som blandar magi, mod och familjeband.

  Läs mer
 4. Vänskapsviljan
  Vänskapsviljan
  179 SEK

  "Vänskapsviljan" är en uppföljare till "Vänskapsväven", där vi fortsatt får följa Elin, Julienne och Lykke. Men nu är det inte bara deras relationer som vävs ihop, de behöver också ifrågasätta om de har viljan att bjuda in en ny person i gruppen – Amanda.

  Läs mer
 5. På okänd mark : En företagsresa med utmaningar, framsteg och värdefulla insikter
  På okänd mark : En företagsresa med utmaningar, framsteg och värdefulla insikter
  0 SEK

  Här är bara en bråkdel av innehållet i boken:

  • Upptäck på s. 101 principen som revolutionerade författarens produktivitet – och hur den kan förändra ditt liv.
  • Lär dig hemligheten bakom att skapa ett erbjudande som är svårt att säga nej till, kapitel 31.
  • På s. 220 avslöjar boken den mest avgörande egenskapen för varje entreprenör som drömmer om framgång.
  • Ta reda på vad de 1 procent bäst betalda människorna vet på s. 237 – och hur du kan använda denna kunskap.
  • I kapitel 40 finner du vad som skiljer de mest långvariga entreprenörerna från resten, ett måste för alla som siktar på långsiktig framgång.
  Läs mer
 6. Viskleken
  Viskleken
  176 SEK 220 SEK

  VISKLEKEN är den sanna och hjärtskärande berättelsen om den mardröm en familj hamnade i när de felaktigt anklagades för att ha misshandlat sin nyfödda dotter. Att hon var benskör och förlossningen svår doldes tidigt genom ofullständig journalföring. När föräldrarna sökte vård för dotterns skador
  och symtom blev de efter en snabb och summarisk utredning åtalade. Man påstod att de själva orsakat skadorna hon ådragit sig vid förlossningen. Familjen slogs i spillror – pappan dömdes till fängelse och dottern och hennes bror tvångsplacerades i familjehem.

  Hur är detta möjligt i en rättsstat?

  VISKLEKEN är en djupt engagerande och emotionellt laddad ögonöppnare som kastar ett tydligt ljus över de komplexa och ofta dolda aspekterna av vårt rättssystem. En viskleksliknande förvrängning av sanning och fakta leder till att samhällets kontrollinstanser och myndigheter varken klarar av att upprätthålla rättssäkerheten eller att skydda barn när läkare tillåts agera domare. Det är en skildring som kommer att stanna kvar hos dig länge.

  Läs mer
 7. En clowns död
  En clowns död
  189 SEK

  Ståuppkomikern Måns Hall är i slutet av sin karriär och är inbokad att framträda vid en parkinvigning i Trelleborg. Under öppningsceremonin sprängs han i luften. Vem var egentligen det tilltänkta offret? Under utredningen dyker fler fall upp. På vilket sätt kan de knytas till varandra?

  Kriminalkommissarie Joel Dahlin och hans grupp tvingas söka sanningen i en småstadsvärld fylld av korruption och maktmissbruk.

   

  Tomas Ahlbeck har en lång bakgrund som kriskommunikatör inom offentlig sektor, samt som internationellt turnerande ståuppkomiker. En clowns död utspelar sig i hans tidigare hemstad Trelleborg och är den första i en serie böcker om kriminalkommissarie Joel Dahlin och hans team.

   

  Läs mer
 8. Love och lillasyster
  Love och lillasyster
  128 SEK 160 SEK

  Hur kan man känna så mycket kärlek och så mycket frustration samtidigt?

  För Love är dagarna en berg- och dalbana av känslor. Mamma säger att hon älskar både Love och lillasyster Lilja mest i hela världen, men varför känns det då som om Love alltid hamnar i kläm? Med Lilja i familjen blir inget som förut. Lilja tuggar på Loves viktiga saker, och mamma verkar alltid vara arg på Love.
  Genom illustrerade vardagssituationer visar ”LOVE OCH LILLASYSTER” hur små handlingar och stora känslor samexisterar i livet mellan ett äldre syskon och en ny liten familjemedlem. Tillsammans med Love får vi uppleva stunder av ilska, avund, men också oändlig kärlek och förståelse.

  Följ med på en resa där barns perspektiv får stå i centrum och där viktiga samtal om känslor och
  strider kan leda till en bättre förståelse mellan vuxna och barn. Öppna boken, börja samtalet och upptäck hur vi tillsammans kan förändra livet.

  Läs mer
 9. Norrsken
  Norrsken
  176 SEK 220 SEK

  Förbered dig på att dras med i en tid och plats där själar inte alltid finner frid, och där varje förändring i norrskenet kan föra med sig en ny, mörk upptäckt.

  Läs mer
 10. Svarta hål och körsbärsblom
  Svarta hål och körsbärsblom
  176 SEK 220 SEK

  SVARTA HÅL OCH KÖRSBÄRSBLOM är inte bara en berättelse om sjukdom; det är en berättelse om hopp och återhämtning, om att finna ljus i mörkret och styrkan att kämpa för dagar fyllda med körsbärsblom i stället för svarta hål.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 4152

per sida
Sätt fallande sortering