Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 3174

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. FUL Mitt liv var byggt av skam
  FUL Mitt liv var byggt av skam
  176 SEK 220 SEK

  Fula bröst, ful rumpa och värst av allt – de förhatliga bristningarna. Birgitta har komplex för allt. Vad som börjar som ”vanlig” tonårsosäkerhet över den pubertala kroppen blir snart ett stort hinder i livet. Hon undviker alla situationer där hon behöver visa sin kropp, blir paranoid över att folk pratar om henne och till slut brister hon.


  Ful är en unik självbiografi om rädslan för att inte duga och mental ohälsa, två högaktuella problem i ett samhälle präglat av utseendefixering, smink och plastikoperationer. Birgittas resa från självhat till utseendeacceptans påminner om att ha perspektiv och våga be om hjälp.

   

  Läs mer på:
  www.fulboken.se

  Läs mer
 2. Ett fantastiskt liv
  Ett fantastiskt liv
  199 SEK

  Ett Fantastiskt Liv är en virvlande feelgoodroman om livet, systerskap, starka vänskapsband och familjerelationer mitt i Stockholm pulserade stadsliv.

  Läs mer
 3. Koloristen som vägrade svart
  Koloristen som vägrade svart
  151 SEK 189 SEK

  ”Koloristen som vägrade svart” är en skröna med skruv. Pär, 40 år med Downs syndrom försvinner från Malmö efter sin mammas död, redo att leva ett liv efter egna val. Han förväxlas med Kala, en svensk Banksy, lär sig graffiti och tar över det offentliga rummet till den grad att han blir en internationell nyhet, jagad av polis och föremål för politisk konflikt.

  Läs mer
 4. Första året på SVEA
  Första året på SVEA
  151 SEK 189 SEK

  Sommaren innan Peter Ness ska börja 9an, bevittnar han ett brott. Efter att ha berättat för poliserna vad han sett och blivit igenkänd som golare, erbjuds han chansen att börja på den ljusskygga internatskolan SVEA. Ett utbildningscenter inriktat för polisbarn med syfte att skapa framtidens snutar.

  Läs mer
 5. Svart storm
  Svart storm
  189 SEK

  Svart Storm är den andra delen i trilogin om den svarta koden och Carl Leonard. En teknothriller om artificiell intelligens och det digitala samhällets sårbarhet.

  Läs mer
 6. Trädgårdsmästaren som försvann
  Trädgårdsmästaren som försvann
  151 SEK 189 SEK

  Under ett par vårdagar inträffar händelser som ruskar om den idylliska kuststaden Kronehamn: Ett brutalt rån av en juvelerarbutik, ett attentat på puben ”Den Glada Spädgrisen”, och det egendomliga försvinnandet av stadsparkens trädgårdsmästare. 

  Läs mer
 7. 30 månader
  30 månader
  189 SEK

  Juva är fyra år gammal när hon drabbas av ALL; Akut lymfatisk leukemi, men det dröjer sju månader innan diagnosen fast-ställs. Sju månader under vilka Juvas kropp prövas till bristnings gränsen och är nära att ge upp. När hon till slut får hjälp är den nyblivna femåringen dagar från döden, och den kamp som fortfarande väntar kommer ta hårt på den lilla kroppen. Under två och ett halvt års behandlingar kastas familjen mellan hopp och förtvivlan, med såväl glädje som sorg ständigt närvarande. Upplevelser som svåra krampanfall, plåster som ska bort från sargad hud och portnålar som inte hamnar rätt sätter djupa spår i alla, inte minst Juva själv.

  Läs mer
 8. Den falskspelande violinisten
  Den falskspelande violinisten
  176 SEK 220 SEK

  Violinisten Daniel Wronge står på toppen av sin karriär. Från att en gång ha betraktats som begåvat underbarn har han nu hela världen som sitt arbetsfält. En enad kritikerkår hyllar honom oreserverat. Men det finns ett undantag. Ett avgörande undantag.

  Läs mer
 9. Konstant i brytpunkten : Konst & Poesi
  Konstant i brytpunkten : Konst & Poesi
  370 SEK

  Konstant i brytpunkten : Konst & Poesi

  Läs mer
 10. Vill inte, vill inte
  Vill inte, vill inte
  199 SEK 249 SEK

  Christina är fast i en destruktiv relation när hon möter norrmannen Tore och blir anställd som toppsäljare i hans firma. Han räddar henne, tar henne med storm och ser till så att de gifter sig efter tre månaders bekantskap. Livet med Tore erbjuder spännande jobb, framgångsfokus, resor och en – som det visar sig – mycket utmanande personlighet. När Christina längtar efter att bli mamma, deklarerar Tore att i så fall blir barnen enbart hennes ansvar. Hela hans fokus ligger på firman och att tjäna pengar. För sina barn visar han inget intresse.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 3174

Sida
per sida
Sätt fallande sortering