Böcker

Visa som Listvy Grid

Artiklar 31-40 av 2255

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Från Malmö till Mumbai - Sju månader i egen bil genom Asien
  Från Malmö till Mumbai - Sju månader i egen bil genom Asien
  295 SEK

  En bok om ett fantastiskt äventyr, en reseberättelse och en kittlande inspirationskälla för dem som funderar på en liknande långresa.

  Läs mer
 2. Att leda förändringar
  Att leda förändringar
  249 SEK

  Till alla chefer och ledare som är mitt i eller står inför en förändring – LÄS DEN HÄR BOKEN! Den handlar om HUR du leder och lyckas med dina förändringar. På ett inspirerande och enkelt sätt presenterar Catrin Brodin ett antal  framgångsfaktorer för lyckade förändringar.

  Läs mer
 3. Vid behov
  Vid behov
  200 SEK

  Willy Olson, en god vän och författare till böckerna ”Obotligt Rotlös” och ”Create Diem”, har dristat sig till att utkomma med en s.k. Dassbok kanske snyggare uttryckt Toalettlitteratur, vilken kan hängas på en krok i närheten av den sittande. Att ett gott skratt förlänger livet är vi alla överens om, och hoppas att det även kan inverka positivt på peristaltiken.

   

  Läs mer
 4. Att bränna en bock
  Att bränna en bock
  80 SEK

  Jag ska bränna ner bocken. Tanken chockar mig men känns samtidigt självklar. Att göra det skulle ge mitt liv någon slags mening. ”Du ska brinna!” De senaste två åren har julbocken i Gävle inte brunnit. Benny Fröjd och huvudpersonen i hans novell tycker det är dags att ändra på det nu.

  Läs mer
 5. Hittebarnsdröm
  Hittebarnsdröm
  189 SEK

  En tonårskilles möten med människor och djur i en by i Östergötland.

  Läs mer
 6. The Official Story of Liverpool's 2018-2019 Season
  The Official Story of Liverpool's 2018-2019 Season
  199 SEK
  • Officiellt Liverpool FC-projekt med stöd från klubben 
  • Exklusiva intervjuer med klubbpersonal och spelare 
  • En av klubbens mest framgångsrika säsonger under Premier League-tiden 

  Läs mer
 7. Tänkte på en sak till...
  Tänkte på en sak till...
  98 SEK

  Har du kört fast? Går du på tomgång? Ser du ingen väg varken framåt eller bakåt? Här får du rådet som verkligen sätter igång dig!

  Läs mer
 8. Ett dygn på M76
  Ett dygn på M76
  189 SEK

  Under ett böljande dygn på psyket förförs Linn, 25, av något som känns som en dröm men som är verklighet för de allra flesta som blir inlåsta på en psykiatrisk mottagning. Vissa är där för att deras verklighet är en dröm. Andra är där för att aldrig vakna upp. Någon är här för att han behövde ett jobb och ytterligare någon för att hon älskar sitt jobb men egentligen själv är galen och känner sig som hemma. Vårdmottagningens akvariemal bär de flestas hemligheter så vad händer när ditt husdjur går bort? Levnadsödena är många och olika men ändå hamnade de alla på samma plats och när det inte kan bli mer sjukt, ja då frågar jag dig: Får man skratta åt någon annans verkliga dröm?

  Läs mer
 9. MÖRKER
  MÖRKER
  199 SEK

  WOHLTORNSMORDEN är serien om kriminalkommissarie Gerhard Wohltorn. MÖRKER är den andra delen.

  Läs mer
 10. A Perfect Relationship
  A Perfect Relationship
  159 SEK

  Julia is a vivacious young woman living a stable life in Stockholm with her boyfriend, Jacob. During a weekend trip to Paris she engages in a passionate affair with Eric, her friend and former au pair charge. For a while Julia’s double life goes well and she believes she’s struck a balance between her roles as girlfriend and lover. Then the trouble starts... Luckily Julia has her best friend Lisa standing staunchly by her side. With warmth and humor, Lisa loyally helps Julia stay grounded. Who will Julia choose, her lover or her boyfriend?

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 31-40 av 2255

per sida
Sätt fallande sortering