Böcker

Visa som Listvy Grid

Artiklar 31-40 av 2310

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Det autoimmuna köket
  Det autoimmuna köket
  149 SEK

  Är du nyfiken på läkande autoimmun kost? Lider du av magbesvär, allergier, kronisk inflammation, ledvärk eller autoimmun sjukdom? Då passar denna kokbok dig. Följ guiden på 28 dagar och upplev alla hälsovinster som autoimmun kost kan ge. 

  Läs mer
 2. Så snyter man en sötnos
  Så snyter man en sötnos
  170 SEK

  ”Hon är ungefär 1,72 lång, väger säkert inte mer än att hon måste ha hantlar i fickorna för att inte blåsa omkull när hon går över Stortorget. Det cendréfärgade håret är konstfärdigt uppsatt i en slarvig tofs i baknacken, Hon har säkert fått betala en slant för den hos frissan och favoritstassen är en mörkblå dräkt.”

  Läs mer
 3. Den inre ryttaren - personlig utveckling för ryttare
  Den inre ryttaren - personlig utveckling för ryttare
  260 SEK

  Vill du bli en medveten och ansvarsfull ryttare som får hästen att bli avspänd? Se då till att aldrig lämna något åt slumpen, ta istället kontroll över och ansvar för dina känslor och reaktioner på ett konstruktivt sätt. Den inre ryttaren ger dig nya insikter, ny kunskap och ökad förståelse för hur du genom personlig utveckling kan utveckla känslan och få ett bättre samspel med hästen.

  Läs mer
 4. Mammas recept
  Mammas recept
  299 SEK

  Hade din mamma eller mormor också en handskriven receptbok, som nött i kanterna innehöll släktens allra mest använda recept? Och bar din mamma eller släktingar på livshistorier som stundom delades med dig när ni allesammans möttes i köket för att baka?

  Läs mer
 5. Pojken med den blå ryggsäcken
  Pojken med den blå ryggsäcken
  139 SEK

  "Pojken med den blå ryggsäcken" bygger på en sann historia om en ensamkommande pojke och är också en berättelse om kärlek med förhinder, en cementerad hederskultur och svensk dubbelmoral.

  Läs mer
 6. Kvantfilosofi - Vågfunktionens idéhistoria och andra texter
  Kvantfilosofi - Vågfunktionens idéhistoria och andra texter
  139 SEK

  Från 2010 till 2015 har jag lagt fram en delvis annorlunda syn på filosofi och inte minst fysik som ämnen som fortsätter att belysa varandra trots att de nuförtiden utvecklas rätt separat. Är filosofin egentligen smygvetenskap? Är fysiken egentligen smygfilosofi?

  Läs mer
 7. Dynamic Ontology - The technology to solve the world’s biggest challenges
  Dynamic Ontology - The technology to solve the world’s biggest challenges
  199 SEK

  My Gift to You

  With the book you are holding in your hand, I am giving you what might be the most important innovation-related intellectual property of our time.

  What if you could build a machine that solves everything from hunger to poverty to the world’s environmental problems? Or that takes the United Nations’ development goals and solves them ten times faster? With the technology I describe in this book, I believe that these things can be accomplished. What if the world’s largest software company has not yet been created? Dynamic ontology is the solution to everything. It can be built, and the time to build it is now. Let me show you how.

  Läs mer
 8. Ledarskap i praktiken
  Ledarskap i praktiken
  249 SEK

  Idén till boken Ledarskap i praktiken fick jag efter att ha gått en ledarskapskurs för några år sedan. Jag frågade en av kursledarna hur jag skulle omsätta dennes teorier i praktiken, i min verksamhet och vardag. Svaret jag fick var inget vidare, en svävande utvikning som inte gjorde mig klokare. Då bestämde jag mig för att göra ett eget koncept, som jag kom att kalla Ledarskap i Praktiken. Jag ville ta fram ett material, en bok, som ger mig stöd i min yrkesroll som ledare.

  Läs mer
 9. Med huvudet i sanden
  Med huvudet i sanden
  295 SEK

  Med huvudet i sanden är en grävande rövarhistoria och upptäcktsresa i serien Civilisationen kärna och en uppföljning till böckerna Sextioårskrisen och Bicicletas och Saltomortaler från 2009. Den ges ut 2019 tillsammans med kriminalromanen I väntan på syndafloden som båda behandlar tillståndet i världen och kriget mot Gaia men ur en liten annan vinkel. Vilka är egentligen rövarna och självmordsbombarna till den värsta terroristattacken i mänsklighetens historia, som redan utrotat tusentals livsformer och nu hotar Gaia, vår enda planet?

  Läs mer
 10. Sjuttioårskrisen
  Sjuttioårskrisen
  295 SEK

  Egentligen är det mycket enkelt. Vi har levt över våra tillgångar och lånat av vår framtid. På en enda generation, vår generation så har vi få utvalda hetsätare som haft turen att födas i vår rika del av världen lyckats med konststycket att konsumera så mycket att vi nu hotar själva balansen hos ”Gaia” - vår levande planet. På endast sjuttio år så har vi stört det delikata ekosystem som det tagit jorden många miljarder år att skapa. Vi välavlönade män med bonus, aktieportfölj och förmånsbil som styr den tid som framtida generationer nog kommer att kalla den svarta epoken. För det är inte de hårt arbetande kvinnorna på långvården, arbetslösa ungdomar eller de fattiga i Afrika, Latinamerika och Asien som eldat upp vår framtid. Det är vi ”korkade vita män”.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 31-40 av 2310

per sida
Sätt fallande sortering