Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2925

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Internutredaren
  Internutredaren
  220 SEK

  Länskriminalens sektion för särskilda insatser – SSI – har ansetts vara Stockholmspolisens spjutspets mot den grova organiserade brottsligheten. Under flera års tid har man visat enastående resultat. Men det börjar bli tydligt att resultaten har uppnåtts genom våldsamma och olagliga metoder. Även mutor och korruption förekom.

  Läs mer
 2. Bortom vreden
  Bortom vreden
  220 SEK

  Felicia stirrade på bandaget runt sin terapeuts hand. Hon visste inte om det var läge att fråga vad som hade hänt. Terapeuten hann före och berättade att hon skar sig när hon skulle kasta glasflaskor. Men det var en lögn. Händelsen som orsakat såret under bandaget var mycket mer urspårad än så.

  Läs mer
 3. När körsbärsträden blöder
  När körsbärsträden blöder
  220 SEK

  Det är en oktoberdag när katastrofen slår till. Ingen förstår riktigt vad som hänt. Att han avlidit av ett hagelskott mitt i bålen från några meters avstånd kan rättsläkaren konstatera, men vem som har gjort det verkar omöjligt att lista ut. Släkt, vänner, grannar och socialtjänsten förhörs, men ingenting som förklarar mordet dyker upp.

  Läs mer
 4. Ingenting kan växa i mörker
  Ingenting kan växa i mörker
  189 SEK

  “Ingenting kan växa i mörker” är en inspirerande bok där Lars-Åke Andersson berättar sin historia om att ta sig ur ett långt liv av missbruk. Trots motgångar, sjukdomar, smärta och sorg har Lars-Åke haft en positiv förtröstan till sitt program och sina strategier. Detta har gjort att han har överlevt och fortfarande är drogfri. Att arbeta med sitt beroende, hitta framkomliga strategier och förhållningssätt har även lett till att Lars-Åke kan hantera sina diagnoser ADHD och PTSD.

  Läs mer
 5. Adalbert biografi
  Adalbert biografi
  199 SEK

  Paris, Barcelona, Tokyo och London är några av de världs-städer som sett Adalberts dansande färger på stora dukar. Men hemma i Åkers styckebruk ses han mer som en konstig kuf som bor i den gamla skolan och det är inte många bruks-bor som förstår eller uppskattar hans konst. Nu sammanfattar han sitt liv som börjar på Söder i Stockholm och i Lidingö när 1950-talet var ungt och som under årens lopp tagit många krokiga vägar fram till idag. Han har dragits upp ur drog träsket fl era gången. Har tillbringat en natt med fi lmstjärnan Lauren Bacall, krökat med Francis Bacon och Samuel Beckett en hel natt i London, vaknat helt nedblodad i en rabatt i Stockholm och trodde att han dräpt en homosexuell man. Mycket har hänt under hans 67-åriga liv. Nu lever han sedan många år ett nyktert liv och har precis öppnat sin ateljé igen och här ska starka färger få dansa vals, tango och foxtrot!

  Läs mer
 6. Frihet att vara jag
  Frihet att vara jag
  220 SEK

  Jag ska bara … När det där är klart, då ska jag … Det är lite mycket just nu men sen …


  Camilla Johansson var en bitterfitta, martyr och höll på att arbeta ihjäl sig. Hon trodde att det var så för alla, att alla levde i konstant stress och ångest. Med dåliga ursäkter hindrade hon sig själv från att ta en paus och känna efter. Målet var att prestera och vara tillräcklig. Men kan man någonsin känna sig tillräcklig med en gränslös prestationsångest?

  Läs mer
 7. Frestelsen
  Frestelsen
  189 SEK

  En ung människas förpuppning och metamorfos.

  Läs mer
 8. Den tioende pelaren
  Den tioende pelaren
  189 SEK

  När dopingforskaren Christoffer Malmberg hittas död utanför Bedarön i Nynäshamn misstänker polisen mord. Men vilka motiv finns egentligen för att döda en dopingforskare? Om det eventuella mordet nu överhuvudtaget är kopplat till den dödes yrke?

  Läs mer
 9. Man tager vad man haver
  Man tager vad man haver
  220 SEK

  “Man tager vad man haver” är en feelgood-roman om och för medelålderskvinnor som kämpar när klimakteriet tränger sig på. Fylld av självironi, glädje och igenkänning blir detta en härlig berättelse om att gå vidare och hitta tillbaka till sig själv när allting känns tufft.

  Läs mer
 10. Där floden dansar
  Där floden dansar
  220 SEK

  “Där floden dansar” är en novellsamling om kärlek och kreativitet. Om att vara skrivlärare men känna sig som en fågelmamma som både vill vårda sina elever – och vrida nacken av dem. Om att fastna i en sekt där medlemmarna måste ge lika mycket kärlek till alla. Om att äta sig fet för att vara inspiration åt sin partners lerfigurer.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2925

Sida
per sida
Sätt fallande sortering